Zdravim, mam problem s instalaciou tohto programu na NB Toshiba Statellite Pro A300-1NT. Ovladac som stiahol od ATI zo stranky Toshiby. Problem je v tom, ze ked dam instalovat ovladac + komponenty(CCC, NET 2.0, ATI Parental Control), vzdy sa nainstaluje len ovladac, hoci instalacia CCC prebehne vporiadku, nenainstaluje sa. V korenovom adresari ATI(v C:Program FilesATI Technologies), sa vytvoria dve zlozky: ATI Catalyst Control Center a ATI.ACE. Ta prva je prazdna, a v druhej su subory ako napr. Branding, Core-Implementation, Core-PreInstall.... viete poradit co s tym?
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 18:41 )
a este sa chcem spytat ako nainstalovat spravny typ monitora, pretoze z kompatibilnych sa da vybrat len vychozi monitor alebo monitor Plug and Play? A pri oboch sa da nastavit obnovovacia frekvancia len na 60 Hz a z toho strasne bolia oci. Je to preto, ze nemam nainstalovany CCC? Grafiku v NB mam ATI Mobility Radeon 3650 a verziu ovladaca 8.552.
Nenainstaluje sa Catalyst Control Center
tu je origos od ati:
ja odporucam instalovat IBA driver, vsetko co je v CCC sa da nastavit aj bez neho. ale ak to tak strasne chces...
a co sa tyka 60Hz, netrep sprostosti, blikat LCD
som este z obnovovacej frekvencie nevidel
ak ta bolia oci, stiahni si jas
Kód: Vybrať všetko
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/9-1_xp32_dd_ccc_wdm_enu_74230.exea co sa tyka 60Hz, netrep sprostosti, blikat LCD
ak ta bolia oci, stiahni si jas
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Odkedy LCD monitory maju refresh rateMiso22 napísal: //autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 18:41 )
a este sa chcem spytat ako nainstalovat spravny typ monitora, pretoze z kompatibilnych sa da vybrat len vychozi monitor alebo monitor Plug and Play? A pri oboch sa da nastavit obnovovacia frekvancia len na 60 Hz a z toho strasne bolia oci. Je to preto, ze nemam nainstalovany CCC? Grafiku v NB mam ATI Mobility Radeon 3650 a verziu ovladaca 8.552.
A ked ti mam poradit stahuj ty len pekne ovladace zo stranky vyrobcu notebooku pretoze architektura v Desktop PC je uplne ina ako v NB
neviem ako to ma toshiba ale by si mal mat tlacitko ako Fn a potom asi F1-F12 niekde tamMiso22 napísal:ten odkaz nefunguje. Ten jas si stiahnem kde, ked nemam nainstalovane CCC?
tak to mi je uplne jasne a presne tak som zatial aj postupoval.hrban napísal:A ked ti mam poradit stahuj ty len pekne ovladace zo stranky vyrobcu notebooku pretoze architektura v Desktop PC je uplne ina ako v NB
tak to neviem, ale ovladac co som tam mal po nainstalovani XPcka z Data recovery CD od Toshiby, obsahoval aj CCC, rozpoznal typ monitora, a dala sa vybrat aj vyssia frekvencia. Myslim ze az 85Hz.Odkedy LCD monitory maju refresh rate Laughing ? pokial viem ine tam ani nedostanes ako 60 Hz pretoze LCD monitory nevykresluju obraz tym ze by blikali
Fn + F7 - F8. Dikyneviem ako to ma toshiba ale by si mal mat tlacitko ako Fn a potom asi F1-F12 niekde tam