Pripojenie kamery k PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Arachno
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Pripojenie kamery k PC

Príspevok od používateľa Arachno »

Zdravicko. kupil som si mni kameru. Predavac hovoril ze sa da pripojit k PC cez TV kartu. Avsak moja TV karta(LeadtekDTV2000 h) nema vstup na cinch kabel a teda tuto kameru neviem pripojit. Mal by niekto nejaky napad ako by som ju mohol pripojit?
V tej predajni kde som kupoval tu kameru sa da kupit TV karta(cca 1600SK) specialne nato ale chcel by som vediet ci neni nejaka lacnejsia moznost
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

k tej karte museli byt istotne dake redukcie alebo kable. asopn redukcia na ktoru sa da napojit s-video (mozno aj chinch) ak sa tam chinch neda napojit tak potom su redukcie s-video to chinch stoja okolo 100 sk
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

Ak mas stare video nejake tak to napoj donho cez scart a potom zvidea do kompu tak to pojde na 100% a mozno keby si ten chinc zamenil na televiznu koncovku by to slo ale to zalezi natom aky typ signalu ta kamera podava no neviem ci tato moznost bude fungovat
Arachno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Arachno »

No uz som si zohnal nejaku tu redukciu. Teraz este zistit ako to spojazdnit (sofwarovo) Neviem to nastavit :- :( :( Neskusal to nahodou uz niekto? alebo neviem niekto kde by som zohnal manual? v cestine?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

neviem aky soft ma tvoja TV karta ale co mam ja od MSI tak tam mam na vyber TV, Radio, Line In, Compose. alebo nieco take. Tak len tam sa to niekde prepina malo by to frcat. Este neviem ako je robena ta kamera ale ja som mal 2x wileles cam a na nich bolo nieco ako Jumpre na prepinanie kanalu na ktorom aka kamera ma vysielat tak mozno preto ti to nejde
Napísať odpoveď