bokken

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Femii
Light Expert
Light Expert

bokken

Príspevok od používateľa Femii »

zdravím ludia,

vieťe mi niekdo poradiť kde by som najlepšie v Bratislave kúpil boken..?
ale prípadne poradiť nejaký obchod s výbavou kimoná,bokeny a podobne..
dakujem
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Ak sa jedna o japonske bojove umenia tak z vlastnych skusenosti odporucam TOZANDO SHOP,ako inac v Japonsku.
Z bokkenov si vyberaj biely dub (white oak) lebo je najtvrdsi a nech ma aj prehlbene hrany (chevroned edge),koli zvuku ;-).
A ked je to na aikido tak si kup rovno aiki bokken ktory je na trening naj :-).
Femii
Light Expert
Light Expert

áno,je to na aikido taktiež tu dávnejšie bolo rozoberaná táto téma s názvom aikido myslím ,že si spomenieš..však teda dík za rady :)

k tomu obchodu..máš s ním nejaké tie skúsenosti..napríklad poštovné ,caš doručenia..pomer cena tam ,cena u nás :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no my sme uz par krat z toho obchodu objednavali, teda aj ja osobne. Kvalitou som velmi spoko, a pozrel som ti bokkeny a ten biely dub DELUXE za 30 euro nie je vela kedze ti vydrzi strasne dlho ale mas tam aj lacnejsie. Co sa tyka posty tak to sa da aj ked sa mi to zdalo kusok drahe kedze pri viacerych veciach myslim vtedy nam nechceli dat zlavu na postovne ale aspon sa to medzi nami sharovalo tak skus objednat s kamaratmi a mas to lacnejsie. A s cenami ti nepomozem kedze ja som to objednaval tu domov co je pre mna momentalne Sydney v AU... ;)
Inac asi pojdem este tohto roku do Japonska a mam tam jeden obchod kde nedaleko HOMBU dojo kde si vsetci nechavaju sit dogi a hakamy tak si necham pre seba jednu usit na objednavku ;) Prides, pomeraju ta a usiju ti presne na teba aj s tvojim kanji monogramom.... how cool is that? :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

very very cool... skoda ze na treningu som nebol 2 roky... :(

k tomu bokkenu co sem daval dair - biely dub deluxe za 30Eur - mozem len odporucit... mal ho resp. stale ma jeden clovek od nas s dojo a bola radost s nim cvicit.... pevny, nie prilis tazky, dobre vyvazeny... vazne kvalita...
Femii
Light Expert
Light Expert

za vaše rady samozrejme dakujem.. :) k tomu obchodu , nerád objednávam veci zo zahraničia..ci už kvoli natahovačkám alebo pododbním veciam..aj ked vačšina ludí to preferuje..

vedeli by sme mi odporučiť niektorý bokken s tejto stránky?

biely ako hovoríťe tam síce je ale na aikide biely používa len učitel..učenci majú hnedé..tak teda neviem

http://www.katsudo.sk/katalog/judo_aiki ... do/zbrane/
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Femii napísal:za vaše rady samozrejme dakujem.. :) k tomu obchodu , nerád objednávam veci zo zahraničia..ci už kvoli natahovačkám alebo pododbním veciam..aj ked vačšina ludí to preferuje..

vedeli by sme mi odporučiť niektorý bokken s tejto stránky?

biely ako hovoríťe tam síce je ale na aikide biely používa len učitel..učenci majú hnedé..tak teda neviem

http://www.katsudo.sk/katalog/judo_aiki ... do/zbrane/
o tom ze na aikide pouziva biely len ucitel hovoris o dojo kde trenujes? Pretoze je to uplna blbost a take pravidlo nikde neexistuje, iba k si ho niekto z cireho primitivizmu vymysli.
A co sa tyka objednania zo zahranicia tak to mas jedno, rozdiel je len v cene a mozno kvalite. JAPAN je JAPAN ;)
Napísať odpoveď