Lebo inak ked ukoncim teraz sa mam hlasit na urade prace alebo kde dovtedy kim niesom prijaty inde na skolu (niekto mi vravel) ci ako to je
ukoncenie studia ?
ukoncenie studia ?
Vypisujem prihlasku prave a su tam riadky kde som studoval pred tym. Zaciatok aj ukoncenie studia. Ja som teraz este zapisany na inej fakulte (ale bez porobenych skusok... atd..nevidalo, nebavilo) Tak idem inde, a teraz neviem.
Musim sa pred podanim prihlasky na inu fakultu (iba fakultu, je to na tej istej skole Tuzvo) ODHLASIT -ukoncit studium.
Alebo staci napisat ukoncenie rok 2009, a odhlasit sa az v juny po primackach ? ked ma mozno prijmu?
Lebo inak ked ukoncim teraz sa mam hlasit na urade prace alebo kde dovtedy kim niesom prijaty inde na skolu (niekto mi vravel) ci ako to je
pred podanim prihlasky sa urcite nemusis odhlasovat zo studia - kamarat studoval naraz na 2 fakultach STU..
ak ma tvoja skola nejake podmienky na prechod zo zimneho do letneho semestra (my sme museli mat spravene aspon 3 predmety) a ty ich nesplnas, tak by ti studium mali ukoncit sami pre nesplnenie studijnych povinnosti
musis sa hlasit na urade prace..
ak vsak nemate podmienky alebo si ich splnil, tak normalne pokracujes v studiu - to ti ukoncia az po skonceni letneho semestra resp. ked sa nezapises do dalsieho rocnika
nemusis sa hlasit na urade prace..
teraz si normalne podaj prihlasku a ten pol rok tak aspon sem-tam prid..a potom (ked sa nezapises do dalsieho rocnika) normalne nastup na novu fakultu (ak ta prijmu)
ak ma tvoja skola nejake podmienky na prechod zo zimneho do letneho semestra (my sme museli mat spravene aspon 3 predmety) a ty ich nesplnas, tak by ti studium mali ukoncit sami pre nesplnenie studijnych povinnosti
ak vsak nemate podmienky alebo si ich splnil, tak normalne pokracujes v studiu - to ti ukoncia az po skonceni letneho semestra resp. ked sa nezapises do dalsieho rocnika
teraz si normalne podaj prihlasku a ten pol rok tak aspon sem-tam prid..a potom (ked sa nezapises do dalsieho rocnika) normalne nastup na novu fakultu (ak ta prijmu)
Re: ukoncenie studia ?
Veď ti stačí prebehnúť na lesnícky dekanát a spýtať sa pani Augustínovej alebo Jalakšovej. Sú to strašne milé tetušky a ony najelpšie budú vedieť čo tam máš popísať a určite ti poradiaVlado6230 napísal:Vypisujem prihlasku prave a su tam riadky kde som studoval pred tym. Zaciatok aj ukoncenie studia. Ja som teraz este zapisany na inej fakulte (ale bez porobenych skusok... atd..nevidalo, nebavilo) Tak idem inde, a teraz neviem.
Musim sa pred podanim prihlasky na inu fakultu (iba fakultu, je to na tej istej skole Tuzvo) ODHLASIT -ukoncit studium.
Alebo staci napisat ukoncenie rok 2009, a odhlasit sa az v juny po primackach ? ked ma mozno prijmu?
konyk87 - aha to znie dobre, cize ja sa tam vobec nemusim ist odhlasovat? Tak ak som pochopil ide hlavne o to ci pridem na zapis ? Ale tak co napisem do tej kolonky ukoncene(neukoncene) studium. Tam sa moze aj ze bol som 1. semester. Mne je inak vyhodnejsie ostat tam zapisany ze? nemusim byt na urade prace.
Pantinela - asi tam aj skocim, popytat sa. Ako to je vsetko. Na vratnici mi povedia kde mam hladat?
Pantinela - asi tam aj skocim, popytat sa. Ako to je vsetko. Na vratnici mi povedia kde mam hladat?
ja som prisiel na studijne po zimnom semestri, ze potrebujem papier o ukonceni studia (do prace) a mi povedali, ze do konca skuskoveho obdobia som riadnym studentom (a to som tam uz asi 2 mesiace nebol
) a ze potom mi poslu rozhodnutie o vyluceni zo studia pre nesplenenie studijnych povinosti..som myslel, ze budem musiet odovzdat index a preukaz studenta, ale nikto to nepytal a doteraz to mam doma (a 8 mesiacov som chodil do prace na studentsky listok
)...
neviem ako je to na vasej skole - skus sa spytat na studijnom alebo pozri na nete..ak nemate podmienky na prechod zo zimneho do letneho, tak nemas problem
do prihlasky som nepisal nic o predchadzajucom studiu (bol som tam 3 semestre), az potom na zapise som napisal, ze som studoval a kde (nejake cestne prehlasenie)
neviem ako je to na vasej skole - skus sa spytat na studijnom alebo pozri na nete..ak nemate podmienky na prechod zo zimneho do letneho, tak nemas problem
do prihlasky som nepisal nic o predchadzajucom studiu (bol som tam 3 semestre), az potom na zapise som napisal, ze som studoval a kde (nejake cestne prehlasenie)
Tak ked budem v ZV tak tam zbehnem 
fajne, no ja tam na nete mam napisane - riadne zapisany stale.
mozno ked si toto odsledujem. ale neviem podmienky neboli asi ziadne len dake kredity ale to za rocnik cely asi. Ja som uz do prihlasky napisal vsetko aj skolu a fakultu len ten datum ukoncenia som nepisal. A ked napisem rok 2009 ? To by som musel ukoncit teraz studium, aby som mohol podat prihlasku do 31.3. a to je nevyhodne
Inak ako to je s tym uradom prace - Keby ma teraz vyhodili, tak tam musim hned ist ? keby som nesiel tak co?
A ked neukoncim a prijmu ma na skolu tak nemusim nic, a a ni potom nemam ukoncit ci tam je to na zapise uz len?
Asi mam na teba vela otazok, ale chcem mat jasno
mozno ked si toto odsledujem. ale neviem podmienky neboli asi ziadne len dake kredity ale to za rocnik cely asi. Ja som uz do prihlasky napisal vsetko aj skolu a fakultu len ten datum ukoncenia som nepisal. A ked napisem rok 2009 ? To by som musel ukoncit teraz studium, aby som mohol podat prihlasku do 31.3. a to je nevyhodne
Inak ako to je s tym uradom prace - Keby ma teraz vyhodili, tak tam musim hned ist ? keby som nesiel tak co?
A ked neukoncim a prijmu ma na skolu tak nemusim nic, a a ni potom nemam ukoncit ci tam je to na zapise uz len?
ti hovorim, ze do prihlasky nemusis pisat predchadzajuce skoly (to je tam zrejme kvoli tomu, ze mame viacstupnove VS) - ja som to tam nenapisal (hlavne kvoli tomu, ze ked som podaval prihlasku este som nemal papier, ze kedy ukoncujem studium) a nikto mi na to nic nepovedal..takze zrejme ani po tebe nebudu patrat, ked to tam nenapises
alebo tam napis nejaky datum na konci leta a hotovo (napr 31.8. ) aj tak to nikto necita
k tomu uradu - myslim, ze je to od 1. dna kedy uz nie si studentom..ak tam nepojdes, tak ti nebudu vyplacat nejake davky (mozno su z toho aj nejake ine postihy - nevidim do toho)..a tusim aj pri hladani roboty potrebujes nejaky vypis z uradu prace (odo mna to chceli - asi mala firma z toho nejake vyhody)
k tomu ukonceniu je to zrejme tak, ze ked nebudes mat dostatok kreditov, tak ta vylucia a nemusis tam ani chodit..keby si mal dost kreditov, tak prestanes byt studentom az ked sa nezapises (a nedas im o tom vediet)..
v kazdom pripade este skus nejako ten semester vydrzat a budes mat okolo toho podstatne menej opletaciek ako keby ukoncis studium teraz - nebudes musiet behat po uradoch a podobne..a ten semester tam staci len sem-tam prist - ja som bol v 3. semestri asi na polovici cvik (podla toho ako mi chodili autobusy) a chodil som tam len raz, maximalne 2x do tyzdna..
\\a suhlasim aj s Pantinelou
k tomu uradu - myslim, ze je to od 1. dna kedy uz nie si studentom..ak tam nepojdes, tak ti nebudu vyplacat nejake davky (mozno su z toho aj nejake ine postihy - nevidim do toho)..a tusim aj pri hladani roboty potrebujes nejaky vypis z uradu prace (odo mna to chceli - asi mala firma z toho nejake vyhody)
k tomu ukonceniu je to zrejme tak, ze ked nebudes mat dostatok kreditov, tak ta vylucia a nemusis tam ani chodit..keby si mal dost kreditov, tak prestanes byt studentom az ked sa nezapises (a nedas im o tom vediet)..
v kazdom pripade este skus nejako ten semester vydrzat a budes mat okolo toho podstatne menej opletaciek ako keby ukoncis studium teraz - nebudes musiet behat po uradoch a podobne..a ten semester tam staci len sem-tam prist - ja som bol v 3. semestri asi na polovici cvik (podla toho ako mi chodili autobusy) a chodil som tam len raz, maximalne 2x do tyzdna..
To ako to máš vypísať, ti povedia na dekanáte. A čo sa týka toho ukončenia, predpodkladám, že ti povedia, nech nič nerobíš, do konca školského roka budeš akože študent, takže na úrad práce by si nemusel. Ale určite tam skoč, takto nič neporiešiš, ony ti rovno povedia čo treba a čo nie aby to bolo čo najlepšie.Vlado6230 napísal:Tak ked budem v ZV tak tam zbehnem
fajne, no ja tam na nete mam napisane - riadne zapisany stale.
Re:
ja som bol v 3. semestri asi na polovici cvik (podla toho ako mi chodili autobusy)konyk87 napísal:ti hovorim, ze do prihlasky nemusis pisat predchadzajuce skoly (to je tam zrejme kvoli tomu, ze mame viacstupnove VS) - ja som to tam nenapisal (hlavne kvoli tomu, ze ked som podaval prihlasku este som nemal papier, ze kedy ukoncujem studium) a nikto mi na to nic nepovedal..takze zrejme ani po tebe nebudu patrat, ked to tam nenapisesalebo tam napis nejaky datum na konci leta a hotovo (napr 31.8. ) aj tak to nikto necita
![]()
myslim ze som prave umrel....konyk ty si iny panko
Re: ukoncenie studia ?
4 roky stará téma. dobre ty