Ja rozmyslam v tomto rovnako ako ty.Linkman napísal:neviem prečo by som ho voliť nemal.
Zato že je v SMK ? No a čo že je maďaro slovák
ak bude mať zásluhy aby bol prezidentom nevidím v tom problém.
Bela Bugar
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tom4s3, presne tuna sa prejavila tvoja tvrdohlavost, ktoru uz Les raz spominal,...
Proste mam taky dojem, ze vies ze si meciar tie peniaze nezarobil pracou, ktora by suhlasila s dobrymi mravmi spolocnosti, ale desto musis odporovat Lesovi, pretoze on to nazval nelegalne, mam taky dojem ze Les myslel nelegalitu ako nie moralnu cinnost,...
A ty tu donho musis je*at len aby si vyzeral mudro,...
Vlastne svoj nazor na problemy s bohatymi politikmi som uz prezentoval, IMHO majetky nadobudli pravne "legalne", ale zase nenabudli to dobrymi mravmi ktore su nepisane a vnima ich spolocnost...
Proste mam taky dojem, ze vies ze si meciar tie peniaze nezarobil pracou, ktora by suhlasila s dobrymi mravmi spolocnosti, ale desto musis odporovat Lesovi, pretoze on to nazval nelegalne, mam taky dojem ze Les myslel nelegalitu ako nie moralnu cinnost,...
A ty tu donho musis je*at len aby si vyzeral mudro,...
Vlastne svoj nazor na problemy s bohatymi politikmi som uz prezentoval, IMHO majetky nadobudli pravne "legalne", ale zase nenabudli to dobrymi mravmi ktore su nepisane a vnima ich spolocnost...
-
t0m4s3
Admin
ty a hlavne ty sa tu prosim ta ziadneho pravidla nedovolavaj, dufam ze sme si to ujasnili cez SS.Les napísal: No v tomto si sa ukazal, take slova ako "zial madar"... Co to vlastne znamena, u teba? Ja by som napr. nikdy nepovedal take svinstvo, "zial Slovak". Taketo veci ja nepoznam a neuznavam.
Pravidlo 6
Pre vsetkych dalsich: BELA BUGAR JE SLOVAK! ale nevidim vobec nic co pre SR urobil, skor vidim to co jeho strana robi pre Madarov zijucihc na Slovensku...
-
Traktorista
Guru
na slovensku po slovensky,...Les napísal: No v tomto si sa ukazal, take slova ako "zial madar"... Co to vlastne znamena, u teba? Ja by som napr. nikdy nepovedal take svinstvo, "zial Slovak". Taketo veci ja nepoznam a neuznavam.
Pravidlo 6
voci madarom nemam nic, mam ale proti madarom zijucim na slovensku ktori sa snazia slovensko prisvojit, teda sa snazia byvat a zit ako v madarsku,... zial to nejde, napriklad nenavidim ked v Pod. Biskupiciach(Chlapci z bratislavy vedia) pridem do obchodu, a predavacka na mna zacne po madarsky, mam sto chuti jej dat cez hubu,...
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
nie traktorista nic neporusil, ja stebou v niecom suhlasim, v niecom nie, tak sa ma nesnaz potopit a nesnaz sa to argumentovat tym ze sa Tebe krivdilo ok?Les napísal:Tom: tak mi napis, ci Traktorista porusil alebo neporusil pravidlo 6. (a OT kludne mozes zmazat, mne nezalezi na poctoch prispevkov.)
-
t0m4s3
Admin
"zial je madar" - myslene tak ze keby madar nebol tak by ho mozno volil. Mam ti este lepsie vysvetlit slovo "zial". Chcel som sa najest, zial som si zabudol peniaze..Les napísal:Tom: tak mi napis, ci Traktorista porusil alebo neporusil pravidlo 6. (a OT kludne mozes zmazat, mne nezalezi na poctoch prispevkov.)
Takze ty volis podla narodnosti? No to som este naozaj nepocul, to ako ked v USA v 40 rokoch nevolili niekoho do politiky, lebo bol cernoch a taktiez v JAR az do 80 rokov si nemohol ani kecnut, ked bol niekto cernoch. Myslis, ze je to normalne?t0m4s3 napísal: "zial je madar" - myslene tak ze keby madar nebol tak by ho mozno volil. Mam ti este lepsie vysvetlit slovo "zial". Chcel som sa najest, zial som si zabudol peniaze..
-
Traktorista
Guru
Podla mna velmi nespravne pripustas situaciu, ze kazdy clovek automaticky po ziskani moci bude kradnut. A to ze Slovak ukradne menej to uz ani nahodou(ak je to svinucha tak rovnako ako hocijaky nadnarodny zlodej).t0m4s3 napísal: ano, u mna ma hociktory Slovak vacsie sympatie ako cudzinec, pretoze sa aspon snazi (popri tych tunelovaniach) spravit pre Slovensko a nie pre iny stat, prip. mensinu ineho statu...
-
Traktorista
Guru
nie, rozhodne nie,...Les napísal:pre oboch.
Keby tu bol afroamerican, zijuci dlho na slovensku, rozpraval by aspon ako bela, tak by som ho aj za premiera dal, ale musel by od srdca nieco pre slovakov chciet,...
Kdez to bela rozprava super po slovensky, je super politik, je super recnik, je to IDEALNY POLITIK, my slovaci takeho politika NEMAME, ale ma jednu chybu,...
VSETKO CO ROBI, ROBI PRE MADAROV,...
-
t0m4s3
Admin
ja tu situaciu nepripustam - ja to len dopredu pisem Lesovi aby vedel ze aj s tym pocitam.cert napísal: Podla mna velmi nespravne pripustas situaciu, ze kazdy clovek automaticky po ziskani moci bude kradnut. A to ze Slovak ukradne menej to uz ani nahodou(ak je to svinucha tak rovnako ako hocijaky nadnarodny zlodej).
To nie je pravda, to co robi pre Slovakov z juhu SR je zopar veci, ktore sa za vlad pana Meciara podarilo odignorovat.Traktorista napísal: nie, rozhodne nie,...
Keby tu bol afroamerican, zijuci dlho na slovensku, rozpraval by aspon ako bela, tak by som ho aj za premiera dal, ale musel by od srdca nieco pre slovakov chciet,...
Kdez to bela rozprava super po slovensky, je super politik, je super recnik, je to IDEALNY POLITIK, my slovaci takeho politika NEMAME, ale ma jednu chybu,...
VSETKO CO ROBI, ROBI PRE MADAROV,...