adobe photoshop
adobe photoshop
prosim pomozte mi s jednym obrazkom, potrebujem ho surne do skoly
ježis to fakt, ? ty moj zachranca pred fx
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:44 )
ou shit, dufam ze to nejako neovplyvni postupnost alebo daco ale este aj zadne dvere, teda kufru treba dat prec. promin. ak to uz mas nevadi , budem sa tvarit v skole ze hento som zabudla
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:50 )
toto by mal byt vysledok,
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:44 )
ou shit, dufam ze to nejako neovplyvni postupnost alebo daco ale este aj zadne dvere, teda kufru treba dat prec. promin. ak to uz mas nevadi , budem sa tvarit v skole ze hento som zabudla
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:50 )
toto by mal byt vysledok,
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
retus stlpka pri ochcafke:
nakolko okolie objektu, ktory sa chystam retusovat je clenite a roznorode, bez obav sa da pouzit nastroj klonovacie razitko. stlacenim laveho altu a kliknutim laveho tlacitka mysi si namapujem bod, okolo ktoreho budem "klonovat" bitmapove polia. kliknuti laveho tlacitka uz iba kopirujem okoliebodu podla pohybu mysi na stlpik. tento postup sa neda pouzit na jenoduchsie povrchy. v tom pripade treba pouzit funkciu retusovaci stetec, ktoru obsahuju novsie verzie PS od verzie 7.0 alebo nedokonalosti skopirovanej plochy upravit manualne.
retusovanie postavy muza:
tato operacia je zlozitejsia vzhladom na clenitost plochy (slnko, tien, trava, kriky...), ale postup sa nevelmi lisi od predchadzajucej retuse stlpiku. Treba zmensit velkost stopy klonovacieho razitka a opakovat postup z predchadzajucej retuse pri vysokom priblizeni retusovanej plohy (zoom). pripadne nedokonalosti sa daju jednoducho zamaskovat nastrojom rozostrenie, ale netreba to prehnat, lebo rozmazanie bude prilis viditelne
retusovanie odlesku slnka:
toto je tazsia operacia vzhladom na rozmer a umiestnenie plochy a na viac si v tomto rozpolozeni netrufam, dokonca sa mi podarilo ten obrazok neulozit a PS len tak zavriet
(:smt001 )
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:55 )
no sudiac podla finalneho obrazku, aj tu skvrnu sundali klonovaim razitkom alebo obdobnou metodou
idem to vyretusovat este raz
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:57 )
a ten panak je dokonca horsie vyretusovany ako som to spravil ja
nakolko okolie objektu, ktory sa chystam retusovat je clenite a roznorode, bez obav sa da pouzit nastroj klonovacie razitko. stlacenim laveho altu a kliknutim laveho tlacitka mysi si namapujem bod, okolo ktoreho budem "klonovat" bitmapove polia. kliknuti laveho tlacitka uz iba kopirujem okoliebodu podla pohybu mysi na stlpik. tento postup sa neda pouzit na jenoduchsie povrchy. v tom pripade treba pouzit funkciu retusovaci stetec, ktoru obsahuju novsie verzie PS od verzie 7.0 alebo nedokonalosti skopirovanej plochy upravit manualne.
retusovanie postavy muza:
tato operacia je zlozitejsia vzhladom na clenitost plochy (slnko, tien, trava, kriky...), ale postup sa nevelmi lisi od predchadzajucej retuse stlpiku. Treba zmensit velkost stopy klonovacieho razitka a opakovat postup z predchadzajucej retuse pri vysokom priblizeni retusovanej plohy (zoom). pripadne nedokonalosti sa daju jednoducho zamaskovat nastrojom rozostrenie, ale netreba to prehnat, lebo rozmazanie bude prilis viditelne
retusovanie odlesku slnka:
toto je tazsia operacia vzhladom na rozmer a umiestnenie plochy a na viac si v tomto rozpolozeni netrufam, dokonca sa mi podarilo ten obrazok neulozit a PS len tak zavriet
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:55 )
no sudiac podla finalneho obrazku, aj tu skvrnu sundali klonovaim razitkom alebo obdobnou metodou
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 21:57 )
a ten panak je dokonca horsie vyretusovany ako som to spravil ja
alebo screenshot nejakeho efektu jak si to robil , aby som mohla dat niečo k tym popiskam
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 22:25 )
diky moc si mi pomohol , ja som už bola zufala z toho
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 22:28 )
a este prosim ťa ako si mam tie obrazky ztiahnut do mojho pc?
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 22:25 )
diky moc si mi pomohol , ja som už bola zufala z toho
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 22:28 )
a este prosim ťa ako si mam tie obrazky ztiahnut do mojho pc?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe