No co tesite???EA práve oficiálne ohlásila Battlefield: Bad Company 2 a pridala aj prvý obrázok. Tentoraz nás znovu čaká príbeh členov bojovej jednotky, ktorá sa preženie cez zasnežené hory, husté džungle a dediny. Nový zbrane a vozidlá na zničenie všetkého okolo nebudú chýbať.
Hra sa objaví na Xbox360, PS3 a tentoraz aj na PC. Titul očakávame na jeseň.
Battlefield: Bad Company 2
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Battlefield: Bad Company 2
EA ohlasilo nove pokracovanie Battlefield: Bad Company 2 a tentoraz uz aj na PC:

-
lekoklatik
VIP
vsetky Battlefieldy robili DICE tak neviem coho sa tu akoze obavasSSemteXX napísal:No ved hej, hojko to bude zas nejaký obrázok z videa,poprípade fakt renderovaný
Aspon nieco dobré dnes,na EA písu,ze spolupracovat bude aj tým DICE,tým DICE pracovalo na hre Mirrors Edge,cize máme sa coho obávat,no síce neviem ako vyuzijú DICE kreativitu pri vojnových hrách,ale budem zvedavý
Jednotku som presiel na Xku a mozem povedat ze grafika bola naozaj neskutocne dobra, cize obrazok beriem ako realny, pretoze dovtedy ten engine moze prejst optimalizaciou plus pridaju nejake nove veci cize mohla by to mat krajsiu grafiku, jednotka sa mi pacila z kazdej stranky akurat niekedy som musel parkrat restartovat celu misiu kvoli blbej AI.
ESTE LEPSIE AKO TO! Preordering...HellRoB napísal:http://www.gametrailers.com/video/tgs-0 ... 8?type=flv
vyzerá to fakt neskutočne dobre
-
Renovacio
Light Expert
škoda len že preložili dátum vydania ...
človek si to už zaplatil že wov v novembri to máme doma a ono nakoniec až marec ...
ale teším sa ...
hm potešilo by ak by antik spravil nejaký ten server, nuž len nech to nedopadne tak ako na antiku teraz ... okrem pár jedincov je to tam už bieda ...
snaď sa nikto neurazí ale je to tak ...
hm potešilo by ak by antik spravil nejaký ten server, nuž len nech to nedopadne tak ako na antiku teraz ... okrem pár jedincov je to tam už bieda ...
snaď sa nikto neurazí ale je to tak ...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional