zdravicko,
som zaciatocnik so symbianom, a napriek tomu ze tento telefon vlastnim pomerne dlho, nahodil som si navigaciu sygic a chcem odinstalovat nokia maps, takisto by som rad nahral daky iny prehliadac muziky/videa.
problem je v tom, ze ked dam na uvodnej ikonke v hlavnom menu nokia maps ze "odstranit" sa ma spyta ci chcem odstanit a bla bla, ale pak vypise ze sa neda odstranit.... neviem ako nato, neviete poradit?
takisto ked som skusal nainstalovat ten prehravac videa (kvoli avi) tak mi to tiez odoprelo instalaciu...
stretol sa s tym niekto?
mozno su to banalne otazky, ale nejako sa neviem vyguuglit, a tiez nechapem principu, iba viem ze su dake hacky systemov a tak si to uzivatelia kustomizuju.
mam brandovany telefon z t-mobilu
n98 8gb a nejde odinstalovat nokia maps
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
dobre, jedine mi z toho hovori volaco upgrade FW ktory by sa mal dat spravit cez PC suite,...
mozte hodit dake odkazy?
ide mi o to aby som v podstate mal stabilny fon,..
neviem ci je to tak ako pri pc, ale ked na pc clovek furt volaco meni a skusa tak sa dodrbe,.. a to ja nechcem,..
ale zas mat tam zbytocne aplikacie ktore nepotrebujem nechcem,...
ach jaj, ako to vyriesit?
mozte hodit dake odkazy?
neviem ci je to tak ako pri pc, ale ked na pc clovek furt volaco meni a skusa tak sa dodrbe,.. a to ja nechcem,..
http://www.forumno.net ... tu najdes a zistis vse co potrebujesTraktorista napísal:dobre, jedine mi z toho hovori volaco upgrade FW ktory by sa mal dat spravit cez PC suite,...
mozte hodit dake odkazy?
btw n98 8gb? nie nahodou n95 8gb?bo taky nepoznam
-
Traktorista
Guru
dik, skusim to prejst tu stranku...nosooo napísal:http://www.forumno.net ... tu najdes a zistis vse co potrebujes![]()
btw n98 8gb? nie nahodou n95 8gb?bo taky nepoznam
jasne ze n95, je to preklep, sry.
inak tie nokia maps teda jedine cez daky hack odinstalujem jo?
tak s tymto skusenosti nemam,cize ti moc neporadim,ale osobne si myslim ze inak ich z telefonu nedostanes iba hackem.vsak si prejdi to forum,je super.mam ten isty phone co ty a ked som ho mal novy,tak to forum mi moc pomohlo,lebo som tam nasiel odpovede na vsetky moje otazkyTraktorista napísal:dik, skusim to prejst tu stranku...
jasne ze n95, je to preklep, sry.
inak tie nokia maps teda jedine cez daky hack odinstalujem jo?