domace kino s DVD rekorderom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kindar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kindar »

Ahojte,

chcel by som si kupit domace kino aj DVD rekorder. Ako najjednoduchsie mi pride moznost kupit obe v jednej "krabici". Myslite, ze je to dobry napad? Viete aj poradit daky ks?
Mam LCD SAMSUNG 26R86, ale poriesim vacsie, no najprv chcem vyriesit kino a DVD. Pocitam s cenou cca 20 tis.

Budem rad, za kazdy nazor, tip.

//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 8:43 )
zatial sa mi zapacil tento LG HR902TA - cena okolo 24 tis. Co poviete?

http://www.lacnyjozko.sk/cierna-technik ... g-hr902ta/

//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 14:08 )
tak teda diky za radu, chlapi.
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

Na tvojom mieste by som rozmyslal nad komponentnou zostavou. Kupit fakt dobry receiver s reproduktormi, a k tomu nejaky rekorder s HDD. Ide o to, ze ked pride nejaka nova technologia, dajme tomu BLU RAY, tak bud vymenis rekorder, alebo to pripojis k tomu. Komercne domace kina by som nekupoval, pretoze : Pozri si domace kino napriklad SONY, a pozri si len receiver napriklad Samsung HT AS710. Samsung ma 2x taky velky receiver a subwoofer ako sony, a sony ma v receivery zabudovanu aj mechaniku... Nazor na to si urob sam, ci chces mat dobru kvalitu zvuku, alebo chces nieco lacne a nemat starosti s prepinanim.
// LG znacku by som nekupoval. V podstate patri medzi spicku medzi ciernou technikou, ale ma velmi slabo zabezpeceny zarucny a to nehovorim o pozarucnom servise. Na slovensku nemas oficialneho dovozcu znacky LG, ide to len cez nejaku firmu, a oni nezabezpecuju servis. Najblizsi je tusim v BA.
kindar
Novice
Novice

energy00 napísal:Na tvojom mieste by som rozmyslal nad komponentnou zostavou. Kupit fakt dobry receiver s reproduktormi, a k tomu nejaky rekorder s HDD. Ide o to, ze ked pride nejaka nova technologia, dajme tomu BLU RAY, tak bud vymenis rekorder, alebo to pripojis k tomu. Komercne domace kina by som nekupoval, pretoze : Pozri si domace kino napriklad SONY, a pozri si len receiver napriklad Samsung HT AS710. Samsung ma 2x taky velky receiver a subwoofer ako sony, a sony ma v receivery zabudovanu aj mechaniku... Nazor na to si urob sam, ci chces mat dobru kvalitu zvuku, alebo chces nieco lacne a nemat starosti s prepinanim.
// LG znacku by som nekupoval. V podstate patri medzi spicku medzi ciernou technikou, ale ma velmi slabo zabezpeceny zarucny a to nehovorim o pozarucnom servise. Na slovensku nemas oficialneho dovozcu znacky LG, ide to len cez nejaku firmu, a oni nezabezpecuju servis. Najblizsi je tusim v BA.
Ahoj, dik za radu. Ja som urcite za kvalitu. Vedel by si aj poradit taku zostavu?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Kup si samostatny DVD rekorder a osobitne receiver ako bolo poradene, zaroven aj reproduktory samostatne.
Sety casto nedosahuju cena/kvalita vhodny pomer.

U DVDrec. je v principe jedno, co kupis, kvalita obrazu je takmer na nerozoznanie, to iste zvuk, kedze ide o digitalne formaty pracujuce s rovnakymi kodekmi a este aj podobnym HW, kedze su v podobnej cene.
Rozdiel je najma v ovladacom menu, zlozitosti obsluhy a spolahlivosti, o ktorej ti vsak vyznamne slovo povie len ozaj kvalitny predajca alebo servis.

Pri vybere receivera urcite nepozeraj na vykon, kedze to nedosahuje ani vo sne, to iste pri bedniach, daj si poradit niekde v predajni nieco v zelanej cenovej kategorii.
kindar
Novice
Novice

Makovnik napísal:Kup si samostatny DVD rekorder a osobitne receiver ako bolo poradene, zaroven aj reproduktory samostatne.
Sety casto nedosahuju cena/kvalita vhodny pomer.

U DVDrec. je v principe jedno, co kupis, kvalita obrazu je takmer na nerozoznanie, to iste zvuk, kedze ide o digitalne formaty pracujuce s rovnakymi kodekmi a este aj podobnym HW, kedze su v podobnej cene.
Rozdiel je najma v ovladacom menu, zlozitosti obsluhy a spolahlivosti, o ktorej ti vsak vyznamne slovo povie len ozaj kvalitny predajca alebo servis.

Pri vybere receivera urcite nepozeraj na vykon, kedze to nedosahuje ani vo sne, to iste pri bedniach, daj si poradit niekde v predajni nieco v zelanej cenovej kategorii.
ok zoberiem si k srdcu. Presiel som si par stranok a pozdava sa mi tento:
DVR-560HX-K
aj ked vyzorovo nie je moc najkrajsi. No radsej kvalitu. Aky mate nazor na tento pioneer?
Napísať odpoveď