Ahojte,
viete mi niekto poradit, ako sa da rozsirit RAM v NTB bez toho aby som stratil zaruku? Musim to robit v "original" servise HP, alebo si ju vymenim doma sam? Nerad by som stratil zaruku (este asi 3/4 mesiace) a ked mam na NTB Vistu, tak 2GB sa mi zda dost malo (je to priserne pomale). Dik za radu
Upgrade RAM v NTB
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
za prve, skus sa pohrat s nastavenim, ja som fical na Viste ultimate vyse roka s 2GB a dake tragicke mi to nepripadalo a co sa tyka tej RAM, skus zavolat predajcovi kde si NTB kupil a spytaj sa ho, pripadne to pories mailovou komunikaciou aby si mal v zalohe "dokaz". vacsina shopov vsak vymenu ram ako zasah do mechaniky, ktory by viedol ku strate zaruky, neberie, tiez som si menil na 4BG 
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ako sa teraz robia nové notebooky, ale dávnejšie to bolo tak, že notebook mal jednú RAM na pevno, a plus mali na spodnej strane pod krytom ešte jeden prídavný slot. Tam stačilo vybrať štyri skrútky a pod umelým krytom bol slot, do ktorého si pichol ďalšiu pamäť. Ale teraz si nie som istý, či to ešte tak dávajú alebo už nie.