Opticke klamy
gangy: skus sa pozerat na ten tien pod nou a ked sa na to moc nesustredis tak ti naozaj po chvili zmeni smer. Je to sposobene tym ze ty nikdy nevidis ci je ona otocena ku tebe alebo od teba kedze je tam iba silueta . Tj. podla toho jak sa na to pozres tak v takom smere ju vidis otacat sa. Cize ziadna davova psychoza ale obycajna logika 
-
Mephy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
tak tak tak, pustil som si to 3 krat za sebou, zakazdym sa zacala otacat do opacnej strany kedy som ja chcel nie video 
A presne, staci sa zamerat na tu nohu blizsie k osi otacania a v tom spravnom spine si skusit predstavit ze sa toci naopak, ked ti to vyjde tak ju vidis celu tocit sa pekne do opacnej strany
A musi to ist kazdemu, to nieje predsa 3D tociaci sa obrazok, ale obycajny 2D ktory sa cez svoj stred preklapa zo strany na stranu.
//EDIT:
//tesis na Gangyho reakciu? (kazdy mame ine uchylky) neuveris aj ja sa tesim:) tvoja nebola az taka dobra.
//poukazoval som skor na to ze kazdemu sa na prvy pohlad moze inak tocit, mne napriklad 1. krat v proti smere, na 2. krat v smere. islo o to nei o zmenu pocas tocenia.
peace
A presne, staci sa zamerat na tu nohu blizsie k osi otacania a v tom spravnom spine si skusit predstavit ze sa toci naopak, ked ti to vyjde tak ju vidis celu tocit sa pekne do opacnej strany
A musi to ist kazdemu, to nieje predsa 3D tociaci sa obrazok, ale obycajny 2D ktory sa cez svoj stred preklapa zo strany na stranu.
//EDIT:
//tesis na Gangyho reakciu? (kazdy mame ine uchylky) neuveris aj ja sa tesim:) tvoja nebola az taka dobra.
//poukazoval som skor na to ze kazdemu sa na prvy pohlad moze inak tocit, mne napriklad 1. krat v proti smere, na 2. krat v smere. islo o to nei o zmenu pocas tocenia.
peace
-
lekoklatik
VIP
debo. O čom točíš? kks potom sa čuduj že svet je krepí keď si jednoduché sťažuje. Pozeraj sa jej na kozy ako Koci, Gangy, Ja, a všetci ostatní.
Tiež som ju jedného Času videl točiť sem a tam. Ale teraz sa toči do prava...Je to jasné ako facka. Proste keĎ sa jej pozerám kam kcem, furt je to do prava.
Mephy. Čo je to za optickým klam keĎ ho musíš v obrázku hľadať? kks pokým nevyhľadávaš blbosti typu Ty a debo, je to úplne normálna ženská rotujúca sa do prava...
Dnes keď prídeš domov si nakresli čiernou fixou na stenu vedľa vypínača rovnaký vypínač a som si istý že tam budeš vidieť buď jeden vypínač alebo dva ale na vals rovnaké z rovnakého materiálu atď... (akurát že jeden bude nakreslený fixou)... A ak nebudeš niečo také vidieť, tak sa o to budeš snažiť aby si to tak videl. Presne takto na mňa pôsobíš.
PS: Musel som to napísať totálne polopatisticky.
//PS2. kks už sa teším na Gangyho reakciu na Vás páni
. možno bude teraz trochu nervózny si prečíta že ho takto predpovedám ale som s istý že to zvládne. Gangy ak sa v tejto téme neobjavíš do zajtra pošlem ti na ňu link v SS 
Tiež som ju jedného Času videl točiť sem a tam. Ale teraz sa toči do prava...Je to jasné ako facka. Proste keĎ sa jej pozerám kam kcem, furt je to do prava.
Mephy. Čo je to za optickým klam keĎ ho musíš v obrázku hľadať? kks pokým nevyhľadávaš blbosti typu Ty a debo, je to úplne normálna ženská rotujúca sa do prava...
Dnes keď prídeš domov si nakresli čiernou fixou na stenu vedľa vypínača rovnaký vypínač a som si istý že tam budeš vidieť buď jeden vypínač alebo dva ale na vals rovnaké z rovnakého materiálu atď... (akurát že jeden bude nakreslený fixou)... A ak nebudeš niečo také vidieť, tak sa o to budeš snažiť aby si to tak videl. Presne takto na mňa pôsobíš.
PS: Musel som to napísať totálne polopatisticky.
//PS2. kks už sa teším na Gangyho reakciu na Vás páni
Clovece, tam nejde o to hladat tam opticky klam ako s tym nakreslenym vypinacom, je to podobne ako trik s krutiacou sa nohou a rukou - opacnym smerom, tiez sa ti po chvili synchronizuju, lebo mozog to nezvladne.
Tu je to o niecom podobnom. Niketo to vidi, iny si to prehodit nevie. Kadejaky saso si vsugeruje ze sa toci naopak, iny sasovia to vidia len v smere hodin
Tu je to o niecom podobnom. Niketo to vidi, iny si to prehodit nevie. Kadejaky saso si vsugeruje ze sa toci naopak, iny sasovia to vidia len v smere hodin
pri tych ktori to este nepochopili... je to iba o tom ako to vnimate, nie je to ziadne placebo, ja to vidim normalne v smere hodinovych ruciciek a ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru... niekedy to ale trva nejaku minutku
Rozhoduju oblast je prave okolo stehien, podla toho ci vas mozog urci ze je noha v predu alebo vzadu, podla toho vidite tu rotaciu...lepsie to vysvetli obrazok...snad
Edit//
No, toto je ono, tu to uvidite najlepsie
Rozhoduju oblast je prave okolo stehien, podla toho ci vas mozog urci ze je noha v predu alebo vzadu, podla toho vidite tu rotaciu...lepsie to vysvetli obrazok...snad
Edit//
presne toto som sa im tu uz snazil vysvetlit len som to nemal tak pekne graficky spracovaneThek_SVK napísal:pri tich ktori to este nepochopili... je to iba o tom ako to vnimate, nie je to ziadne placebo, ja to vidim normalne v smere hodinovych ruciciek a ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru... niekedy to ale trva nejaku minutku
Edit//
btw. nezabudajte ze URCITE je to len davova psychoza a my sme banda debilov s iq hupacieho konika
Skus si to pozriet este raz a pripadne pozri aj to video a uvidis ze jej telo je tiez spravene tak ako jej nohy, tj. neni jasne ktorym smerom sa otacaKoCi napísal:no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom
pozri sa na to video poriadne, je tam 2x, je to presne ten isty obrazok len s vyznacenymi crtami.... to je vsetko. V oboch urcite vidis ze sa otacaju inak. Je to len o vnimani....KoCi napísal:no neviem.. ak by bola rec o grilovanom stehne, tak ano - da sa to vnimat ako protismer - ale ked sa na to mam divat ako na celok, tak si mozog nedokaze pripisat fakt, ze trup s prsiami sa jednoznacne otaca v smere, zatial co spodna cast v protismere. Ale kto vie, mozno je to mrcha, co klame telom
no ked som pozeral do okna s icq konverzaciou a hento vnimal tak, ze som sa na to nesustredil - ano zacala sa otacat aj v protismere.. Mozno preto sa mi tazko da donutit, aby sa tocila kam ja chcem, lebo ten protismer sa kruti ako po chlastacke - strasne neprirodzene, krivo a kostrbato to vyzera - najma ked sa v protismere akoze otaca chrbtom a stracaju sa jej prsia, tak jedno zretelne povyskoci. Ale uznavam, ano da sa to vnimat aj v protismere, len sa musim klamat 
-
lekoklatik
VIP
Na tom obrázku je síce vykreslená noha. Ale oba sú v smere hodinových ručičiek. Veď je ta ludra otočená
kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava
kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava
pozri toto a potom hovor ktorym smerom sa toci...lekoklatik napísal:Na tom obrázku je síce vykreslená noha. Ale oba sú v smere hodinových ručičiek. Veď je ta ludra otočená
kks akože sry.
POzerám sa na to ako dlho kcem. Pozerám sa dokonca aj na jej tieň a aj ten sa točí do prava. Proste kde koľvek sa pozriem. Vnímam ju ako točicu sa do prava. Tak o čo tu ide. Proste ja to vidím tak a basta. A justa sa točí do prava![]()
Vy ste vsetci uzasni ako si to viete vsetko v mozgu poprepinat, bodaj by som to aj ja dokazal. Keby som chcel cokoladove fondue s jahodami tak by som si dal psie granule s hovnom a v mozgu si to prepol. Sak to by bol tiez len opticky/chutovy klam. Hlavne keby som to jedol po tme a videl len siluetu.Thek_SVK napísal:ked chcem tak si to viem v mozgu prepnut aby sa to krutilo od protismeru...
Fakt vam zavidim...