Ale s týmto som nespokojný
Viete kreslit ?
-
lekoklatik
VIP
-
MaSterS
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
leko podľa mňa to je pekné, ale zdá sa mi to akosi nedokončené...nvm no proste mi to príde tak, že máš veľký formát, v strede pekný portrét, ale okolo je to také prázdne, bez života...skús tam ešte pridať nejaké vlasy alebo podobne, síce som si už pri tvojich kresbách stihol všimnúť, že ty sa skôr zameriavaš na tváre, ako na zvyšok...
Ale rozhodne to nie je zlé, naopak podľa mňa dosť vydarené, len to fakt treba dokončiť, ale jednoznačne k+ pre teba
(môj skromný názor neber v zlom, diks
)
Ale rozhodne to nie je zlé, naopak podľa mňa dosť vydarené, len to fakt treba dokončiť, ale jednoznačne k+ pre teba
(môj skromný názor neber v zlom, diks
-
Kibo
Hardcore addict
odfot radsej tu kresbu. cica sice nemusi byt spatna, ale na to mame inu temuAndrew007 napísal:Trosku aj ja nieco napísem, pred troma rokmy som nakreslil moju macku, ked budem doma odfotim ju..
-
twardykamen
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
to je pravda ze mozes podvadzat, ale zase myslim ze vela ludi by to neurobilo a ak hej to je ich problem a budu oceneny za to zaco nevedia. no proste to ze budu podvadzat ti aj tak nic neda.
Ale mohlo by to byt zaujimave - tie kresby co uz aj su tu dat na jednu stranu s kazdym autorom 1 obrazok, a ostany nech hodnotia normalne body alebo hlasovanie
tak co 
//plnoclenove?? to co znamena
Ale mohlo by to byt zaujimave - tie kresby co uz aj su tu dat na jednu stranu s kazdym autorom 1 obrazok, a ostany nech hodnotia normalne body alebo hlasovanie
//plnoclenove?? to co znamena
-
lekoklatik
VIP
-
TUCERO_SVK
Star
tu je zopar mojich kresieb nejsu vsetky lebo nemam scaner na A3 format fotak neni taka kvalita http://www.is3.wgz.cz/