Nokia E71
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia E71 - zmena jazyka
aktualizacia software E71 to by malo pomoctrackom napísal:zdravim, je nejakym sposobom mozne naimportovat slovencinu do Nokie E71 ak tam nie je? dakujem ...
ok aktualizovali mi firmware na najnovsi ale jazyky nikde ... v telefone nie je vobec na vyber slovencina, telefon nebol kupovany tu ... da sa niekde na nete stiahnut nejaky language pack? sony ericson w950i co som mal predtym mal na vyber okolo 40jazykov ktore sa dali stiahnut a kedykolvek nahrat do mobilu z ofic. stranky ... nokia nieco take nema?
nehrozi... bud si najdeš navod...ako je tu na hojkovi...
http://www.hojko.com/nahratie-sk-cz-men ... 61560.html
alebo zajdeš do najbližšieho Mobilshopu zaplatiš cca 400 až 700 korun a prepalia ti jazyk v EPROME....
http://www.hojko.com/nahratie-sk-cz-men ... 61560.html
alebo zajdeš do najbližšieho Mobilshopu zaplatiš cca 400 až 700 korun a prepalia ti jazyk v EPROME....
bol kupovany na slovensku od povodneho majitela a on to kupoval v zahranici ... osobne sa mi viac paci rozlozenie klavnesnice a tak ale nebolo by na skodu mat tam diakritiku slovensku a menu a podobne ... tak pret ... a to s tym HF som este neporiesil ...
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2009, 12:46 )
a mam este par otazok ... ako mam zakazat pripojovanie na net cez operatora? HSDPA a EDGE ... lebo chcem iba aby sa dalo cez wifi, ostatne sa mi uz parkrat stalo ze sa mi podarilo pripojit cez operatora a zobralo mi to par kb, lebo sa nepytalo ci pouzit wifi ... a da sa nastavit default wifi pripojenie a ak nie je nech sa nepokusa spajat? ...
a druha otazka, ze ci je mozne sa pripojit na net ked nemam aktivovany od orange world? lebo neviem ci sa mi uz aktivoval vramci akcie co mam a uz som sa pripojil omylom na net, tak ci to nebudu uctovat navyse ...
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2009, 12:46 )
a mam este par otazok ... ako mam zakazat pripojovanie na net cez operatora? HSDPA a EDGE ... lebo chcem iba aby sa dalo cez wifi, ostatne sa mi uz parkrat stalo ze sa mi podarilo pripojit cez operatora a zobralo mi to par kb, lebo sa nepytalo ci pouzit wifi ... a da sa nastavit default wifi pripojenie a ak nie je nech sa nepokusa spajat? ...
a druha otazka, ze ci je mozne sa pripojit na net ked nemam aktivovany od orange world? lebo neviem ci sa mi uz aktivoval vramci akcie co mam a uz som sa pripojil omylom na net, tak ci to nebudu uctovat navyse ...
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pri niektorych aplikaciach v nokii (RealPlayer) sa ma nepyta ze aky pristupovy bod chcem pouzit a automaticky si zvoli Orange Internet, resp. iba siet HSDPA/3G/...
ak pouzivas nejake ine programy vacsinou mas v nastaveniach connection alebo acess points, tam to nastav na meno tvojej wi-fi siete alebo daj always ask.
ci sa da pripojit na net bez orange worldu? neviem na pausale mi to neslo, ale na prima karte mi to ide. inak pozri si v menu log - packet data, tam mas objem prenesenych dat cez. v ramci orange world mini mas predplatenych 10 MB dat
ak pouzivas nejake ine programy vacsinou mas v nastaveniach connection alebo acess points, tam to nastav na meno tvojej wi-fi siete alebo daj always ask.
ci sa da pripojit na net bez orange worldu? neviem na pausale mi to neslo, ale na prima karte mi to ide. inak pozri si v menu log - packet data, tam mas objem prenesenych dat cez. v ramci orange world mini mas predplatenych 10 MB dat
zdravim, zas ja ... chcel by som si kupit klavesnicu ku telefonu, konkretne SU-8W od nokie ... original bluetooth, jediny problem je ze ja mam anglictinu na mobile a klavesnica bude slovenska s diakritikou. je nejako mozne pisat do mobilu aj diakritiku ked tam nie je slovencina? ci treba preflashovat mobil na slovencinu?
nahod si tam slovencinu
otazka par minut ...
Ako :
http://obelix.hojko.com/?p=187
ktore programy sa ti pripajaju na net bez opytania ? RealPlayer ?
Menu/Nastroje/Nastavenia/Aplikacie/RealPlayer/Streaming/Siet a tam si nastav pristupovy bod
Ako :
http://obelix.hojko.com/?p=187
ktore programy sa ti pripajaju na net bez opytania ? RealPlayer ?
Menu/Nastroje/Nastavenia/Aplikacie/RealPlayer/Streaming/Siet a tam si nastav pristupovy bod
diki, skusim ked pridem domov ... ale tam ako som zatial na tej stranke kukal tak je iba ako aktualizovat firmware ... ja mam anglicku nokiu nebrandovanu, cize aktualizovat mi to ide tak ci tak bez problemov ... ci ked to aktualizujem s tym co tam je napisane tak mi to nahra slovencinu?
a druha otazka ... to s tou klavesnicou neviete? mne vyhovuje mat v mobile anglictinu aj s rozlozenim znakov, len v pripade ked mam pripojenu tu klavesnicu chcem aj diakritiku, trebars cez ten office co tam je v mobile.
a druha otazka ... to s tou klavesnicou neviete? mne vyhovuje mat v mobile anglictinu aj s rozlozenim znakov, len v pripade ked mam pripojenu tu klavesnicu chcem aj diakritiku, trebars cez ten office co tam je v mobile.