Playstation Store

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hrusky
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Playstation Store

Príspevok od používateľa Hrusky »

ked chcem kupit nejake hry a vypisem vsetky udaje tak mi napise nieco ze invalid card number....pouzivam visu electron, nemate s tym niekto skusenosti jak sa to kupuje... :cry:
FSB69
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re: Playstation Store

Príspevok od používateľa FSB69 »

Hrusky napísal:ked chcem kupit nejake hry a vypisem vsetky udaje tak mi napise nieco ze invalid card number....pouzivam visu electron, nemate s tym niekto skusenosti jak sa to kupuje... :cry:
Ahoj Hrusky: Najpr male info: hry možeš kupovat len na USA Store! Pretože napr UK, JP, atd podporuju len platobne karty ktore boli vydane unich takže to by si musel mat známeho v danej krajine.
Ja osobne mám Visa WebStandard od VUB. Stači ked pojdeš na Store, dáš si hru ktoru chceš, potom Buy: zadáš udaje, to dlhee čislo plus by malo chciet aj ochranne čislo niekedy je 3 či 4 miestne. Ked to zadaš uloži so to a potom ked budeš do buducna kupovat hry už nebudeš zadavat nič.
Ešte male info ak by si si chcel stahovat nejaky mappack tak si daj pozor, pretože ak máš hru ktora je region UK a stiahneš si mappack ktory stiahneš z USA Store nepojde ti to.

tod vše. ak by si niečo nevedel napíš sem. :wink:
Napísať odpoveď