Hip-Hop - všeobecne
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Aryan Angel : Nikto nepovedal že rasizmus zo strany čiernych neexistuje!
Som si plne vedomá toho že existuje ibaže tie časti textov boli vytrhnuté z kontextu, životných situácií a oi. je to tzv. gangsta rap čo znamená som tvrdý a všetkých nenávidím.
A čo s tým že nemajú radi bielych ty sa im čuduješ? Po tom všetkom čím si čierni museli prejsť aj ja by som bola plná nenávisti.
A povedz mi jeden jediný dôvod prečo by amíci mali počúvať európsky WProck keď majú svoj vlastný...
Som si plne vedomá toho že existuje ibaže tie časti textov boli vytrhnuté z kontextu, životných situácií a oi. je to tzv. gangsta rap čo znamená som tvrdý a všetkých nenávidím.
A čo s tým že nemajú radi bielych ty sa im čuduješ? Po tom všetkom čím si čierni museli prejsť aj ja by som bola plná nenávisti.
A povedz mi jeden jediný dôvod prečo by amíci mali počúvať európsky WProck keď majú svoj vlastný...
-
produkcia007
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Cim museli prejist?zuzuzu napísal:A čo s tým že nemajú radi bielych ty sa im čuduješ? Po tom všetkom čím si čierni museli prejsť aj ja by som bola plná nenávisti.
Ak narazas na otroctvo tak niektorym sa to pacilo
http://www.beo.sk/historia/711-zabudnut ... a-otroctvo
Ty asi nevies co znamena vytrhnute z kontextu. Proti-biele prejavy v tych textoch neospravedlnis ich zivotnymi situaciami, gangsta stylom ani tym ze sa hraju na tvrdych. To je jasne aj rozumnejsiemu inak antirasistovi.zuzuzu napísal:Som si plne vedomá toho že existuje ibaže tie časti textov boli vytrhnuté z kontextu, životných situácií a oi. je to tzv. gangsta rap čo znamená som tvrdý a všetkých nenávidím.
Takze sama hovoris ze su plni nenavisti. Neviem cim si tito umelci presli, asi od marihuany, cracku vsetkymi drogami, ale predpokladam ze to cim si presli a prechadzaju bieli ludia vplyvom ciernej kriminality alebo cieleneho vyvrazdovania ako v Afrike je uz nepodstatne a nakoniec si za to mozu sami.zuzuzu napísal:A čo s tým že nemajú radi bielych ty sa im čuduješ? Po tom všetkom čím si čierni museli prejsť aj ja by som bola plná nenávisti.
Inak
http://sk.metapedia.org/wiki/Biela_vina
Svoj vlastny rasisticky rap?zuzuzu napísal:A povedz mi jeden jediný dôvod prečo by amíci mali počúvať európsky WProck keď majú svoj vlastný...
ja osobne si dokazem kludne vypocut aj Mikyho tvorbu ( okrem noveho albumu ) a aj H16 .. to ze sa dissuju neriesim.. a co sa tyka tej Luzy tak Nazov Stavby sa sklada z 2och skupin .. a to Luza a Drviva mensina .. ked robili spolocne tak boli ako Nazov Stavby ..yazoo napísal:Zvlastne, ze pocuvas zrovna Mikyho a H16 co sa dost dissuju. Inac, nerozumiem preco je Luza osobitne kedze to patri k eNeS.
to neriesim ci sa dissuju ale h16 pomenej to len sem tam ale keby neboli tak by mi v sk hip hope chybali ale skor mikyho,druha strana,bacil,dna,drviva mensina a pod.. ale miky mora to uz nieje to co byvalo predtym uz je to nic moc tak ale dasa starsie tracky boli lepsie este moloch vlavo sa da, ale frcim teraz na nazov stavby,bacil a 2pac,dmx - to sa hocijak da.
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 17:59 )
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 18:09 )
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 17:59 )
nojo ale sa rozpadli skoda ale ked si to vypocujes tak zistis ze to ma zmysel ten text ale novy bacil je tiez dost dobry.eNeS napísal:ja osobne si dokazem kludne vypocut aj Mikyho tvorbu ( okrem noveho albumu ) a aj H16 .. to ze sa dissuju neriesim.. a co sa tyka tej Luzy tak Nazov Stavby sa sklada z 2och skupin .. a to Luza a Drviva mensina .. ked robili spolocne tak boli ako Nazov Stavby ..
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 18:09 )
oni sa moc neriesia h16 a miky mora len sa nemaju radi a h16 dala jeden diss a uz bola ticho.yazoo napísal:Zvlastne, ze pocuvas zrovna Mikyho a H16 co sa dost dissuju. Inac, nerozumiem preco je Luza osobitne kedze to patri k eNeS.
chcem sa opytat jaky mate nazor na toto video co si otom myslite.
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 23:01 )
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 0:18 )
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 23:01 )
po_eb sa skoda ti vysvetlovat scim s koko_om rozmyslas?makaveli napísal:tak asi ty si retardovany ked to uvedies ako priklad hudby bez ktorej nemozes zit a pritom to moc nemusis poocuvat
//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 0:18 )
myslis tym seba????jj ty si iny pripad.konyk87 napísal:mozno to je jeden z tych 13-rocnych gangstrov - v case prveho prispevku bol este hip-hoper s plnou hubou fraz "hip-hop 4ever" a podobne a ked pisal 2. prispevok uz presiel na nieco ine (EMO?)(nic proti normalnym)
![]()
-
Royalflush
Guru wannabe