Neviem... sformulovat do slov o com dready su, ale... Viem, ze presne o tomto nie.MimKoRn napísal:Dredy sú môj dávny sen...
Prečítal som si komplet všetky posty a trošku mi to pokazilo náladu.
Môj problém je asi to, že mi vlasy nechcú narásť veľmi dlhé a mám ich pomerne riedke, no neviem, či treba na dredy riedke, alebo husté, nemám až tak prehľad, ale chystám si ho urobiť.
Jedna z vecí, čo ma zarmucuje je to, že si budem musieť dávať pozor, keď budem chodiť po vonku... U nás je to zlé. Niekto má dlhšie vlasy, už je epicentrom pozornosti a viem si veľmi dobre predstaviť, že keď si dám spraviť dredy a to ich v tomto meste budem mať možno sám, tak sa nájdem na redwatchi a stanem sa terčom pánov Neznášamdlhovlasých...
A počul som tu veľa rečí okolo zverinca v hlave spôsobené z dredov a to by som nerád dosiahol taký efekt, takže si overím popri iných informáciach aj či sa dá bezproblémovo zaručiť, že to bude ok... Dúfam, že tie šampóny nie sú moc drahé...
Dredy
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna su dredy super, sam som mal a teda musim poznamenat z vlastnej skusenosti, ze ziadne zvieratka v hlave ani nic podobne...prve chvile su celkom brutalne, nemozes si zmyt tie dredy nejaky cas, lebo by sa rozpadli, ale potom je to uplne v pohode...ak nechces mat zivot v dredoch, normalne nabehnes do lekarne a kupis vodicku s ktorou si prejdes tie dredy ked si umyjes hlavu...a nic ti nehrozi, mam to vyskusane...
na druhej strane je s tym viac roboty a pocitaj ze ak to chces dat dole, kvalita vlasov sa ti zhorsi, ale to sa casom zase napravi...
na druhej strane je s tym viac roboty a pocitaj ze ak to chces dat dole, kvalita vlasov sa ti zhorsi, ale to sa casom zase napravi...
čo sa týka tých falošných nadviazaných dredov, skús pohľadať aj "yarn dreads" alebo "dreadfalls", teda, ak si trošku jazykovo zdatnejšíLub0$ napísal:Chlapci....zhanam stranku kde upnem moju fotku a mozem si vyskusat zopar ucesov....ide mi hlavne o dredy....ci by som nevyzeral jak nejaky trapko.....momentalne mam vlasy na jezka, ale pocul som ze dredy sa daju aj nadviazat....tak neviem.
Mne osobne sa dredy veľmi nepáčia, to musí jednoducho k človeku seknúť, neviem si predstaviť nejakého dredatého manažéra v obleku
Len dávaj pozor, aby sa ti to nevymklo z rúk...
U mna pripadaju do uvahy iba umele nadviazane.....lebo som momentalne na 5mm.....cize vela by mi z toho nesplietli...a pockajte pohram sa v skicari kusok a dopausjem si nieco ked sa bude dat
A inac su aj suche sampony.
edit// tak tu mate moj graficky vytvor.....dokazem to len tak, respektive je to robene v Painte na rychlo
Keby tu bol ochotny clovek co by mi to spravil na photoshope, bol by som rad.
A inac su aj suche sampony.
edit// tak tu mate moj graficky vytvor.....dokazem to len tak, respektive je to robene v Painte na rychlo
Takže...
Kôli dredom som si nechal rásť vlasty tak rok a pol... Mám ich 25-30cm, čo by už ako tak malo stačiť. Niekedy v nabližšom čase by som si ich chcel dať, ale netuším kde. Dá sa povedať, že nikoho nepoznám, ale neviem či je vôbec dobré hladať nejakého "amatéra", pretože by som chcel nejake kvalitnejšie, pohľadnejšie, nie nejake "sedlacke"...
Je lepšie vyhladať nejaké štúdio? a je vôbec nejaké? popr. dajte nejake rady
Kôli dredom som si nechal rásť vlasty tak rok a pol... Mám ich 25-30cm, čo by už ako tak malo stačiť. Niekedy v nabližšom čase by som si ich chcel dať, ale netuším kde. Dá sa povedať, že nikoho nepoznám, ale neviem či je vôbec dobré hladať nejakého "amatéra", pretože by som chcel nejake kvalitnejšie, pohľadnejšie, nie nejake "sedlacke"...
Je lepšie vyhladať nejaké štúdio? a je vôbec nejaké? popr. dajte nejake rady