temy na stretku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dj-predator
Amateur
Amateur

temy na stretku?

Príspevok od používateľa dj-predator »

tak chcel by som sa spýtať o čom kecáte s holkou s ktorou sa málo poznáte...pretože ja mam taky malinký problémik že velmi sa nemáme o čom baviť no nikdy neviem nahodit ziadnu temu to je problem.. :? tak poradte :roll:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

hmm no tak hmm ... normal sa začneme rozprávať ... prehodiť pár úsmevikov ... trosku si porobiť z nej aku taku srandu ... ale len taku ze nie aby sa jej to dotklo ... take nieco ako keby si ju zacal steklit :D obrazne povedane ... noo a potom to už pojde samo ...
no ale pokiaľ je taká ako oriešok že odpovedá aha dobre ok ... tak to je dosť na **** to znamena ze nejavi ziadny zaujem ...
dj-predator
Amateur
Amateur

heh no ono je to trochu inak, nie že nejaví záujem ale tak nejak nevieme nájsť tému o čom sa baviť stále sa navzájom podpichujeme ze no hovor hovor a tak :D no aby si sprawne pochopil ten problem...a aj ostatny
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

uz si poznal nejaku holku sktorou si pokecal?...ak hej, tak si nemate co povedat..:P
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

O čom sa baviť? No len nie o počasí.. ale no, nebuď vystresovaný, ono to príde samo, kecnite napr. o spoločných záujmoch, potom to už pôjde samo ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečo nie o počasí? Keď na to príde téma, dá sa aj o tom zaujímavo a pútavo rozprávať. Nie je to vec ktorou by som začínal rozhovorou s babou na stretnutí, ale ako vtip po dlhšej chvílke ticha sa spýtať "to je dnes ale počasie, nemyslíš?" môže byť tiež dobre. Možno sa od toho prepracuješ k tomu, či má rada teplo alebo zimu, od toho prejdeš k záujmom (plávenie / lyžovanie), od toho prejdeš...
Chcem len povedať že sa neriaď nejakými pravidlami, typu: toto je otrepaná téma. Nikdy som ju nenadhodil, ale čítal som na nete že to nemám hovoriť. Jednoducho sleduj situáciu a komunikuj o čomkoľvek
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No co ja viem audio... rozhodne by som nehovoril o presnosti jej cyklu napriklad.. :wink:

//ja viem, ja som uchyl, ja rad chytam... za slovicka :smt047
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

mi-chau napísal:No co ja viem audio... rozhodne by som nehovoril o presnosti jej cyklu napriklad.. :wink:
By si rovno konal, aby si ho narušil? :lol:

Ale nie no, myslím že audiotrack myslel normálne témy.. nie napr. štruktúru jadra atómu alebo holokaust..
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

jej záujmy, koníčky, škola ak je študentka, výmena zážitkov...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no s tým jej opatrne, aby sa necítila ako na policajnom výsluchu. A vôbec, v čom je téma záujmov a školy iná od počasia? Uvedomuješ si že to o tom istom? Rovnako otrepaná a nezáživná téma o ktorej sa vela nedá hovoriť
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak sa s nou rozpravaj o vplyve mocenia ladovych medvedov na hrdzavenie zemskej osi ... boze ... to je taky problem rozpravat sa so zenskou ? ? ? ... ked to nejde, tak ste neni kompatibilni, nemusis si s kazdym vediet kvalitne pokecat ... a v tom pripade to hasne, neni ziadne potom :-)
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

audiotrack napísal:no s tým jej opatrne, aby sa necítila ako na policajnom výsluchu. A vôbec, v čom je téma záujmov a školy iná od počasia? Uvedomuješ si že to o tom istom? Rovnako otrepaná a nezáživná téma o ktorej sa vela nedá hovoriť
Ak sa s ňou stretáva v škole, tak je to dosť záživná téma na ľahký pokec. Inak, ak si prečítaš môj príspevok, tak si všimneš, že nemám nič proti počasiu - nie je to o nič horšia téma, ako škola a pod.

Ale ak chce zakladateľ topicu vedieť o holke trochu viac, tak to nie sú práve najvďačnejšie témy. Skús s ňou nájsť spoločné záujmy a potom budeš mať veľmi veľké škály námetov na kecanie. :wink:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

aj ked sa pýtaš na presný opak, treba napísať aj čo sa nehodí, tak určite by som neodporúčil tieto hovoriť na prvom rande!

1. Práve som vyšiel z liečebne
2. Ktorú TV šou pozeráš najradšej?
3. Rad by som sa oženil a čo najskôr mal deti
4. Koho volíš?
5. Môj ex je idiot!
6. Môžeš zaplatiť účet? Som úplne na mizine

:P :P :) 8)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

neo250 napísal:aj ked sa pýtaš na presný opak, treba napísať aj čo sa nehodí, tak určite by som neodporúčil tieto hovoriť na prvom rande!

1. Práve som vyšiel z liečebne
2. Ktorú TV šou pozeráš najradšej?
3. Rad by som sa oženil a čo najskôr mal deti
4. Koho volíš?
5. Môj ex je idiot!
6. Môžeš zaplatiť účet? Som úplne na mizine

:P :P :) 8)
to dvakrat na temy nevyzera
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ked sa nemate o com bavit, tak sa k sebe nehodite!!!

je to fakt :) nie kazdy clovek si dokaze pokecat s kazdym clovekom a ak ano tak je to len take silene a neprirodzene... niekedy som si myslel ze baby rady kecaju o sebe a ze ked sa tema bude tocit len okolo nich ze budu stastne. OMYL niektorym to fest vadi a chcu radsej pocuvat o tebe.
niekedy si mozes mysliet zas ze babu bavi ked budes hovorit co si robil, svoje vtipne pribehy ale OMYL baba by sa tiez chcela vyrozpravat.
proste zenam nikdy nevyhovies :D podla mna nema zmysel sa prilis snazit, aj tak to k nicomu nevedie.

ked nemate o com kecat tak budte ticho a bozkavajte sa :D
dj-predator
Amateur
Amateur

Loomy napísal: ked nemate o com kecat tak budte ticho a bozkavajte sa :D
to väčšinou robíme :D ďakujem všetkým za príspevky snáď sa to zlepší..a ešte snád budem reagovať na ten príspevok že či sa stretávame v škole, nie nestretaváme, nechodime na rovnakú školu...
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Ako prve, zacala by som vymyslat akcne stretnutia - napr. pozvi ju na motokary, na hokej (mozno bude suhlasit), ist si pozriet kone na ranc ... tak vytvoris situaciu kde sa budete aspon chvilu bavit o tom istom.
A najhorsie su priame otazky....
Skus v konverzacii, predtym ako postavis otazku, spravit mensi uvod. Ciste otazky vyznievaju ako vysluch.
Pristup ku konverzacii s neznamym dievcatom napr. navodenim spolocnej temy, tym, ze vymyslis program (ako som uviedla vyssie), alebo konverzaciu zacnes nejakou svojou uvahou, alebo zazitkom.
Napr. Si predstav, siel som varit raz kotlikovy gulas na chate a dozvedel som sa, ze je potrebne dat do neho tolko cibule, kolko aj masa. Varila si niekedy?
;-)
No dufam, ze si porozumel, takze si mozes vymyslat a vymyslat... a dievca sa bud chyti, alebo nie... ak sa nebude chytat, tak aj napriek tomu, ze sa ti fyzicky paci, radsej by som ju na tvojom mieste nechala a upriamila svoje snahy niekam inde.

Neexistuje horsi vztah ako ten, kde si ludia nemaju co povedat. Lebo fyzicka pritazlivost pominie a zostane len prazdno.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Setton napísal:By si rovno konal, aby si ho narušil? :lol:

Ale nie no, myslím že audiotrack myslel normálne témy.. nie napr. štruktúru jadra atómu alebo holokaust..
lol neviem ci je to nahoda ale minule som sa s babou presne bavil na tieto temy, ako moze sa to zdat dakomu cudne ale studujem fyziku cize normal a ten holokaust to uz ani neviem ako na to prislo :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

draco napísal:lol neviem ci je to nahoda ale minule som sa s babou presne bavil na tieto temy, ako moze sa to zdat dakomu cudne ale studujem fyziku cize normal a ten holokaust to uz ani neviem ako na to prislo :D
hej, o holokauste aj v mojom prípade bola reč, ale som sa hanbil priznať :D :oops:
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

audiotrack napísal:hej, o holokauste aj v mojom prípade bola reč, ale som sa hanbil priznať :D :oops:
ale co sa hanbis a este jednu temu dam co som sa raz rozpraval asi pol hodinu na rohu so spoluziackou o desiatej vecer a bola to tema smrt a pohreb a vsetko okolo toho a dokonca to zacala sama ona a bola to fakt dobra kvalitna debatka :D :lol:
Napísať odpoveď