ze by bol IE nestabilny, to by som netvrdilfrajo102 napísal:posledny IE je to pomale a nestabilne
Jaky pouzivate prohlizec?
-
XtremeQTXX
Expert
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
twardykamen
Medium Professional
Ja nechapem zmysel tohto flamu.. Maxthon, Opera, Firefox..Miranda, Qip, Pidgin..Winamp, foobar, Media Monkey..
Naco to je dobre, treba vyskusat a skusat jednu s moznosti aspon mesiac a clovek dojde na to co mu najviac vyhovuje..
A kolko ludi - tolko chuti.
Samozrejme hovorim o rovnocennych programoch..Robit na IE6 je na diagnozu
Tak sa nehadajte
Naco to je dobre, treba vyskusat a skusat jednu s moznosti aspon mesiac a clovek dojde na to co mu najviac vyhovuje..
A kolko ludi - tolko chuti.
Samozrejme hovorim o rovnocennych programoch..Robit na IE6 je na diagnozu
Tak sa nehadajte
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ha, moj hlas sposobil prevahu Opera userov
No ja som na Opera 10 Alpha ... velmi vysoka spokojnost. Skutocne mi pride rychlejsi pri spomalenych strankach ako facebook, na 100% presiel takym tym testom co skusa vlastnosti browserov. Jedine co firefox ma naviac su tie pluginy, co je aj dobre aj zle. Takto aspon nemusim moc riesit a som vlastne spokojny.
No ja som na Opera 10 Alpha ... velmi vysoka spokojnost. Skutocne mi pride rychlejsi pri spomalenych strankach ako facebook, na 100% presiel takym tym testom co skusa vlastnosti browserov. Jedine co firefox ma naviac su tie pluginy, co je aj dobre aj zle. Takto aspon nemusim moc riesit a som vlastne spokojny.