Stredna skola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pantinela
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pantinela »

nordkapp_pb napísal:P: by si sa divila, ale pre niekoho je to (teda bolo, keď som si ja vyberal davno SS) podstatne kriterium ...
A čo si si nakoniec vybral? Teda, ak to nie je štátne tajomstvo... :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja som si vybral super ... som sice od 15 bez dievcat v triede / kruzku, ale nejak mi to zily netrha, to je vec ktora sa da vynahradit, nekvalitne vzdelanie, pripadne zle vybrane vzdelanie, profesia ktora cloveka nebavi ... to by bolo horšie :-P
Pantinela
Star
Star

nordkapp_pb napísal:ja som si vybral super ... som sice od 15 bez dievcat v triede / kruzku, ale nejak mi to zily netrha, to je vec ktora sa da vynahradit, nekvalitne vzdelanie, pripadne zle vybrane vzdelanie, profesia ktora cloveka nebavi ... to by bolo horšie :-P
:smt048 súhlas, nemám ďalšie pripomienky :D
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

heh síce to bude asi ot ale čo už,tú škooolu mám asi 5 min od môjho domu :D a čajočky sú tam fakt pekné,a čo som wydel tak tam je asi 5 chalanov na celej škole :lol:
Goebl
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Goebl »

Hmmmmm tie baby ma lakaju ale zase chce to aj chalanov troska viac :D
Pantinela
Star
Star

ľudia a to nerozmýšľate nad tým vybrať si školu aj trošku podľa toho čo vás zaujíma a baví? :shock: :shock: :shock:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ma bavi pc ....hlavne grafika atd. ...............je tu škola mechanik počitačových sieti .........je to škola pod moj priemer čo sa týka znamok je to škola s ktorej ekd vindem tak sa nedostanem na vysoku .........je to škola ktora ma bude 4 roky baviť no potom som v riťi .......................takže radšej si vyberem školu lepšiu ktora ma nebude až tak baviť ............teda viacmenej vobec ....až od 3 ročnika sa da vybrať zamerania a to napr. informatika ........takže potom to bude lahšie ..........ale mam vačšiu šancu sa dostať na vyšku ktoru si už možem vybrať podla toho čo ma bavi a podla toho čo viem tak na technické a podobne školy je menši zaujem ako ekonomika pravo atd. ................takže čo si vyberem ??? škola čo ma baví alebo škola čo mi da niečo do budúcna ?? .................
Pantinela
Star
Star

Zaxman napísal:ma bavi pc ....hlavne grafika atd. ...............je tu škola mechanik počitačových sieti .........je to škola pod moj priemer čo sa týka znamok je to škola s ktorej ekd vindem tak sa nedostanem na vysoku .........je to škola ktora ma bude 4 roky baviť no potom som v riťi .......................takže radšej si vyberem školu lepšiu ktora ma nebude až tak baviť ............teda viacmenej vobec ....až od 3 ročnika sa da vybrať zamerania a to napr. informatika ........takže potom to bude lahšie ..........ale mam vačšiu šancu sa dostať na vyšku ktoru si už možem vybrať podla toho čo ma bavi a podla toho čo viem tak na technické a podobne školy je menši zaujem ako ekonomika pravo atd. ................takže čo si vyberem ??? škola čo ma baví alebo škola čo mi da niečo do budúcna ?? .................
no ešte, že si nenapísal, vybrať si školu, čo ma baví a nie sú tam žiadne dievčatá, alebo školu,ktorá ma bude baviť až od 3. ročníka a potom mi dá viac do budúcnosti, ale sú tam aj dievčatá :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

bože neviem o riešiš bud tam chceš ísť alebo nie ... ak tam ideš koli dievcatam tak sa rovno na to vybodni :roll: a ak tam chces ist koli tomu co chces studovat tak preco nie ? budes studovat to co ta bavi a este aj obklopeny holkami mi povedz co este viac si mozes priat :wink:
Napísať odpoveď