A čo si si nakoniec vybral? Teda, ak to nie je štátne tajomstvo...nordkapp_pb napísal:P: by si sa divila, ale pre niekoho je to (teda bolo, keď som si ja vyberal davno SS) podstatne kriterium ...
Stredna skola
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ma bavi pc ....hlavne grafika atd. ...............je tu škola mechanik počitačových sieti .........je to škola pod moj priemer čo sa týka znamok je to škola s ktorej ekd vindem tak sa nedostanem na vysoku .........je to škola ktora ma bude 4 roky baviť no potom som v riťi .......................takže radšej si vyberem školu lepšiu ktora ma nebude až tak baviť ............teda viacmenej vobec ....až od 3 ročnika sa da vybrať zamerania a to napr. informatika ........takže potom to bude lahšie ..........ale mam vačšiu šancu sa dostať na vyšku ktoru si už možem vybrať podla toho čo ma bavi a podla toho čo viem tak na technické a podobne školy je menši zaujem ako ekonomika pravo atd. ................takže čo si vyberem ??? škola čo ma baví alebo škola čo mi da niečo do budúcna ?? .................
no ešte, že si nenapísal, vybrať si školu, čo ma baví a nie sú tam žiadne dievčatá, alebo školu,ktorá ma bude baviť až od 3. ročníka a potom mi dá viac do budúcnosti, ale sú tam aj dievčatáZaxman napísal:ma bavi pc ....hlavne grafika atd. ...............je tu škola mechanik počitačových sieti .........je to škola pod moj priemer čo sa týka znamok je to škola s ktorej ekd vindem tak sa nedostanem na vysoku .........je to škola ktora ma bude 4 roky baviť no potom som v riťi .......................takže radšej si vyberem školu lepšiu ktora ma nebude až tak baviť ............teda viacmenej vobec ....až od 3 ročnika sa da vybrať zamerania a to napr. informatika ........takže potom to bude lahšie ..........ale mam vačšiu šancu sa dostať na vyšku ktoru si už možem vybrať podla toho čo ma bavi a podla toho čo viem tak na technické a podobne školy je menši zaujem ako ekonomika pravo atd. ................takže čo si vyberem ??? škola čo ma baví alebo škola čo mi da niečo do budúcna ?? .................