Co robite pre svoj image?
Co robite pre svoj image?
takže čo robite pre svoj image nemyslim teraz take ako staram sa o pleť a podobne
........myslim niečo že nosite retiazky naušnica..............tetovanie ..........alebo nejake gumene náramky.............experimentujete s učesmi ........atd. tak sa chvaľte
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
raz za cas hrubsia retaz na krk.. striebro.. taka ista na ruku... nejaka lonsdale,everlast... pripadne no fear mikina.. slip on lonsdale boty.. cierne.. castejsie vsak nike cierne.. .. proste klasika.. nausnica .. nenosim... pre vygelovanych buzna futbalistov al. pre fest buzikov je caste obocie. .tak to nemusim fuj fuj
ja som takmer sucast davu..
LOL, ze tunely pre metalistov...
nemam potrebu sa nejako zvlastne obliekat ci robit kktiny so svojim telom aby som uputal pohlady inych. nikdy som na to nebol. a ti, ktori to robia a maskuju sa za to, ze sa mi to paci su kkti. co je pekne na tunely kt ma r=3cm? co je krasne na tom ze si moze clovek prepchat 2l pet flasu cez usny lalok? alebo dnes som videl nejakeho chlapika popiercingovaneho. videl som len jeho tvar ale mal nos, lica, usta, obocie prepichnute a tetovanie sa mu tahalo az k hlave. nodpc. si hovorte co chcete ale kto zamestna niekoho takeho? moze mat schopnosti ale ak pride na pohovor do prace tak je jasny... dpc si poviete, ze zivotny styl ale co je vela to je vela... mozno som konzerva ale fakt to nechapem. preco mate potrebu znetvorit si svoje vlastne telo?
najvystrednejsia vec na mne je asi brada kt mam max tyzdnovu. nic viac. vlasy mam uz kratke.
ano, uz som velky chlapec.
// otazka pre hiphoperov. robia tie vase znacky oblecenie vo velkosti S? ci sa to zacina az pri XXL?
nemam potrebu sa nejako zvlastne obliekat ci robit kktiny so svojim telom aby som uputal pohlady inych. nikdy som na to nebol. a ti, ktori to robia a maskuju sa za to, ze sa mi to paci su kkti. co je pekne na tunely kt ma r=3cm? co je krasne na tom ze si moze clovek prepchat 2l pet flasu cez usny lalok? alebo dnes som videl nejakeho chlapika popiercingovaneho. videl som len jeho tvar ale mal nos, lica, usta, obocie prepichnute a tetovanie sa mu tahalo az k hlave. nodpc. si hovorte co chcete ale kto zamestna niekoho takeho? moze mat schopnosti ale ak pride na pohovor do prace tak je jasny... dpc si poviete, ze zivotny styl ale co je vela to je vela... mozno som konzerva ale fakt to nechapem. preco mate potrebu znetvorit si svoje vlastne telo?
najvystrednejsia vec na mne je asi brada kt mam max tyzdnovu. nic viac. vlasy mam uz kratke.
// otazka pre hiphoperov. robia tie vase znacky oblecenie vo velkosti S? ci sa to zacina az pri XXL?
Ludia co maju oranzovy avatar a na nom tmaveho psa s bublinou 'QUACK' su pre mna kkti......kachna napísal: .....a ti, ktori to robia a maskuju sa za to, ze sa mi to paci su kkti.
A este ludia ktory posudzuju ostatnych podla vyzoru klesnu u mna uplne na dol... su to ludia ktory nevedia co hovoria.....
-
webmasterr
Medium Professional
ze nic osobneLub0$ napísal:Ludia co maju oranzovy avatar a na nom tmaveho psa s bublinou 'QUACK' su pre mna kkti......
A este ludia ktory posudzuju ostatnych podla vyzoru klesnu u mna uplne na dol... su to ludia ktory nevedia co hovoria.....
no ja obcas hrubsiu retazku na krk, na ruku, nosil som donedavna prstene 2-3, hodinky, cez leto gumicky na ruku, a nic ine ma nenapada