hra nebere gamepad

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
retep
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

hra nebere gamepad

Príspevok od používateľa retep »

zdravim, nemal som velky rozpocet a tak som siahol po lacnejsom gamepade je to od tohto vyrobcu e5 a najviac sa mu podoba tento
http://shop-en.e5.pl/component/page,sho ... /Itemid,1/
bolo k nemu take male 8cm cedecko s neho som naistaloval ovladace, gamepad pripojil...cez control panel/hracie zariadenia ho najde aj funguje odozva tlacidiel...tak som ho chcel vyskusat v nejakej hre v Mirrors edge ani v Bournout paradise ultimate box ho nenajde a nic nereaguje...ale napr. v X-blades uz normal funguje a reaguje...neviete preco v tych prvych dvoch hrach nejde alebo treba ho nejak nastavit cez taku polozku v hracich zariadeniach v control panely????
dakujem za rady ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nemas kupovat kadejake "no-name" ch*j*viny, o tom ze ten gamepad je nenormalne skaredy a musi sa strasne drzat v rukych ani nehovorim. To co ta motivovalo to kupit ak sa smiem spytat?
retep
Expert
Expert

chcel som gamepad kvoli zavodnym hram(najme bourn out paradise) ...teda stacia sipky...po druhe obmedzeny rozpocet a po tretie s toho co mali na vyber na obchode bol tento ten krajsie vyzerajúci :)
Gangy
Darca
Darca

Tak aspon vidis ako to chodi, mal si obmedzeny rozpocet a nakoniec si ho cely vyhodil za vec co nefunguje, gratulujem.
retep
Expert
Expert

on ide len neviem preco nie v tej hre bournout paradise....lebo len kvoli nej som ho hlavne kupoval(tam uplne stacia sipka vpravo, vlavo, plyn a brdza)....preto som chcel nejake lacne riesenie .... je jasne ze keby sa chystam hrat vsetky hry cez gamepad tak by som nan patricne nasetril a kupil nejaky high end....proste potrebujem radu ako ho spojadnit na tejto hre ale to som asik mohol napisat uz do vlakna tej konkretnej hry.... :?

poprosim locknut a vymazat skusim napisat tam, zle som zaradil temu sorry
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pokial samotny gamepad funguje uz v nejakej hre, automaticky by hocijaka hra ho mala rozpoznat.. presne ako klavesnicu, vyberes napriklad acceleracia a stlacis nieco na gamepade a malo by to zobrat... :?
retep
Expert
Expert

Šu-Do moc krat dakujem uz to ide :) to ma nenapadlo...ze najprv dam zmenit klavesu a potom stlacim tlacitko na ovladaci :D boze take jednoduche...ono som bol zmeteni bo v optionse mi ukazovalo ze najdene ovladace: klavesnica....ale hned ako som dal zmenit napr. tu acceleraciu a zmagol tlacitko na gamepade tak sa gamepad hned pridal medzi najdene zariadenia... takze uz to funguje ako ma :)
K +
Gangy
Darca
Darca

retep napísal:Šu-Do moc krat dakujem uz to ide :) to ma nenapadlo...ze najprv dam zmenit klavesu a potom stlacim tlacitko na ovladaci :D
To ma byt vtip? Tebe gamepad cely cas isiel len si si ho nevedel nastavit v hre? Tak to som v zivote nevidel...
retep
Expert
Expert

keby si lepsie cital tak kusok vyssie som napisal ze ide, len nie v tej jednej hre pre ktoru som ho kupoval....a v tych ostatnych hrach co mi siel, tak vzdy napisalo v optionse ze najdene zariadenia gamepad a teda som ho lahko nakonfiguroval....lenze v tej Burnout Paradise ultimate box ho nenaslo...teda pokym som nedal zmenit nejaku klavesu a nezmagol tlacitko na gamepade ale to mi uz poradil Šu-Do bola to banalitka a tak nevedel som tak som sa tuna opytal :) nikdy som gamepad na pc nemal ale zas uplna lama nie som....
takze dakujem a mozete to tu locknut
Napísať odpoveď