Nevie niekto ako sa volá sw na SE ktorým by som vymazal všetky nepotrebné obr., melódie, ktoré tam dal operátor. Skúšal som všetko čo som našiel a to: PC suite, P2K commander (ten je na motorolu), Mobil Edit 2.2, SE k700i commander...atď . Ani v jednom sa tie súbory nezobrazia a nejdú zmazat. Keďže sa sem nesmú dávať linky na soft a ak nejaký máte tak pošlite správu
ĎAKUJEM
Software SE w810i
-
ledenaster
Medium Professional
-
qwerty-xyz
Re: Software SE w810i
Mne to slo zmazat v pc suite co mi dali k telefonu,akurat sa ma spytalo toto :subory su chranene.chcete skutocne zmazat? a ja ze hej a zmazalo ich.mmichall napísal:Nevie niekto ako sa volá sw na SE ktorým by som vymazal všetky nepotrebné obr., melódie, ktoré tam dal operátor. Skúšal som všetko čo som našiel a to: PC suite, P2K commander (ten je na motorolu), Mobil Edit 2.2, SE k700i commander...atď . Ani v jednom sa tie súbory nezobrazia a nejdú zmazat. Keďže sa sem nesmú dávať linky na soft a ak nejaký máte tak pošlite správu
ĎAKUJEM
a uplne vsetky mi vymazali v servise ked som reklamoval telefon.
w810i
neviete ako by som mohol prepalit software. Mam problem s bluethoot,,. nenajde mi ziadne zariadenia,.., nemozem posielat,.., ale prijmat mi ide.,. novy soft by to mohol vyriesit. nie?