Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skajjurop si nejako pekne zacalo zvysovat ceny...V case ekonomickej krizy a lacnej ropy maju letenky na leto Manchester-Kosice (konkretne som pozeral jul a august) bud za 69 alebo za 99 EUR jednosmerne. To je riadne zvysenie, ked si vezmem fakt, ze nedavno som kupoval jednosmernu z KE do Manchestru na jun a vysla ma 40eur aj s poplatkami (myslim tym aj fuel supplement, takze tie hore uvedene budu istotne vyssie )... Nech sa nehnevaju, ale za to, co poskytuju (teda 4 hodinovy let kristakrazom po letiskach, pretoze im chybaju lietadla), sa to fakt neoplati. Za 200EUR mam 14 dnovu dovolenku na ostrove Faro vratane letov a 3*hotelu a ked si priplatim dalsie kilo, tak to mam all inclusive. Take ceny nech si strcia do riti, to radsej budem lietat do Prahy alebo Viedne.
zboznujem taketo odpovede:
typicke, co najlepsie sa zbavit zodpovednosti a pouzit pri tom co najviac neurcitkov aDobry den,
Dakujeme za Vas email.
Velmi sa Vam v mene spolocnosti SkyEurope Airlines za dlzku cakania ospravedlnujem.
Z nasej strany bol refund vystaveny a zaslany na nase financne oddelenie na spracovanie.
Pokial cakate na Vase peniaze viac ako 30 dni, poprosim Vas kontaktovat nase oddelenie
reklamacii na [email protected]
No ked uz pisete tie referencie na letecke spolocnosti.....ja som letel Ryan Airom iba raz a od vtedy som si povedal, ze uz vobec......stihol som letit iba jeden let Londyn>Bratislava a to sme mali vyse hodinove meskanie koli poruche lietadla (stasie ze na to prisli ked sme boli na drahe)
A dalej, RyanAir ako letecka spolocnost porusili pravidla....za ktore im hrozila niekolko sto tisicova pokuta.....bola to pre mna a aj pre mojej sestry priatela neprijemna situacia....RyanAir ho ako JuhoAfricana 'nalodil' aj bez povolenia o pobyte na Slovensku (viza) A mi sme koli tomu sedeli v Ba na letisku v priletovej hale....cca 6hodin.......a bola to chyba aj nasej uzasnej Slovenskej ambasade v Lodnyne ktory nam par tyzdnov pred letom vraveli, ze viza nepotrebuje. Ale bola to aj chyba spolocnosti, ako som spominal....
A dalej, RyanAir ako letecka spolocnost porusili pravidla....za ktore im hrozila niekolko sto tisicova pokuta.....bola to pre mna a aj pre mojej sestry priatela neprijemna situacia....RyanAir ho ako JuhoAfricana 'nalodil' aj bez povolenia o pobyte na Slovensku (viza) A mi sme koli tomu sedeli v Ba na letisku v priletovej hale....cca 6hodin.......a bola to chyba aj nasej uzasnej Slovenskej ambasade v Lodnyne ktory nam par tyzdnov pred letom vraveli, ze viza nepotrebuje. Ale bola to aj chyba spolocnosti, ako som spominal....
-
Fabo
Hardcore addict
@RYR: to su autobusy v najhorsom slova zmysle. Keby to bolo mozne, stavim sa, ze sa v ich lietadlach aj stoji. Sky Europe mala este donedavna punc civilizovanosti, s bezplatnou batozinou a check-inom na konkretne sedadla. Bohuzial, sklzavaju k Ryanovitosti, a to je smutne. No nemaju inu sancu, so svojim hospodarskym stavom.
@smejo: Skusil by som na nich ist tvrdsie, urcite spomen moznost ze sa obratis na media, a ze to je predsa to co v ich situacii najmenej potrebuju. Tiez by som sa skusil obratit priamo na niekoho konkretneho, idealne na vyssej pozicii, nez na nejake zberne adresy typu [email protected] alebo [email protected]. Bohuzial, co som zbezne preletel stranku, tak tam je tak mail na hovorcu, a to bude asi privysoko sekat, aj ked si myslim, ze by nemal problem zatlacit.
@smejo: Skusil by som na nich ist tvrdsie, urcite spomen moznost ze sa obratis na media, a ze to je predsa to co v ich situacii najmenej potrebuju. Tiez by som sa skusil obratit priamo na niekoho konkretneho, idealne na vyssej pozicii, nez na nejake zberne adresy typu [email protected] alebo [email protected]. Bohuzial, co som zbezne preletel stranku, tak tam je tak mail na hovorcu, a to bude asi privysoko sekat, aj ked si myslim, ze by nemal problem zatlacit.
-
makaveli
King
uz trochu neaktualne, ale hodi sa do temy..:
http://www.skyeurope.com/sk/kiss-and-fly/
http://www.skyeurope.com/sk/kiss-and-fly/
Ze si Boarding Pass musis vytlacit doma. AK mas batozinu, tak ju potom len hodis na take zberne miesto co je ako checkin len tam proste nedostanes boarding pass.mulatt napísal:ja som si teraz bookoval letenku do barcelony ale zvolil som web check-in..aky je rozdiel medzi klasickym airportovym a tymto??
Btw na stranke maju kontakt kam mozes cez tyzden volat a spytat sa
-
reznick
Medium Star
No mozem ti ich odporucit je tam fajn aj v lete da sa tam vela pobehat po obchodoch a pamiatkach. Holandsko ma tu vyhodu ze vsetky velke mesta pri pobrezi su relativne blizko seba, takze mozes medzi nimi pendlovat vlakmi ako v Blave elektrickou (chodia kazdych 15 - 20 min.). Na tvojom mieste by som si spravil taky mensi trip: Amsterdam -30 km- Utrecht -50 km- Rotterdam -15 km- Den Haag -40 km- Amstredam.
Amsterdam - centrum, zabava, mozno futbal
Utrecht - centrum, baby, obchody
Rotterdam - ZOO, pristav, obchody
Den Haag - centrum, more
Amsterdam - centrum, zabava, mozno futbal
Utrecht - centrum, baby, obchody
Rotterdam - ZOO, pristav, obchody
Den Haag - centrum, more
-
zuzkazuzka
VIP
pokracovanie mojej telenovely:
dnes mi prisiel tento mail
2. ako mam rozumiet A-cku? oni sa rozhodnu, kolko a kedy mi vyplatia? oni sa rozhodnu, kolko (a kedy) mojich penazi mi vratia? ... ake mile
dnes mi prisiel tento mail
1. ziaden iny mail okrem tohoto mi neprisielVážený klient,
ako ste boli včera formálne informovaný pre nás určeným správcom reštrukturalizácie,
SkyEurope Airlines, a.s., požiadali a následne získali povolenie na finančnú
reštrukturalizáciu v zmysle slovenského práva. Tento proces umožňuje spoločnosti
implementovať nový obchodný plán a zatraktívniť ju tak pre dodatočnú investíciu, zatiaľčo
sa nachádza v režime ochrany pred veriteľmi vo vzťahu k pohľadávkam zpred 23. Júna 2009.
SkyEurope Airlines, a.s., pokračuje v plynulej prevádzke všetkých letov a poskytovaní
služieb v zmysle platného letového poriadku počas procesu reštrukturalizácie.
Je nám nesmierne ľúto, že sme nedokázali spracovať Vašu pohľadávku či vrátenie peňazí,
ktoré boli uplatnené pred uvedeným prelomovým dátumom. Znamená to, že suma, ktorú Vám
dlžíme je v rámci reštrukturalizácie považovaná za "starý dlh", na ktorého uplatnenie je
nevyhnutný predpísaný právny postup, ktorý musí byť vykonaný nie neskôr ako 17. augusta
2009. Cieľom tohto emailu je poskytnúť Vám úvodné poučenie ako aj možnosti ďalšieho
postupu.
Ponúkame Vám nasledujúce možnosti:
A) Uplatnenie Vašej pohľadávky v zmysle slovenskej legislatívy alebo článku 40 European
Council Regulation No. 1346/2000 v závislosti od krajiny Vášho bydliska. Poskytneme Vám
detailné rady ako prejsť celou procedúrou rovnako ako aj zoznam najčastejšie kladených
otázok, ktoré budú publikované na našej internetovej stránke v sekcii "Reštrukturalizácia"
(http://www.skyeurope.com/sk/o-nas/infor ... urope.aspx) od utorka
(28. júl 2009) nasledujúceho týždňa. Po uplatnení Vašej pohľadávky bude záležať na
reštrukturalizačnom procese, ktorý vedie pre nás určený správca reštrukutralizácie, a
schválení súdu, aká časť Vašej pohľadávky bude vyplatená a v akom časovom rámci. SkyEurope
Airlines, a.s., bude mať obmedzenú kontrolu nad týmto procesom.
B) SkyEurope Airlines, a.s., Vám ponúka vystavenie kreditu (voucher) v plnej výške dlžnej
sumy. Kredit môže byť použitý na zakúpenie letov a snimi spojených služieb spoločnosti
SkyEurope Airlines, a.s., po schválení reštrukturalizačného plánu súdom (proces trvajúci 3 až
6 mesiacov). Pokyny ako uplatniť Vašu pohľadávku vo forme kreditu ako aj detailné podmienky
využitia tejto možnosti budú publikované na našej internetovej stránke v sekcii
Reštrukturalizácia.
Pre jednu z vyššie uvedených možností je potrebné sa rozhodnúť pred 17. augustom 2009.
Budeme vynakladat maximálne úsilie, aby sme Vám poskytli čo najviac informácii ako aj
podpory pri procese uplatňovania Vašich pohľadávok, na našej internetovej stránke budeme
priebežne dopĺňať sekciu odpovedí na najčastejšie kladené otázky. Ak budete mať otázku,
ktorá nie je v zozname najčastejšie kladených otázok, môžte sa obrátiť na emailovú adresu
[email protected]. Príjmite, prosím, naše ospravedlnenie za spôsobené nepríjemnosti,
veríme, že Vám ich budeme môcť vynahradiť na palube SkyEurope pri jednom z našich
psoločných budúcich letov.
S úctou,
SkyEurope Guest Service
2. ako mam rozumiet A-cku? oni sa rozhodnu, kolko a kedy mi vyplatia? oni sa rozhodnu, kolko (a kedy) mojich penazi mi vratia? ... ake mile
No proste cakaj, hlavne si neber ten Voucher.
Ak firma krachne, co teraz vyzera pravdepodobnejsie ako kedykolvek predtym, tak ti bude Voucher k comu? Na zakupenie letov, ktore nebudu existovat v spolocnosti, ktora tiez nebude existovat? Vtedy by si asi nemal uz vobec ziadne pravo sa svojich penazi domahat.
Ak firma krachne, co teraz vyzera pravdepodobnejsie ako kedykolvek predtym, tak ti bude Voucher k comu? Na zakupenie letov, ktore nebudu existovat v spolocnosti, ktora tiez nebude existovat? Vtedy by si asi nemal uz vobec ziadne pravo sa svojich penazi domahat.
-
Soviet
Darca
No a vypada to na total krach skyeurope..
http://ekonomika.idnes.cz/skyeurope-nez ... oprava_fih
A to som mal v plane do konca roka si s nimi este dakam zaletiet
http://ekonomika.idnes.cz/skyeurope-nez ... oprava_fih
A to som mal v plane do konca roka si s nimi este dakam zaletiet