Opakujuce sa sny...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Deafboy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

lietanieeeeeee

Príspevok od používateľa Deafboy »

Mne sa často sníva že lietam... Normálne len mávam rukami, často mi to príde aj smiešne :D . Zaujímavé je že vo väčšine prípadov viem, že to je sen, a čím bližšie som k zobudeniu, tým nižšie som schopný lietať. Keď už mi to nejde vôbec, viem že sa za malú chvíľu zobudím.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Mne sa zas často stáva, že sa mi sníva, že som zakopla a padám. Na toto sa normálne zobúdzam s búšiacim srdcom. Moje podvedomie sa musí na mne dobre zabávať :?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vlado6230 napísal:Ja tiez pra krat uplne zive a ked sa zobudim tak som hotovy :D
Neboj, z toho vyrasties :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja by som bez snov nevedela zit..je to nieco mimo reality nieco tak absurdne co sa nemoze stat ale deje sa.:) milujem spanok aj sny...malokedy sa mi snivaju hororove scenare..pametam si veal snov ale pocas dna na nich zabudnem

raz sa mi ale snivalo ze ma nejaky tajomny chalan, kt som samozrejme nevidela do tvare chytil za ruku ...viem ze to zneje uplne bezvyznamne, ale v tom sne som z toho pocitu mala taky silny emotivny zazitok z kt som sa nevedela dlho spametat...nechapala som ..ale nie vsetkemu sa da rozumiet

pre taketo chvilky sa oplati snivat.:) myslim v noci ..samozrejme je aj ine snivanie, predstavy pocas dna
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

sa mi niekedy v minulosti snivalo ze som vedel ze to je len sen a dokazal som ho ovplyvnit...vedel som sa aj zobudit..ale v poslednom obdoi sa mi sniva len malokedy a aj ked tak su to kraviny...btw raz tu bola aj tema o snoch ...to som spominal ze sa mi snivalo ze som bol Havel a som nejak zabranil teroristickemu utoku ....::))) fajny sen
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Eritrea napísal:...
presne to sa stalo aj mne ... jedine to bolo ine ze som bol s babou hh :D
a zacal som sa s nou bozkavat... ale citil som kazdy dotyk a ked som sa zobudil som nechapal
ci to bolo realne alebo nie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: zive sny

Príspevok od používateľa Fabo »

spermia napísal:z oblohy dva interkontinentalne nosice preletia strasnou rychlostou ponad dav ludi ktory uteka na opacnu stranu od miesta dopadu a ja potahujem z cigarety usmievam sa a kracam oproti :)
V pohode. Ako mi rozpraval kamarat co absolvoval este vojensku letecku, ked mali ochranu pred zbranami hromadneho nicenia, tak im prednasajuci hovoril, ze keby sa nasli menej nez par kilmetrov od miesta dopadu jadrovej hlavice, tak nech zabudnu na somariny typu lahnut si na brucho smerom od miesta dopadu a prikryt sa ochrannym plastom, len nech sa postavia tvarou k vybuchu, ze to bude tak ci tak posledne co uvidia :)

(ale som dost OT... napravime)

stava sa mi obcas, ale nijak extra casto, ze mam aj ja nejaky ten zivy sen... obcas si aj uvedomim ze snivam, ale to sa stava vacsinou v nie prave prijemnych situaciach a reagujem tak, ze sa zobudim. Co si spominam tak mi to doslo napriklad ked sa mi snivalo, ze som v nejakej japonskej restauracii a pod hrozbou nasilia ma nutia zjest ziveho hada.
Napísať odpoveď