Co robite pre svoj image?
-
twardykamen
Medium Professional
:"ludia ktori hovoria ze ludia ktori hodnotia ludi podla vyzoru su kkti "su u mna ... pokrytci...Lub0$ napísal:Ludia co maju oranzovy avatar a na nom tmaveho psa s bublinou 'QUACK' su pre mna kkti......
A este ludia ktory posudzuju ostatnych podla vyzoru klesnu u mna uplne na dol... su to ludia ktory nevedia co hovoria.....
tiez som mal podobny nazor" "kedysi...ale nie je to tak celkom pravda...neodsudzujem ludi len podla toho ako su obleceny ale........
kazdy clovek si urobi aspon akotaky obraz aj podla oblecenia a to ze tu pises toto co pises su len sracky....
btw priklad vidis utrhaneho bezdomovca... = podla teba moze to byt fasa typek na urovni...pomyslis si to aj v skutocnosti ?das mu nejake peniaze len preto ze to je chudak ktory za svoj osud nemoze?
roztrhana kurv**** totalna stetka kdesy na ulici....super slecna slusne dievca toto co robi je omylom...
da sa pokracovat dalej.....
OT: Nie az tak to neberiem.....ale ked vidim na ulici nejakeho cudaka, kadejak poobliekaneho a ovesaneho, tak na naho nepoviem hned krive slovo, len koli tomu ze sa tak oblieka.....je ina vec keby som daneho cloveka spoznal, zasli by sme na pivo, pokecali a keby to bol nejaky vygumovany debil tak az vtedy by som povedal, ze ach jaj to je ale kkt.....ale nedovolim si odsudzovat nikoho len koli tomu, ze ma tunel v uchu....alebo ma potetovany cely ksicht.....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
neviem ako u teba, ale u mna vznika prvy dojem prave vyzorom cloveka... uz len tymto vies odhadnut aky je ..Lub0$ napísal:OT: Nie az tak to neberiem.....ale ked vidim na ulici nejakeho cudaka, kadejak poobliekaneho a ovesaneho, tak na naho nepoviem hned krive slovo, len koli tomu ze sa tak oblieka.....je ina vec keby som daneho cloveka spoznal, zasli by sme na pivo, pokecali a keby to bol nejaky vygumovany debil tak az vtedy by som povedal, ze ach jaj to je ale kkt.....ale nedovolim si odsudzovat nikoho len koli tomu, ze ma tunel v uchu....alebo ma potetovany cely ksicht.....
Neda mi: ta siltovka vyzera ako pomalovany Ken Hom-ov wokmoosha napísal:Nosim kybel vacsinou. Naramok a retaze by som asi nechcel, hodinky mi stacia. Aj ked, ak by som ju dostal do daru neni problem.
Kybel je toto:
K teme: nic specialne nenosim, akurat sem tam taku normalnu striebornu retiazku na krku.
lubos: povedz mi jedinu najmensiu vyhodu mat tunel v uchu alebo byt popiercingovany alebo mat tetovanie po celom tele alebo mat vsetko v 1... //okrem toho ze sa mi to paci//
co je na tom skvele? ano, ak vidim na ulici niekoho, kto to s tou diverzitou prehana tak si pomyslim aky to je clovek...
avsak, ak ma niekto nieco decentne zvolene, a vyslovene mu to ide tak mi to neprekaza. ak sa jedna o maly doplnok tak mi to je fuk. neriesim to. ale ak to jedinec prehana, tak ho surovo odsudim. asi som taky ale nepaci sa mi to. a som vyrazne proti tomu. podla mna zlyhali rodicia // ak nejakych ma // pretoze ziaden rozumne uvazujuci clovek nedovoli svojmu decku nechat zo seba spravit toto //vid prilohu//
mam kamarata industrialistu, poznam gothikov, mam kamaratov punkerov a aj hiphoperov, sk8terov. neodzudzujem ziaden smer, ani zivotny styl, ale ak sa uz pre nieco rozhodnete tak aby ste na to v buducnosti nedoplatili.
zober si napriklad slovensko. je tu jedna firma a ty sa tam hlasis na nejaky vyznamnejsi post. napriklad niekoho, kto bude komunikovat s klientami a ponukat a riesit ich softwarove poziadavky. na toto miesto sa prihlasia prave 2ja kandidati a len 1 mozu prijat. hosp kriza je svina. ty si clovek, kt ma na sebe par piercingov, nejake totetovanie viditelne a druhy chlapik je normalny clovek bez ziadneho viditelneho zasahu.
zober si moznu situaciu, ze mate uplne rovnake zivotopisy. viete uplne to iste. obidvaja ste pracovali v mecdonalde..... bla bla...
teraz sa pytam ci by si zamestnal cloveka, //podotykam: bol zodpovedny za to ci by dostala tvoja firma zakazku = rast firmy//, ktori sa takto lisi? alebo by si zamestnal cloveka ktory je prijemny na pohlad?
ja by som si urcite vybral toho druheho kandidata, preco? jednoducha odpoved. ten druhy lepsie reprezentuje moju spolocnost = vecsia sanca ze dostaneme zakazku...
co je na tom skvele? ano, ak vidim na ulici niekoho, kto to s tou diverzitou prehana tak si pomyslim aky to je clovek...
avsak, ak ma niekto nieco decentne zvolene, a vyslovene mu to ide tak mi to neprekaza. ak sa jedna o maly doplnok tak mi to je fuk. neriesim to. ale ak to jedinec prehana, tak ho surovo odsudim. asi som taky ale nepaci sa mi to. a som vyrazne proti tomu. podla mna zlyhali rodicia // ak nejakych ma // pretoze ziaden rozumne uvazujuci clovek nedovoli svojmu decku nechat zo seba spravit toto //vid prilohu//
mam kamarata industrialistu, poznam gothikov, mam kamaratov punkerov a aj hiphoperov, sk8terov. neodzudzujem ziaden smer, ani zivotny styl, ale ak sa uz pre nieco rozhodnete tak aby ste na to v buducnosti nedoplatili.
zober si napriklad slovensko. je tu jedna firma a ty sa tam hlasis na nejaky vyznamnejsi post. napriklad niekoho, kto bude komunikovat s klientami a ponukat a riesit ich softwarove poziadavky. na toto miesto sa prihlasia prave 2ja kandidati a len 1 mozu prijat. hosp kriza je svina. ty si clovek, kt ma na sebe par piercingov, nejake totetovanie viditelne a druhy chlapik je normalny clovek bez ziadneho viditelneho zasahu.
zober si moznu situaciu, ze mate uplne rovnake zivotopisy. viete uplne to iste. obidvaja ste pracovali v mecdonalde..... bla bla...
teraz sa pytam ci by si zamestnal cloveka, //podotykam: bol zodpovedny za to ci by dostala tvoja firma zakazku = rast firmy//, ktori sa takto lisi? alebo by si zamestnal cloveka ktory je prijemny na pohlad?
ja by som si urcite vybral toho druheho kandidata, preco? jednoducha odpoved. ten druhy lepsie reprezentuje moju spolocnost = vecsia sanca ze dostaneme zakazku...
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
lubos: ja odsudzujem ludi podla vizoru! lebo su veci ktore si normalny clovek na seba neda... a z toho mi jasne vypliva ze to nebude boh vie co taky clovek ktory ich nosi..proste usudok z prveho pohladu..
a s tymi tulemi a pod suhlasim.. je to blbost.. ked ste mlady tak ste frajer mate tunel.. ale co ked budete starsi.. taky 60-70-tnik co poviete svojim detom, vnucatam? je to supeerrrr a urve sa vam pol ucha aj s tunelom..
podla mna to je dost velky zasah do stavby ucha..
a s tymi tulemi a pod suhlasim.. je to blbost.. ked ste mlady tak ste frajer mate tunel.. ale co ked budete starsi.. taky 60-70-tnik co poviete svojim detom, vnucatam? je to supeerrrr a urve sa vam pol ucha aj s tunelom..
podla mna to je dost velky zasah do stavby ucha..
Aby ti bolo jasne.....ten tunel sa da aj vybrat, a roztiahnute ucho sa da spravit....inac tu v meste obcas vidim jedneho typka ktory ma cely ksicht potetovany.....ma vyholene vlasy a tiahne sa mu to skoro po celej lebke. Dokonca mam pocit ze aj viecka ma potetovane. dalej sa to tiahne za usi a dole na krku....a viac uz nevidno koli tricku. A stale ho vidim so zenou.....a nikto sa na nho nepozera krivo.....co je na Slovensku snad nepochopitelne, koli poniektorym jedincom....kazdy debilek by sa otacal a ukazoval prstom....to tiez hovorim zo skusenosti.
A myslim si, ze keby sa kazdy obliekal rovnako a nikto by si nedal ziadnu 'ozdobu' tak by sme boli taky skatulkovi ako z radovej vyroby, vsetco rovnaky.....ale tiez plati....od tial po tial.....lebo vsetkeho vela skodi....to je pravda....ale je kazdeho osobna vec co so sebou robi, a mna, respektive nikoho z nas je do toho nic.
A na zaver, Forrestova mamka vzdy hovorila jednu uzasnu, bohovsku a pravdivu vetu: 'Pre hlupaka, kazdy hlupak'
A myslim si, ze keby sa kazdy obliekal rovnako a nikto by si nedal ziadnu 'ozdobu' tak by sme boli taky skatulkovi ako z radovej vyroby, vsetco rovnaky.....ale tiez plati....od tial po tial.....lebo vsetkeho vela skodi....to je pravda....ale je kazdeho osobna vec co so sebou robi, a mna, respektive nikoho z nas je do toho nic.
A na zaver, Forrestova mamka vzdy hovorila jednu uzasnu, bohovsku a pravdivu vetu: 'Pre hlupaka, kazdy hlupak'
-
Flinstone
Light Professional
tak to su jednoducho vynimky a je to uz prehnane ... ale preco by mal odsudzovat niekto niekoho pre nausnicku ? nehovorim ze ma byt ovesany nausnickami ... ale jednu nausnicku alebo pearcing a teraz uz to musi byt ta najhorsia stoka ?twardykamen napísal::"ludia ktori hovoria ze ludia ktori hodnotia ludi podla vyzoru su kkti "su u mna ... pokrytci...
tiez som mal podobny nazor" "kedysi...ale nie je to tak celkom pravda...neodsudzujem ludi len podla toho ako su obleceny ale........
kazdy clovek si urobi aspon akotaky obraz aj podla oblecenia a to ze tu pises toto co pises su len sracky....
btw priklad vidis utrhaneho bezdomovca... = podla teba moze to byt fasa typek na urovni...pomyslis si to aj v skutocnosti ?das mu nejake peniaze len preto ze to je chudak ktory za svoj osud nemoze?
roztrhana kurv**** totalna stetka kdesy na ulici....super slecna slusne dievca toto co robi je omylom...
da sa pokracovat dalej.....
ja skorej odsudzujem ludi podla vyzoru ale nie preto že je oblečeny ako kkt,,,,,,,,,ale preto že svojim oblečenim a vyzorom popripade účesom sa zaraduje do nejakej skupiny,štýlu ktorú fakt nemusim ........príklad.........nejaky chalan hola hlava v strede červeny 20cm kohút ........cely vybijaný .........8 naušnic na uchu bombera a te ich kanady či ako sa to vola.............je mi jasne že taky človek ma od inteligencie daleko ........ciže je premna kkt.....ešte ked ma te ich našivky .........proste ked niekto da piercing naušnicu alebo tetovanie to mi nevadí osobne mam naušnicu .........a pači sa mi aj piercing aj tetovanie .........ale ked to niekto preháňa tak neni očom
A ja si zas to iste myslim o tebe. Osobne poznam ľch takych, ako si opisal a su to uspesni studenti vysokej skoly. Ty by si sa najprv mal naucit normalne pisat a az potom odsudzovat niekoho inteligenciu.Zaxman napísal:ja skorej odsudzujem ludi podla vyzoru ale nie preto že je oblečeny ako kkt,,,,,,,,,ale preto že svojim oblečenim a vyzorom popripade účesom sa zaraduje do nejakej skupiny,štýlu ktorú fakt nemusim ........príklad.........nejaky chalan hola hlava v strede červeny 20cm kohút ........cely vybijaný .........8 naušnic na uchu bombera a te ich kanady či ako sa to vola.............je mi jasne že taky človek ma od inteligencie daleko ........ciže je premna kkt.....ešte ked ma te ich našivky .........proste ked niekto da piercing naušnicu alebo tetovanie to mi nevadí osobne mam naušnicu .........a pači sa mi aj piercing aj tetovanie .........ale ked to niekto preháňa tak neni očom
PS: ano, aj medzi punkermi sa najdu dementi, ale musim povedat, ze to plati v podstate iba pre tych, co sa poflakuju po parkoch a namestiach po zotmeni, no o nich si mozes urobit obraz podla spravania a vystupovania na verejnosti, nie iba podla oblecenia.
-
pryja
Darca
Tak s tym odhadnutim podla mna az tak pravdu nemas. Ja dlhu dobu sledujem relaciu 'Zamena manzeliek' na nemeckej RTL2 a tam ako sa dokazu casto 40-50 zeny, matky doriadit/tunely alebo kosti v usiach, na hlave vsetko mozne od kohutov az po trojfarebne dredy, vystredny make up a oblecenie/tak to aj mne casto klesne sanka, ale na 99% su povahovo uplne v pohode, bezkonfliktne typy, vedia si uzivat zivot naplno, odlisuju sa len vyzorom. Tiez je tam velmi oblubeny Gothic style, ale nie len u mladsej generacie, aj kopa starsich ludi sa tak oblieka a nemaju urcite problemy chodit kludne po ulici bez toho aby sa kazdy otacal a krutil hlavou, popripade na nich ukazoval ako na atrakciu.fruxo napísal:neviem ako u teba, ale u mna vznika prvy dojem prave vyzorom cloveka... uz len tymto vies odhadnut aky je ..
Devianti, uchyli a asociali sa vacsinou skryvaju za slusnym oblecenim a vyzorom.
Osobitna skupina su skinheads, k tym sa radsej nevyjadrujem.