Vcera som kupil tento pristupovy bod pre seba pretoze povodny bol nevyhovujuci. Jedna sa o Wline4500 - wireless client router:
Problem je v tom ze jeho nastavenie je nejak nad moje sily.
Spojenie z AP je aktivne (ano, moje zariadenie pracuje v klient mode) ale.... neopingam AP vobec Pritom aj na AP sa moja Mw zobrazuje v Active cients, a prejdu vzdy aj nejake pakety, co medzi sebou odosielaju a prijimaju. Ale skratka sa nikde nedostanem len do menu MW.
Netreba nieco nahodou nastavit v routing table..
prikladam obrazky..
Skus najskor napisat ten poblem v nejakom cloveku zrozumitelnom jazyku najskor pises ze AP neopingijes a potom sem posielas fotky z toho AP cize sa don vies dostat ale ti ho neopinguje ci co ???
inac ak to spravne chapem tak sa chces pripajat na net provider ti dal AP co bolo nachuja tak si si kupil nove lepsie ale sa teraz nevies pripojit?
Nikto to tu nechape takze... ale so rad ze si to vyrisil ale podla toho co pises asi si si niekoho zavolal takze
hrban napísal:Skus najskor napisat ten poblem v nejakom cloveku zrozumitelnom jazyku najskor pises ze AP neopingijes a potom sem posielas fotky z toho AP cize sa don vies dostat ale ti ho neopinguje ci co ???
inac ak to spravne chapem tak sa chces pripajat na net provider ti dal AP co bolo nachuja tak si si kupil nove lepsie ale sa teraz nevies pripojit?
Vsetci tomu pochopili len ty nie viem kde je problem ze si trosku ......