Instalacia Vista hOME PREMIUM bez DVD-ROM

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nyo
Amateur
Amateur

no taaak

Príspevok od používateľa nyo »

Zdarte all, pokazil sa mi DVD-rom a teraz potrebujem pomoct ako nainstalovat vistu pomocou usb kluca alebo :

Laptop bol zakupeny v zahranici a nebola k nemu slovensky hovoriaca vista ale AJ. Nebolo pri nom pribalene dvd ale instalovala sa z niejakej particie.
Neskor ked som sa vratil domov, particiu som odmazal pretoze som si myslel ze ju uz nebudem potrebovat (z warezu som si pozhanal SK verziu preinstaloval a vsetko bolo v poho)
ale co cert nechcel medzicasom sa mi pokazil ten cdrom...

Docital som sa ze je to niejaka flash pamat alebo nieco podobne, v programe na rozdelovanie disku som zistil ze to nieje sucast hardisku ale az potom co som ju samozrejme odmazal.

Chcel by som vas poprosit o niejake informacie co je to vlastne za priestor kde sa kopiruju instalacne subori, dalej ci na tuto particiu mozem opatovne niejakym sposobom nakopirovat instalacku visty (upravenej SK) samozrejme ako ako potom vlastne ddocielim aby sa z tej particie dalo instalovat.

Za vsetky odpovede vopred dakujem.

//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 8:23 )
No tak ludia ja viem ze je to priserne dlhy text ale potrebujem pomoct :-(
mazi1962
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mazi1962 »

Instalacne súbory sa väčšinou kopírujú do programov a súčasti ak máš Vistu. Ponuka start/ovladaci panel/programy a súčasti. Ale program si môžeš dať aj na plochu a potom otvoriť. Ale asi bude najôepšie keď si nanovo ništaluješ Windows. Ak by si nezohnal Vistu ale XP tak potom si k nemu stiahni zo stránky www.stahuj.centrum.cz Vista Inspirat BricoPack Ultimate 2, je to zdarma a v českej verzii. Potom ti bude Xp podobne ako Vista.[/url]
Napísať odpoveď