Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
lekoklatik
VIP
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
+ dostahovane albumy, instrumentalky, vocalky...
+ film felon - kto nevidel, nech pozrie...
+ konecne celkom normal nalada, dufam, ze vydrzi dlho
+ 2 dni a hokej, konecne...
- nevysli peniaze na vedlajsie veci, dufam, ze nieco vymyslim...
- stahoval som film the curious case of benjamin button - tesil som sa, ze si zajtra budem mat co pozriet bez dalsieho stahovania a ono mi to nechce rozbalit, hadze chyby... sakra
- treba ist do kostola (to ale postojim vonku) a potom birmovka... uz sa tam ani troska netesim...
- zajtra skola
+ film felon - kto nevidel, nech pozrie...
+ konecne celkom normal nalada, dufam, ze vydrzi dlho
+ 2 dni a hokej, konecne...
- nevysli peniaze na vedlajsie veci, dufam, ze nieco vymyslim...
- stahoval som film the curious case of benjamin button - tesil som sa, ze si zajtra budem mat co pozriet bez dalsieho stahovania a ono mi to nechce rozbalit, hadze chyby... sakra
- treba ist do kostola (to ale postojim vonku) a potom birmovka... uz sa tam ani troska netesim...
- zajtra skola
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
A k tomu chodeniu cez nemocnicu s močom.. vždy lepšie ako sa mne stalo.. ležím v nemocnici, pri posteli tá nádobka s močom.. a prišli na návštevu spolužiačky.. trápne je už to, že to videli.. a jedna vymletá ešte zadrbala že "Neneliať Ti džusu kus?" a ukázala na moč..
-
Bobrik
Zablokovaný
haha naliala ti ten džús. Dobre a to ako len z flipu čí nevedela že to je moč ..Setton napísal:Ja som konečne (takmer) zdravý.. yeah.
V stredu idem do Prešova na olympiádu.. heh, bude haluška len vstávať o pol piatej..
Žiadne učenie na zajtra woow.
Všetko je fajne.. nikto ma nerozčúli..
A k tomu chodeniu cez nemocnicu s močom.. vždy lepšie ako sa mne stalo.. ležím v nemocnici, pri posteli tá nádobka s močom.. a prišli na návštevu spolužiačky.. trápne je už to, že to videli.. a jedna vymletá ešte zadrbala že "Neneliať Ti džusu kus?" a ukázala na moč..