MU Brno

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aplikovana je naopak menej teoretickejsia. Teoreticka informatika je spolovice matematika.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A medzi obormi Informatiky môžem Počítačovú grafiku chápať ako stredne ťažký obor v porovnaní s ostatnými? Predpokladám, že Umelá inteligencia bude asi najťažšia a o ostatných netuším. Ako som tak pozeral tie predmety, tak sa mi zdali asi najzaujímavejšie a podľa nich súdim, že to nebude iba čisto o grafike. Alebo sa mýlim? :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Citácia:
Pro uchazeče splňující alespoň jedno z následujících kritérií:
• výsledek Národní srovnávací zkoušky anebo jiné celostátně organizované srovnávací zkoušky z všeobecných studijních předpokladů konané nejpozději do termínu TSP včetně mezi 30 % nejlepších,
• výsledek Národní srovnávací zkoušky konané nejpozději do termínu TSP včetně anebo jiné celostátně organizované srovnávací zkoušky z matematiky (například celostátní maturita) mezi 30 % nejlepších,
• výsledek zkoušky SAT I z matematiky alespoň 580 bodů,
• úspěšný řešitel regionálního kola středoškolské odborné olympiády v kategorii A nebo P,
• umístění alespoň v regionálním kole středoškolské odborné činnosti na 1. až 3. místě.
stačí tato kvalifikace pro úspěšné absolvování přijímací zkoušky s plným počtem bodů.
Takze nemusi to ybt len TSP
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

Edo Shinoda napísal:Citácia:
• umístění alespoň v regionálním kole středoškolské odborné činnosti na 1. až 3. místě.
hm ja idem robit ako SOCku na strednej daky WEB a ked sa kvalifikujem a ziskam aspon 3. mieste v regionalnom kole tak to ma vazne zoberu bez skusok ? alebo spravit SOCku radsej na daku inu temu ?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zisti si, ci ta SOCka nie je limitovana len pre ceskych uchadzacov.
Napísať odpoveď