problem s grafikou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s grafikou

Príspevok od používateľa jurdzi »

cauko,
mam mensi problem. Dneska som si normalne zapal pocitac ako vzdy no na monitore mi vyskocilo No Signal Input. Tak si vravim ze asi je povytiahnuty kabel alebo co. No kabel bol v poriadku tak to sa mi uz nezdalo a zapojil som stary CRT monitor, pri ktorom mi to zacalo tiez vypisovat. Tak som teda skusil zapojit monitor do integrovanej VGA na doske a monitor siel. Rozboral som skrinku, vsetko skontroloval no nic, ziadny naznak ze je nieco obhorene, prasknute alebo poskodene. Neviete cim by to mohlo byt? :) Vopred dakuejm za vsetky rady

VGA: PNY Verto 9600GT
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

mas odpecenu graficku kartu. tam nemusi ani zistit ze je nieco zhorene teda neni tam nic viditelne ale je odpalena ak mas zaruku tak reklamuj. ak nie kup novu
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sphinx napísal:mas odpecenu graficku kartu. tam nemusi ani zistit ze je nieco zhorene teda neni tam nic viditelne ale je odpalena ak mas zaruku tak reklamuj. ak nie kup novu
ejha no tam je ten problem ze je z USA cize asi so zarukou bude problem :? a vlastne ona sa moze odsmazit pri hocijakej cinnosti alebo som ju musel nejakym nedopatrenim prehriat?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ono to nemusi byt teplotou moze sa stat ze je vadny kondenzator alebo rezistor pripadne ina cas a casom klakne a potom je tazko urcit ze ktora cast je to. pripadne moze zlyhat ram vga.
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sphinx napísal:ono to nemusi byt teplotou moze sa stat ze je vadny kondenzator alebo rezistor pripadne ina cas a casom klakne a potom je tazko urcit ze ktora cast je to. pripadne moze zlyhat ram vga.
aha cize je asi minimalna sanca ze tu kartu zachranim...
Napísať odpoveď