Sony Ericsson C905 Cyber-shot

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

no tak neviem ne baterka vydrzi 3 dni a to ho pouzivam ozaj ked idem volat na nic ine inak menej a je to novy fon tak ma to akosi stve ...

a tak pocul som ze ten orange co tam ma soft tak je na prd kamos vravel ze ked nahodim original software co tam je tak ze je to 100 a jedno ze robi to rozhodne lepsie foto, na wifi nije zaiaden problrm aj s GPS v pohode a zaklad ze je rychly a to vseto s porovnanim toho softwaru co ma orange ....
tak neveim co je lepsie

//autoeditácia príspevku ( 06 Feb 2009, 13:28 )
je to normalka ked mi vydrzi ten fon 2 dni a to ho ani az tak nepouzivam ?
ked ho vyuzivam naplno tak skoro za den je v cudu baterka to s ami dako nezda ????
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Pocul som o tom, ze telefon po zakupeni treba uplne vybit a nabit. Treba to opakovat 3x. Co je na tom pravdy neviem. Teda, aby sme sa rozumeli, nie je to len pre tento model, ale plati to vseobecne. Moze byt problem v tom, ale nemusi.
rombo1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rombo1 »

toto pravidlo platilo pre stare baterky, pre baterie Li-on, ci Li-polymer to neplati, avsak miniminalne odporucam bateriu raz uplne vybit a potom uplne nabit
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

co zneman skoro nepouzivam ? staci ze sa kazdych 10 minut pozeras na display a rozsvacujes ho ...
wifi dalsi zrut baterky, gps, bt ...
to ze tam chodi stale flash animacia tiez zerie nehorazne baterku ...
2 dni by som povedal ze je este celkom slusne :D
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no naformatoval som ho 3 krat a poriadne ako sa patri ....
a to ze nepouziva m som skusal nabit a nic snim nerobit vobec a vydrzal 2 dni .... nie viac ... vcera som ho mal na nabijacke dako poobede som ho snej odpojil a za cely den som skusal wifi asi 3 krat pripojit nic viac a volal sneho asi tak 10 minut a to je vsetko rano som mal tel. uz vypaty ....
ale tak je tam dost silna bateria tak by mal kuran vydrzat aspon 3 dni a to ked ho vyuzivas naplno
rombo1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

budem sa opakovat, pri plnej zatazi (tzn. vecer pocuvam mp3 + wifi, cez den bezne telefonovanie, sem-tam nejaka foto) mi vyzdrazi bez problemov 5 dni
pepo
Medium Professional
Medium Professional

kuran uz vydrzi len jeden den ako je to mozne ze by to bola bateria to sa mi nezda ved je nova :( cim by to mohlo byt ze vydrzi jeden den a to ho ani raz nemusim pouzit ?
a tebe vydrzi 5 dni tak kurna cim to je ze mne jeden den co by to mohlo robit?
rombo1 a ty tam mas aky software original od orange alebo t - mobile? ja mam s orange original nemoze to robit to ?
rombo1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som si tam po par dnoch hodil najnovsi soft R1BA042 (ovodny od orange bol R1BA034), takze ako pracoval s Orange FW neviem, ale s tym novym pracuje skvele
pepo
Medium Professional
Medium Professional

a ako si to robil hod link daky navod alebo daco toake :)
rombo1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak podla toho navodu to slo v pohode?
moze byt so zitil asi toto: pokial som mal nahodeny setric diospleja to robilo ze vydrzala baterka 1 den ... teraz som skusil setric vypat nadobro a baterka zatial drzi 2 den .. moze to robit aj to?

//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 17:04 )
vyriesene dal som ho na reklamcku kedze iba den drzi bateria :D

//autoeditácia príspevku ( 02 Mar 2009, 18:30 )
tak uz som ho mal 2 krat v oprave koli tej baterie lebo drzi 1 den a to sa ho nemusim ani hcytit vrrr .. moze torobit teda ten software?
s0juz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa s0juz »

aj mne bateria drzala tak max 1 den, aj ja som sa chystal reklamovat do orange, ale nejak som sa na to vykaslal, teraz mi uz bateria vydrzi tak nieco cez 3 dni...tak sa to nejak samo utriaslo
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

ja mam primer 2-3 dni co vydrzi...viac sa od takeho telefonu neda cakat
rombo1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ano, pokial som vecer polhodinu na wifine, nasledne hodinu hrajem NFS prostreet s motion senzorom, urobim par fotiek cez den, par telefonatov + cez den mam phone pripojeny na MBW-150 cez bluetooth - tak vydrzi 2-3 dni

ale pokial si s nim cez den parkrat zatelefonujes a o polnoci ho vypnem, rano o siestej zapnem, omrzi ma hranie, tak bez problemov ta 950-ka (baterka) vydrzi aj 5 dni...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no mne drzi 24 hodi a to uz bol 3 krat v oprave vrr tak uz rozmyslam co poviete namiesto neho tento mobil
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... oneId=3394
Matros
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matros »

zdravim... ja mam zase takyto problem nejde mi odosielat nic cez bluetooth. neviem ci je len zblbnuty fon alebo co no restartoval som ho niekolko krat a stale nic. predtym to slo v pohode ale zrazu to prestalo ist. ak by ste vedeli co s tym moze byt tak dajte vediet. vdaka
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

potrebujes prehrat FW
emilly82
Novice
Novice

Príspevok od používateľa emilly82 »

Mám už 2 mesiace C905 z Orange. Zo začiatku bolo všetko v pohode. Batéria vydržala aj 3 dni, momentálne ledva 1. Mávam problémy s wi-fi neviem sa pripojiť na internet, nenájde mi žiadnu sieť. Ďalší problém je bluetooth, keď chcem niečo odoslať síce mi nájde zariadenia ( ale tie čo mám spárované ), ale prenos zlyhá a vyhodí mi hlášku, že skontrolujte viditeľnosť druhého zariadenia. Keď chcem bluetooth vypnúť stále mi svieti, že je zapnutý, pomôže až reštart telefónu. Hrozne dlho sa po reštarte zapína, až si niekedy myslím, že zdochol definitívne. Mala som problém s prehrávačom MP3, tvrdil mi že mám iba 20 piesní ( v skutočnosti 335 a cez album médií som ich dokázala prehrať), nepomohol ani viacnásobný reštart po aktualizácii mi stále ukazoval len tých 20. Nakoniec pomohlo vytiahnutie pamäťovej karty za jazdy. Občas mi ukazuje niečo v tom zmysle, že som mimo dosah siete, ale signál mám a dá sa z neho volať aj sa naň dovolať. Včera som mala veľké problémy s wi-fi a bluetoothom, dali sme obnoviť nastavenia a nepomohlo, neskôr sa akoby zázrakom spamätal a fungoval bez problémov. Večer som dala hľadať wi-fi sieť podľa názvu, pretože nie je bežne viditeľná a stmavol mi displej, ale dali sa rozoznať písmená, nereagoval na povel naspäť ani sa nedal vypnúť normálnym spôsobom. Musela som mu vytiahnuť batériu ( chvíľu mu trvalo, kým pochopil, že ju nemá ), po tomto brutálnom reštarte nabehol normálne. Úplne prvá chyba tohto telefónu, že sa mi v pamäti hovorov nezaznamenávajú prijaté hovory z konkrétneho tel.č. a ani keď ja na to číslo volám, keď opätujem zmeškaný hovor, sa teraz javí úplne banálne. Zajtra ho ideme reklamovať do Orange. Chcela by som vedieť, či mal niekto podobné problémy a či to bolo softvérom alebo nejaká vážnejšia závada?
Napísať odpoveď