Battlefield 1943

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Ocakavania?

Hlasovanie ukončené 11 jún 2009, 14:36

Vysoke
9
33%
Nizke
9
33%
Nulove
9
33%

Celkom hlasov: 27

Dem0n
Professional
Professional

Battlefield 1943

Príspevok od používateľa Dem0n »

Battlefield 1943 je cisto Multiplayerova akcia, ktora sa vracia k WW2, respektive do vojny v Pacifiku. Japonsky kamikadze (samurajske mece, bajonety a samovrazedne nalety) proti Americanom. Hra bude opat orientovana na hracske classy, cim sa na bojisku bude kombinovat unikatny arzenal schopnosti (kamen, papier, noznice) s vitalnou potrebou ku koordinacii a timovej praci.

-------------

Videá: Trailer - Explozívny Pacifik

-------------

Zatial sa nevie cez aku PC sluzbu sa bude digitalne distribuovat, avsak odhadujem, ze EA Store. Na konzole sa dostane cez XBOX Live Marketplace a PlayStation Store (velkost na XBL vraj prekvapujuco len okolo 350MB). Uvidíme aka bude cena, dufam, ze nizsia. Podla DICE niekde v zone cien ostatnich digitalne distribuovanych hier, no zatial neposkytli presnu hodnotu.

I ked sa mi zda, ze nepojde o najvacsi boom v serii, urcite sa svojou naturou "mini-battlefieldu" potencialne zapaci novym hracom. Stare klasiky ako Wake Island, Iwo Jima a Guadalcanal urcite pritiahnu aj old-school "1942" fanusikov, takze to moze byt velmi ucinnou metodou k spojeniu novej komunity "n00bov", s tou starsou.

Limit je nastaveny na 24 hracov (teda 12v12). Hraci sa budu moct bit len v jednom mode, starom znamom Conqueste (zaberanie vlajok). Unlocky budu dostupne hned zo zaciatku, co je pre mna osobne spravnym rozhodnutim.

Dominantov ma byt explozivny zazitok (tentokrat uplne znicitelne budovy), kedze hru pohana Frostbite Engine. Samozrejme nemoze chybat aj technika: tanky, lode, stihace, bombardery a transportne vehikle. Typicky sa hra zacne na lietadlovej lodi. Zatial som vsak nevidel ziadnu zmienku o helinach.

Naroky na HW by sa podla mna mali pohybovat okolo terajsieho mainstreamu. Taky Dual Core, 2GB RAM a GeForce 7/8 ci ATI seria 3000/4000 (512 VRAM) by to mohol zvladnut blizko k maximu detailov. Uvidime ci to bude zly konzolovy port alebo cisty PC titul, na ktorom sa pracuje individualne. Dufam, ze ano, pretoze PC hraci si to urcite zasluzia.

Battlefield 1943 vyjde niekedy v lete 2009 a ma nas zamestnat pokial nevyjde Battlefield Bad Company 2 (tiez pre PC a konzole, zima 2009). Ti, co cakaju na Battlefield 3 (PC-only), si budu musiet pockat na rok 2010.

-------------
Prílohy
SCREEN 2
SCREEN 2
SCREEN 1
SCREEN 1
Bilingo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bilingo »

Vyzera to super ak tam bude taka grafika ako je na obrazoch tak sa mame naco tesit :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

podlamna to bude taktiez nejaka superpecka :P WW mam rad no a ktomu ten engine fuu co si priat :)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Na povrch vysli nove fakty: Regeneracia zdravia, Unlimited Ammo a len 3 klassy postav (vsetky schopne znicit tank). Vyzera to tak, ze chcu, aby to bolo viac pristupnejsie, avsak bez timovej prace, to uz nemusi byt zabava.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

no myslim ze grafa je na tento rok celkom dobra ale v porovnani s crysis ktory je o 2roky od tohto starsi tak je podla mna crysis stale popredu a to nehovorim este ked pride crysis 2 :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

zopar doplnujucich informacii, ktore asi vacsinu nepotesia :? :
Na čtvrteční oznámení navázaly novinářské předváděčky u vývojářů ve Stockholmu a na akci Comic Con v New Yorku, kde byl stojan s touto hrou označen překvapivě logem Battlefield 1943: Pacific. Že by proto ten nízký počet tří map, a později zase nějaký například BF1943: Europe s dalšími pár levely z jiného světového bojiště? Možná, zatím to nikdo nepotvrdil. Z dojmů kolegů z Kotaku a GameSpotu vyzobáváme rozšiřující informace, které jim pověděl Gordon Van Dyke, producent studia EA DICE, a u některých nepotěšil:

*Cena má dělat 15 až 20 amerických dolarů, čili veskrze odpovídající menšímu obsahu.
*Velikost hry k downloadu okolo 350 MB, v kamenných obchodech vůbec nebude.
*Stejná úroveň destrukce prostředí jako v Bad Company, což má představovat největší hratelnostní novinku (už žádné zasekávání za stromy, autem je pokácíte).
*Třídy Medic a Heavy jsou oproti předešlým Battlefield pryč, protože se autoři snažili o to, aby každá zde se vyskytující mohla smysluplně bojovat za jakékoli herní situace (všechny tři - Infantry, Riflemen a Scout - mají být schopny postavit se např. tanku).
*Všichni hráči disponují automatickým doplňováním zdravím a neomezeně municí, kvůli cílení na příležitostné hráče (ti pak asi budou pobíhat okolo s nonstop zmáčklou spouští... WTF? ještě chápu toto vše v singleplayeru, ale v online hře?).
*Obsahem jediný herní mód Conquest, tradičně o dobývání a udržení pěti kontrolních bodů na mapě.
*Boti pro trénink nebudou.
*BF1943 pro PC, PS3 a X360 se nachází ve fázi pre-alpha a vyjde letos v létě
Source by games.tiscali
songuku
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa songuku »

Kód: Vybrať všetko

http://www.gametrailers.com/player/45233.html
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ďalšia sračka od EA na obzore a ďalšia zničená séria. Ak to takto bude pokračovať, dávam EA maximálne 7 rokov do krachu.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Kód: Vybrať všetko

Dajme si všetky poznatky heslovito: 

- Tri mapy (ďalšie sa zrejme budú postupne dokupovať)
- 24 hráčov
- Tri classy (Infantry, Riflemen, a Scout - každý z nich má zbrane na zničenie tanku)
- Zrušená nutnosť tímovej spolupráce
- Automatická regenerácia zdravia 
- Neobmedzené strelivo
asi tak :smt068
JAJO555
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAJO555 »

hmm pocul som us otom a zatial iba pozityvne informacie pls neviete kde bi sa to dalo stiahnut??
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

JAJO555 napísal:hmm pocul som us otom a zatial iba pozityvne informacie pls neviete kde bi sa to dalo stiahnut??
Battlefield 1943 vyjde niekedy v lete 2009 a ma nas zamestnat pokial nevyjde Battlefield Bad Company 2 (tiez pre PC a konzole, zima 2009). Ti, co cakaju na Battlefield 3 (PC-only), si budu musiet pockat na rok 2010.
Takýchto pozitívných prispievatelov s krásnou gramatikou mám najradšej. :roll:
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

neviem ako vam ale z toho videa mi pride ta hra taka detska :D a co som povedal ze sa to na crysis nechyta tak to je svata pravda toto sa nechyta ani na nwm co sak to vyzera jak farcry1 :D no az tak zle ne ale tie vybuchy :? no proste sa mi ta hra vobec nepozdava a ak ta hra ma mat 350Mb tak to hovori same za seba neviem ako by chceli dat dobru grafiku do 350Mb ale im o to asi ani nejde keby sa do toch pustilo studio crytek tak to by bola hra akoze nechcem hovorit ze crysis je naj hra ale pre mna urcite je mam to v PC uz od kedy to mam a ani raz ma nenapadlo to odinstalovat ale ako vydim toto ani nebudem stahovat :evil: myslim ze dalsia sracka od EA aj ked treba pochavalit za Mirrors edge ale to je v poslednej dobe asi vsetko ..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

nevidim rozdiel v bf heroes a bf 1943 okrem grafiky, mohli spravit super pokracovanie a takto to doseru a este k tomu za to pytaju peniaze omg
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

rochedo napísal:nevidim rozdiel v bf heroes a bf 1943 okrem grafiky, mohli spravit super pokracovanie a takto to doseru a este k tomu za to pytaju peniaze omg
jj presne. heroes som bral ako zabava po nete bez singleplayeru a toto fakt vyzera ako heroes s normalnou grafikou s malo mapami a celkovo okresane za tazke prachy :roll: . ako take pokracovanie serie moze byt Bad Company 2 a 3 povodnej serie. EA chce jednoducho vytrieskat zo znacky co najviac :cookies:
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Prijde mi to take obmedzene :?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Re: Battlefield 1943

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Neviete či tu už vyšlo? Lebo som niekde niečo čítal a zdalo sa mi že to má vijsť niekedy teraz. A či bude aj krabicová verzia lebo na konzoly nebola.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

na konzoly to bolo len ako stahovatelna hra. Na pc to vyjde uz onedlho, zial datum este nieje - ale po dokonceni bad company 2 sa autori sustreduju na dokoncenie a doladenie prave tejto hry na PC
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

ajtak najviac ma bavil mod Deset Combat na B1942 a mapa El Alamen. To nemalo chybu.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Hra na PC bola oficialne zrusena. :roll:
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Spolu z Bad Company 2 Onslought modom(co-op).
Napísať odpoveď