QIP infium - icq vs. jabber

Informácie o software, ankety...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

QIP infium - icq vs. jabber

Príspevok od používateľa Curuj »

hojte,
omrzel ma Trillian (ukazoval že som off, aj keď som nebol) a nahodil som zo zálohy najnovší QIP Infium. pripojil som na na jabber. účet je na jabber.sk so zapnutým transportom na icq a msn. všetko v pohode, až na diakritiku. tak som jabber odpojil a prihlásil som sa na icq na priamo z qipka. ale tam je iný problém. asi 20 kontaktov mi nezobrazuje. vôbec. keď dám kontakt pridať, ktorý som vyhľadal, tak mi vyhlási, že už existuje :?
tak moja otázka: ako zobraziť kontakty keď som napriamo napojený alebo ako spraviť diakritiku s pripojením cez jabber? vie niekto helpnúť?
BOGteam
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BOGteam »

Ohladom tej diakritiky by si mohol vyskúšať prestaviť id klienta v qipku. Nastavenie účtu.. id klienta, alebo qip identifikace a navolíš si možnosť qip 2005...(tým by sa malo zmeniť bez reštartu aj kodovanie písmen, keďže 2005 ide bez kodovania UTF-8 ktoré je naimplementované v infiniu... )
Čo sa týka zmiznutých kontaktov. Nemáš náhodou navolené aby sa ti offline užívatelia nezobrazovali ?
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

to prestavenie ID klienta som skúšal, ale nepomohlo.
keď som si dal zobraziť offline kontakty, nikto zo stratených kontaktov tam nebol.
problém som nakoniec vyriešil kompletným prechodom na Psi, tj jabber a dočasný transport na icq a ten potom zruším. nech sa aol dá vypchať :twisted:
Napísať odpoveď