Valentin 14. februara
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm precital som si to tu všetko ..novšie samozrejme...bol som v Nemecku, tam som svojej polovičke kúpil podušku v tvare srdca a v strede je akoby plyšák nejako nasadený (asi prišitý neviem neskúmal som) zaujala ma tá večera a ešte tie ruže lenže mám kúpiť 1 alebo viac ? vyššie je napísané že ak sú 2 tak to je niečo iné a podobne nechcem si na Valentína pripadať ako blbec
keď že prvý krát mi tento sviatok robí starosti tak ako triple mám s tým problém ...
Zvyčajne vyberáme kytice, v ktorých je menej ako desať kvetov. Pri tomto počte musí byť v kytici nepárny počet kvetov. Párny počet sa vyberá do kytíc určených na pohreby a cintoríny. Čím dôležitejšia udalosť, tým je kytica väčšia.compleX napísal: zaujala ma tá večera a ešte tie ruže lenže mám kúpiť 1 alebo viac ? vyššie je napísané že ak sú 2 tak to je niečo iné a podobne nechcem si na Valentína pripadať ako blbeckeď že prvý krát mi tento sviatok robí starosti tak ako triple mám s tým problém ...
Vyhýbajte sa kvetom v kvetináči. Dovolené sú iba v prípade starších ľudí. Aj to musíte obdarovaného veľmi dobre poznať, resp. by vás mali viazať rodinné vzťahy. Kvet v kvetináči môžete darovať aj v tom prípade, keď viete, že obdarovanému práve tento druh spraví radosť, alebo je vhodný do jeho bytu. Výber je jednoduchší, ak poznáte obľúbený kvet obdarovaného. Nič však nepokazíte, ak vsadíte na kvety typické pre dané ročné obdobie.
-
blitzkrieg
Professional
díkyPantinela napísal:Zvyčajne vyberáme kytice, v ktorých je menej ako desať kvetov. Pri tomto počte musí byť v kytici nepárny počet kvetov. Párny počet sa vyberá do kytíc určených na pohreby a cintoríny. Čím dôležitejšia udalosť, tým je kytica väčšia.
Vyhýbajte sa kvetom v kvetináči. Dovolené sú iba v prípade starších ľudí. Aj to musíte obdarovaného veľmi dobre poznať, resp. by vás mali viazať rodinné vzťahy. Kvet v kvetináči môžete darovať aj v tom prípade, keď viete, že obdarovanému práve tento druh spraví radosť, alebo je vhodný do jeho bytu. Výber je jednoduchší, ak poznáte obľúbený kvet obdarovaného. Nič však nepokazíte, ak vsadíte na kvety typické pre dané ročné obdobie.
-
Fata! ChaoS
Star
ach ľudia valentín je stále bližšie a ja stále neviem čo jej mám darovať, cashu je málo a nápadov ešte menej. Prosím poradte mi niečo dobré, čomu sa aspoň trošku poteší a nestojí to veĺa, bo financií mám málo. Môže to byť aj vlastneručná práca, no portrét nie, bo to už má aj 2
no ale neviem
k+ určite
P.S. Valentínska diskotéka je istá, ale nejakú drobnosť na prekvapko.
Už tu toho bola viac popísaného, tak ja neviem: ak máš básnické črevo, pár pekných veršíkov, perníkové srdiečko, pozvanie na koláčik, srdiečkové lízatko, romantický film alebo večera pri sviečkach (stačí aj tá objednaná a pekne naservírovaná pizzaFata! ChaoS napísal:ach ľudia valentín je stále bližšie a ja stále neviem čo jej mám darovať, cashu je málo a nápadov ešte menej. Prosím poradte mi niečo dobré, čomu sa aspoň trošku poteší a nestojí to veĺa, bo financií mám málo. Môže to byť aj vlastneručná práca, no portrét nie, bo to už má aj 2no ale neviem
k+ určite
skús toto: http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotodarceky/textiliejuraj7396 napísal:som uz rozmylal a chcel by som asi kupit vankusik kde bude napisane "Milujem ta" neviete kde nieco take na nete zohnat??? da sa take nieco zohnat aj na dobierku?.. dakujem za rady
- môžeš si tam dať vytlačiť obrázok alebo foto, zrejme ani ten nápis nebude problém. Ja mám s nimi dobré skúsenosti. Objednať sa dá aj na dobierku, prípadne si pre to môžeš prísť do Fotolabu, podľa mesta v ktorom sa nachádzaš, len si zisti, či to stihnú za týždeň.