Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

hmm precital som si to tu všetko ..novšie samozrejme...bol som v Nemecku, tam som svojej polovičke kúpil podušku v tvare srdca a v strede je akoby plyšák nejako nasadený (asi prišitý neviem neskúmal som) zaujala ma tá večera a ešte tie ruže lenže mám kúpiť 1 alebo viac ? vyššie je napísané že ak sú 2 tak to je niečo iné a podobne nechcem si na Valentína pripadať ako blbec :P keď že prvý krát mi tento sviatok robí starosti tak ako triple mám s tým problém ...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

compleX napísal: zaujala ma tá večera a ešte tie ruže lenže mám kúpiť 1 alebo viac ? vyššie je napísané že ak sú 2 tak to je niečo iné a podobne nechcem si na Valentína pripadať ako blbec :P keď že prvý krát mi tento sviatok robí starosti tak ako triple mám s tým problém ...
Zvyčajne vyberáme kytice, v ktorých je menej ako desať kvetov. Pri tomto počte musí byť v kytici nepárny počet kvetov. Párny počet sa vyberá do kytíc určených na pohreby a cintoríny. Čím dôležitejšia udalosť, tým je kytica väčšia.
Vyhýbajte sa kvetom v kvetináči. Dovolené sú iba v prípade starších ľudí. Aj to musíte obdarovaného veľmi dobre poznať, resp. by vás mali viazať rodinné vzťahy. Kvet v kvetináči môžete darovať aj v tom prípade, keď viete, že obdarovanému práve tento druh spraví radosť, alebo je vhodný do jeho bytu. Výber je jednoduchší, ak poznáte obľúbený kvet obdarovaného. Nič však nepokazíte, ak vsadíte na kvety typické pre dané ročné obdobie.
:wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Pantinela napísal:Zvyčajne vyberáme kytice, v ktorých je menej ako desať kvetov. Pri tomto počte musí byť v kytici nepárny počet kvetov. Párny počet sa vyberá do kytíc určených na pohreby a cintoríny. Čím dôležitejšia udalosť, tým je kytica väčšia.
Vyhýbajte sa kvetom v kvetináči. Dovolené sú iba v prípade starších ľudí. Aj to musíte obdarovaného veľmi dobre poznať, resp. by vás mali viazať rodinné vzťahy. Kvet v kvetináči môžete darovať aj v tom prípade, keď viete, že obdarovanému práve tento druh spraví radosť, alebo je vhodný do jeho bytu. Výber je jednoduchší, ak poznáte obľúbený kvet obdarovaného. Nič však nepokazíte, ak vsadíte na kvety typické pre dané ročné obdobie.
:wink:
díky :) poradila si mi ..tak keby že ja mojej drahej donesiem kvetinu v kvetináči tak ma vyhodí aj sním :D a budem vidieť a letieť súmerne s tu kvetinu, skúsim jej kúpiť ružu-e
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som daroval kvetinu v kvetinaci (take male biele chuderky, co vyzerali ze leta nedoziju) a feedback bol skvely. Jeden z naj pozorností. Kvietky ziju dodnes (zhruba 3 roky).

Neriadte sa navodmi. Budte sami nebou. No matter what they say. [Sting]
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

No rozhodol som sa, ze mojej milej spravim pekny obed (bude to moj prvy),ak by sa mi nepodaril, tak pojdem s nou do restiky :) a potom vecer spolu si zatancovat na diskoooo :)...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

na valentina som rezervoval jednu cast ubytovacieho zariadenia (kamarat vybavil) a kupil som jej sexi spodne pradlo :twisted:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

DeFeAt napísal:na valentina som rezervoval jednu cast ubytovacieho zariadenia (kamarat vybavil) a kupil som jej sexi spodne pradlo :twisted:
kupil si jej ci pre seba?
juraj7396
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa juraj7396 »

prosim Vas poradi niekto fakt niaky originalny darcek pre priatelku? mozno nieco vtipne a malo eroticke... kludne aj niaky link kde by sa to dalo kupit ale staci aj niaka inspiracia... dakujem...: :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Kup jej psa.
juraj7396
Amateur
Amateur

Fabo napísal:Kup jej psa.
toho uz ma
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

ach ľudia valentín je stále bližšie a ja stále neviem čo jej mám darovať, cashu je málo a nápadov ešte menej. Prosím poradte mi niečo dobré, čomu sa aspoň trošku poteší a nestojí to veĺa, bo financií mám málo. Môže to byť aj vlastneručná práca, no portrét nie, bo to už má aj 2 :lol: no ale neviem :cry: k+ určite

P.S. Valentínska diskotéka je istá, ale nejakú drobnosť na prekvapko.
Pantinela
Star
Star

Fata! ChaoS napísal:ach ľudia valentín je stále bližšie a ja stále neviem čo jej mám darovať, cashu je málo a nápadov ešte menej. Prosím poradte mi niečo dobré, čomu sa aspoň trošku poteší a nestojí to veĺa, bo financií mám málo. Môže to byť aj vlastneručná práca, no portrét nie, bo to už má aj 2 :lol: no ale neviem :cry: k+ určite

P.S. Valentínska diskotéka je istá, ale nejakú drobnosť na prekvapko.
Už tu toho bola viac popísaného, tak ja neviem: ak máš básnické črevo, pár pekných veršíkov, perníkové srdiečko, pozvanie na koláčik, srdiečkové lízatko, romantický film alebo večera pri sviečkach (stačí aj tá objednaná a pekne naservírovaná pizza :wink: ), kvetinka, nejaká drobnosť so spoločnou fotkou (hrnček, macko, puzzle, pyžamo, vankúšik - už je veľa možností)... čo sa niekomu zdá gýčovné, iného poteší, to už musíš ty najlepšie zhodnotiť, pretože je ťažké vyberať niečo pre človeka, ktorého nepoznáme. Veľa spraví aj prostredie, kde darček venuješ. Iné je darovať srdiečko napr. na romatickej prechádzke vo dvojici, či v izbe pri sviečkach a iné na zastávke MHD, či v bare, kde človek nepočuje vlastné slovo. Tak prajem šťastný výber :)
mi-chau
Darca
Darca

Ramku do pocitaca. Mna by potesilo..
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

kachna napísal:kupil si jej ci pre seba?
pre nu ^
why?
mi-chau
Darca
Darca

DeFeAt napísal:pre nu ^
why?
Nic proti ale spodne pradlo potesi skor teba ako ju... zeny v muzskej nepritomnosti spavaju v pohodlnom pradle, ktore ma velkost Maroka.. ale pššš :psssst:
juraj7396
Amateur
Amateur

som uz rozmylal a chcel by som asi kupit vankusik kde bude napisane "Milujem ta" neviete kde nieco take na nete zohnat??? da sa take nieco zohnat aj na dobierku?.. dakujem za rady :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

si usi :roll:
Pantinela
Star
Star

juraj7396 napísal:som uz rozmylal a chcel by som asi kupit vankusik kde bude napisane "Milujem ta" neviete kde nieco take na nete zohnat??? da sa take nieco zohnat aj na dobierku?.. dakujem za rady :)
skús toto: http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotodarceky/textilie

- môžeš si tam dať vytlačiť obrázok alebo foto, zrejme ani ten nápis nebude problém. Ja mám s nimi dobré skúsenosti. Objednať sa dá aj na dobierku, prípadne si pre to môžeš prísť do Fotolabu, podľa mesta v ktorom sa nachádzaš, len si zisti, či to stihnú za týždeň.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:Ramku do pocitaca. Mna by potesilo..
to som kúpil bratovi na vianoce do môjho pc :) (ted mám 5gb hh)
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

juraj7396 napísal:som uz rozmylal a chcel by som asi kupit vankusik kde bude napisane "Milujem ta" neviete kde nieco take na nete zohnat??? da sa take nieco zohnat aj na dobierku?.. dakujem za rady :)
videla som to vcera v Tescu vo valentinskej sekcii ;)
Napísať odpoveď