Kontrola konzistencie celého HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukra1
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Kontrola konzistencie celého HDD

Príspevok od používateľa lukra1 »

Prosím o radu a pomoc.Počítač mi každom zapnutí kontroluje hardisk,aj napriek tomu ze som preinštaloval Windows.V čom môže byť problem :?:
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Mne to tiez robilo a nevedel som preco... Ani neviem ako sa to odstgranilo, jednoducho casom to preslo. Neviem ci problem nieje v tom, ze sa ti zle vypina PC, alebo nieco pri vypinani ti poskodi a potom sa to chce opravovat. Najde ti pritom aj chyby?? Nejake vadne sektory a tak podobne? SKus zapnut PC a dat rucne scandisk + nastavenie na automaticku opravu, restartni PC a nechaj to prebehnut. MOzno ti to pomoze.
lukra1
Novice
Novice

Po preskenovaní disku mi nenájde žiadne chyby.Skúšal som ho dať preskenovať ručne ako si mi to odporučal ale z akéhosi dôvodu to nechcelo spraviť,vraj az po restarte,ale ani po tom to nechcelo spraviť :?
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

jj, scandisk sa spusta len pri starte PC... skusim pogooglit a napisat, co treba spravit... VIem ze toto mi robilo, ale nepamatam si, ako som to opravil. Neviem nahadou, ci nie aktualizaciou windowsu.
lukra1
Novice
Novice

pacho666 napísal:jj, scandisk sa spusta len pri starte PC... skusim pogooglit a napisat, co treba spravit... VIem ze toto mi robilo, ale nepamatam si, ako som to opravil. Neviem nahadou, ci nie aktualizaciou windowsu.
Problém som už vyriešil,bol to vadný zdroj :?
Napísať odpoveď