turtlak69 napísal:po upgrade hry sa mi stratili ulozene pozicie. nevadi, preisntaloval som hru, nahodil najnovsi patch, crack od razora a hra fici. pri najnizsich detailoch mi to facha na cca 50 fps, co je celkom hratelne, takze sa nestazujem. ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
pojde mi gta4 na amd x2 4000+,5gb ram,geforce 9600GT 512mb,windows xp sp3 ??? hra to niekto na podobnej zostave?? ale pouzivam ted len 3 gb ram lebo mam 32bitove XP...diky
tasik napísal:pojde mi gta4 na amd x2 4000+,5gb ram,geforce 9600GT 512mb,windows xp sp3 ??? hra to niekto na podobnej zostave?? ale pouzivam ted len 3 gb ram lebo mam 32bitove XP...diky
tasik napísal:pojde mi gta4 na amd x2 4000+,5gb ram,geforce 9600GT 512mb,windows xp sp3 ??? hra to niekto na podobnej zostave?? ale pouzivam ted len 3 gb ram lebo mam 32bitove XP...diky
nainstaluj si 64 bit a v pohodicke na medium si to zahras
mam takyto problem. vcera som mal xp a hral som tam gta islo mi vsetko vpohode. dnes som si dal vistu a po 1-2 min pri gta mi hodi tabulku ze nejaka chyba a musim ukoncit aplikaciu. mam original dvd. pls poradte co najskor THX
gm4n napísal:mam takyto problem. vcera som mal xp a hral som tam gta islo mi vsetko vpohode. dnes som si dal vistu a po 1-2 min pri gta mi hodi tabulku ze nejaka chyba a musim ukoncit aplikaciu. mam original dvd. pls poradte co najskor THX
najskor by si mohol napisat aku mas zostavu...potom sa pozri ci mas nainstalovane najnovsie ovladace...a potom sa mozno budeme vediet pohnut.
zdar lidi mám problém a už mě to začíná točit hru jsem spustil jen jednou a pak už ne stále se to zastaví buď jak načítá novou hru nebo ještě o skok po tom a nic musím to vždy násilím vypnout už jsem to několikrát reinstaloval zkoušel jsem cracky a patche ale stále stejné poraďte mě pls už nevím co dál
moje sestava je
AMD Phenom II 920, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz, Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB DDR5 11133-04-20R, Microsoft Windows Vista Home Premium CZ 64bit OEM SP1 ....
mihalswk.. na tej mapke sú vyznačené iba autá, ktoré žiada Steve.. samozrejme stále iba jedno.. to, ktoré práve máš hľadať, ktorého fotku máš v mobile..