Žobráci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

ja prispievam len hudobnikom, najviac tomu huslistovi (nitra ví :D) a este niekedy byva na pesej taky pan co hra na akordeon a nema prsty na jednej ruke tak takymto dam rad, no nikdy som nedal takym len s tabulkou alebo co
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Ja nedávam peniaze ale skôr im kúpim jest ale ani to nechcú všetko bi iba prepili možno sa nájdu nejaké výnimky !!!???!!!
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Ja osobne tiež veľmi takéto financovanie nepodporujem, ale priznám sa že občas prispejem tým starým dedkom, ktorý hrajú na trúbku alebo harmoniku. Tu človek vidí aspoň nejakú snahu.
Vždy mi je tých ľudí veľmi ľúto keď ich vidím kľačať pred tým klobúčikom alebo mištičkou, hlavne keď sú s detičkami, ale mala som možnosť pracovať pár mesiacov na charite pri výdaji obedov a tam mi rýchlo vysvetlili, že si stačí na človeku všimnúť pár drobností a zistíš kam poputujú tvoje peniažky... občas sa človeku uľútostí tých detí a v dobrej viere, že im aspoň trošku pomôže, tak im tam niečo hodí, ale...
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:Ja osobne tiež veľmi takéto financovanie nepodporujem, ale priznám sa že občas prispejem tým starým dedkom, ktorý hrajú na trúbku alebo harmoniku. Tu človek vidí aspoň nejakú snahu.
Vždy mi je tých ľudí veľmi ľúto keď ich vidím kľačať pred tým klobúčikom alebo mištičkou, hlavne keď sú s detičkami, ale mala som možnosť pracovať pár mesiacov na charite pri výdaji obedov a tam mi rýchlo vysvetlili, že si stačí na človeku všimnúť pár drobností a zistíš kam poputujú tvoje peniažky... občas sa človeku uľútostí tých detí a v dobrej viere, že im aspoň trošku pomôže, tak im tam niečo hodí, ale...
To aj tieš v KE na hlavnej su skoro stale
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Bobrik napísal:Ja nedávam peniaze ale skôr im kúpim jest ale ani to nechcú všetko bi iba prepili možno sa nájdu nejaké výnimky !!!???!!!
No neviem či su.. ale zažil som pripady, ked mu človek ponukol jedlo.. tak mu ešte vynadal, že on chce peniaze... hadaj na čo asi :roll:
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:No neviem či su.. ale zažil som pripady, ked mu človek ponukol jedlo.. tak mu ešte vynadal, že on chce peniaze... hadaj na čo asi :roll:
Veď to sa presne stalo môjmu otcovi pri obchodnom dome Tesco jedna žena pýtala peniaze a on sa pitá a načo vám sú že jej deti sú hladne tak jej šiel kúpiť šunku a rožky a mu vynadala že ona chce peniaze že ona sama usúdi aké jedlo kúpi deťom. No jasne alkohol chcela!!!!!
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ked dakomu date stravny listok a on vas posle do pecka tak sa na to vykaslete
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vieš ked maš cez zimu cely den sedeť vonku pri krabici s peniazmi tak si rozmysliš či si kupiš vinko ktore ta zahreje ...........sice aj najebe ale prežije noc.........ked si kupi kofolu tak jedine sa rano zobudy zo zapalením hrdlom alebo sa nezobudí vôbec ...............mne skorej vadia taky ktoremu kceš dať peniaze a ešte nadáva že ako malo ..........alebo cely deň len sedí.........a kce peniaze unás býva jeden žobrak čo chodi z harmonikou hra a spieva......je to atrakcia pre mesto a ked mu hodím to euro tak si ho aspon niečim zaslúži nie len sedeť a mať pred sebou obrázok nejakého svetého aby sa babky kvoli nim zľutovali

napr. idem s kamaratom ešte minulý rok ............a prišiel za nami taky beznohý a hovori dajte mi niečo ved vidite nemam nohu mam to tažke a tak .........no a idem mu dať nejaké drobne pozeram som mal nejake 3-4sk tak mu kcem dať dvacku .......a kukal mi do penaženky a hovori daj tu stovku a vravim nie nedam tu maš dvacku a buc rad a nie začal mi nadavať že čo mam za dvacku ani chleba si nekupi nech mu dam tu stovku že ty maš penazí dosť ja nemam sčoho žiť................tak som ho poslal dpc........a nedal ani halier........(takýto ma štvu viac čo su otravny a ešte hubuju ked im kceš aspon to málo dať )
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Zaxman napísal:vieš ked maš cez zimu cely den sedeť vonku pri krabici s peniazmi tak si rozmysliš či si kupiš vinko ktore ta zahreje ...........sice aj najebe ale prežije noc...
a utulky neexistuju ? ako niekedy mozu byt plne ale pokial si triezvy tak ta pustia..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

si už videl taky útulok ?? by si si hned rozmyslel .........a za druhe nepustia ťa tam ked maš vypite ale od rana žobrať až do večera v takej zime sa to bez toho proste nedá ......... a večer sa isť vyspať do utulku sa potom tiež neda kedže ma vypité.............druha vec.........keby skorej stavali domy pre nich a dali im druhu šancu.........cigánom postavia pekne nové domy a ešte hubuju že tam nič neni to taky stary dom nemoderný a za mesiac ztoho domu je zrúcanina ..........ciže ked už sme pri tých utulkoch tak radšej nech im pomožu sa postaviť na nohy a nie kašlať na nich a davať všetky peniaze tym čiernim kurwám
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no mne stacilo par pripadov s nimi a viem ze tie drobne vacsinnou nevyuzivaju na jedlo lebo umieraju od hladu...

napr. raz som dal jednej zobracke nejake drobne, chudatko prosila drobaciky na jedlo a na druhy den som ju videl v pizzerke napchavat sa pizzou a colou :?

alebo som isiel okolo zobraka co si pytal drobne, a mal som akurat keks po ruke tak som mu ponukol a on namna ze on take neje on radsej peniaze.... :roll:

//no bol to normalne zabaleny keks, ktory som dostal na obede, nemyslel som tym nic zleho ale chcel som tym povedat to co ty podomnou..ze vacsinou ked im davas jedlo tak nechcu..lebo vacsinou im ide o chlast nie o jedlo
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak keks by som od teba nezobral ani ja ..............už len z principu by mi to pripadalo že si zomna robiš srandu ...........a za druhe kolky ludia si robia takto srandu znich že mu kupia hamburger napchaju mu dnuka niečo alebo mu tma hodia prehanadlo atd. .............ciže asi tak
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Žobrákov beriem ako bezdomovcov....... Každý si je pánom svojho šťastia a osudu...... Nemám najmenší dôvod na ich podporu, nakoľko väčšinou ide o alkoholikov, kriminálnikov a parazitov, ktorí si za svoj stav v konečnom dôsledku môžu sami.......
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

už dávnejšie som išiel okolo kostola a sedel tam taký žobrák a pýtal peniaze na jedlo tak kúsok bol obchod kúpil som mu najeké rožky a nvm čo ešte chcel som mu to dať a povedal že nechce tak som ho surovo poslal do **** a začal mi aj on nadávať a skoro sa so mnou pobil :D a prišiel som domov a zpapkal som si to čo som si kúpil
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

M@rt1n napísal:už dávnejšie som išiel okolo kostola a sedel tam taký žobrák a pýtal peniaze na jedlo tak kúsok bol obchod kúpil som mu najeké rožky a nvm čo ešte chcel som mu to dať a povedal že nechce tak som ho surovo poslal do **** a začal mi aj on nadávať a skoro sa so mnou pobil :D a prišiel som domov a zpapkal som si to čo som si kúpil
sa stalo aj mne.....
sa mi este staklo take ze prisel za mnou zobrak a on ze "nebudem ti klamat ako ostatny ze potrebujem na jedlo, ja potrebujem prachy na chlast" ja som sa zasmial a za uprimnost som mu neco dal....
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ja zobrakov ignorujem, aspon tych co sedia na riti s umelym poharikom na drobne. tychto hadzem do jednej kopy. nic nerobia preto aby si to €uro zasluzili, ale ti co predavaju si kupim notabene a este im dam aj trochu viac, proste oni sa snazia, ze chcu mat o euro viac ako doteraz. a robia preto nieco. proste tito ludia nesedia na riti pred obchodom, kostolom a cakaju kym sa nad nimi niekto zmiluje. ti co predavaju notabene, nech si robia s tymi peniazmi co chcu i ked si kupia nejake to vino abo co chcu je to ich vec, lebo tie peniaze nemaju zadarmo, proste si zarobili na to. radsej dam peniaze tym ako, tym co sa povaluju. myslim si, ze 99% z tych zobrakov co len vysedavaju a ked im date peniaze tak si pojdu kupit alkohol. NIE DAKUJEM, tak ja peniaze vyhadzovat nemusim. radsej si kupim ten casopis.
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

jurdzi napísal:ja prispievam len hudobnikom, najviac tomu huslistovi (nitra ví :D) a este niekedy byva na pesej taky pan co hra na akordeon a nema prsty na jednej ruke tak takymto dam rad, no nikdy som nedal takym len s tabulkou alebo co
jo jo huslistu poznám ten to vie normálne aj teraz ked boli vianoce tak aj nejaké tie koledy dával
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nikdy som im peniaze nedaval, ale ved preco? Nadpolovicna vascina si zato kupi cuco,keby si kupili napr. 10 rozky tak nepoviem ani pol slova....Mam s tym skusenosti, co som videl zobrakov ktorim dali ludia peniaze a on okamzite vojde do lidlu a schmatne cuco. OMG
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Pinhead napísal:Žobrákov beriem ako bezdomovcov....... Každý si je pánom svojho šťastia a osudu...... Nemám najmenší dôvod na ich podporu, nakoľko väčšinou ide o alkoholikov, kriminálnikov a parazitov, ktorí si za svoj stav v konečnom dôsledku môžu sami.......
Občas sa človek dostane na ulicu ani nevie ako (napr. príde o prácu, tým pádom neplatí nájom, byt je v háji a ak fakt nikoho nemá...). Tiež si ale myslím, že keď človek chce, tak sa robota dá nájsť, hoci aj nejaká podradná, ale stačiť to nemusí... A čo nová generácia ich detí? Ako sa ony z toho vyhrabú keď v živote nič iné nepoznali? Poznám prípad, kedy 6 ročné dieťa v škole plakalo, lebo si bálo ísť umyť ruky, ono totiž v živote nevidelo umývadlo, a to malo ešte šťastie, že sa nejakým zázrakom do tej školy vôbec dostalo... no neviem, hlavne tie deti to budú mať ťažké...
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Ja dávam väčšinou len tým originálnym. Raz taký dvaja pýtali že či nedám na "raketu". :lol: Ja som mal dosť. :lol:
Napísať odpoveď