Axelik.m napísal:ty mas komplexi ked som napisal ze sa do toho nejak neviznam tak to znamena ze asi o to viem holy prd ale keby si pouzival hlavicku to by ta asi zabilo ze no nevadi aj dementi musia byt
a ked pozeram do tem co si zalozil ze komisinalky robys tak asi fakt nebudes najchytrejsi
Gramaticke Okienko!
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Iron-Eddie
Light Professional
ľudia, už sa to naučte: spisovne je HANBA nie HAMBA!Na tom čo som napísal trvám ... hambi sa ty za svoj neodstatok intelektu... podľa teba je to v prírode normálne? toto čo píšeš ty je logický nezmysel... chápeš vôbec význam slova logika? tiež si GAY?... lebo keď pozerám na telku a občas v správach je nejaký príspevok o homoškoch... keď ich vydím ani nepochybujem o ich absencii mozgu...
Človek sa homošom nenarodí... závisí na tom, v akom prostedí vyrastá... a tá dnešná demokracia ktorá všetko povoľuje tu vytvária super podmienky na prejavovanie a legalizovanie chorých myšlienok...
Homosexualitu teraz média doslova propagujú...
Lub0$:Karma na 100% nebola odo mna,(mozem poskytnut obr. cez ss ked na tom trvas) nedavam ludom K- zato, lebo sa pomylia pri gramatike,kludne som sa aj ja mohol niekde pomylit, ved ludia su omylni.
Lub0$ skus najst nejaku moju perlicku, nech zaplacem nad vlastnou hlupostou, urcite sa nejaka chybicka najde aj u mna.
Pridavam dalsiu perlicku:
"ale poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel"
Pridavam dalsiu perlicku:
"ale poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel"
mna ani tak nenas!era makke a tvrde y (lebo ludia to fakt nevedia) ako ked niekto umyselne zhov4di nase slovenske slova ako napriklad "thy" a ine slova kde to 'h' vobec nepatri (ani nehovorim o 'w' namiesto 'v')
okrem toho ked niekto robi tvrdky stale tak to uz ani nevnimam ale ked niekto inteligentny a sikovny sa niekedy pomyli tak mi to spravi az tak dobre ked ho mozem opravit
a ja som videl gr.chybu aj v mcdonalds na tej podlozke na ktorej davaju jedlo
okrem toho ked niekto robi tvrdky stale tak to uz ani nevnimam ale ked niekto inteligentny a sikovny sa niekedy pomyli tak mi to spravi az tak dobre ked ho mozem opravit
a ja som videl gr.chybu aj v mcdonalds na tej podlozke na ktorej davaju jedlo
-
Trance.Boi
Light Expert
-
*****HERO*****
Guru wannabe