ne nemam uz zvysne peniaze ale prehovorim rodicou nech mi oni zaplatia LCD a uz budem mat ale potom by som radsej niaku okolo 13000-15000sk ale zatial to neham takto
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 17:27 )
..MatkO.. napísal:preco silov mocov amd?
lebo je o 2000sk lacnejsie a zatial som mal vzdy len amd a som spokojny. a navyse ma vyzsi vykon a odomknuty nasobyc cize kebyze to taktu jem tak dosiahnem vyzsie frekvensie ako pri inteloch
ked to teraz nechceš taktovat je aj zbytočne kupovat chladič .. v 940 BE by mal byt už aj chladič a čo som čital že je ten chladič na omnoho lepšej urovni ako byvali chladiče pri staršich AMD
Farlo napísal:ked to teraz nechceš taktovat je aj zbytočne kupovat chladič .. v 940 BE by mal byt už aj chladič a čo som čital že je ten chladič na omnoho lepšej urovni ako byvali chladiče pri staršich AMD
DAMON88 napísal:no ok skusim napisat do predajne a budem mudrejsi
Phenom 940 je normálně s Chladičem!!A tím myslím s chladičem...Konečně se AMD pochlapilo a začalo bundlovat chladiče co už maj cenu aspon 450-500 kč na trhu..Chladič vypadá jak Akasa Akasa AK-875BL
presne tak, teraz som kupoval tento http://www.alza.sk/vykonny-procesor-amd ... d90396.htm a dosiel so serioznym vykonnym chladicom... fajnove ze som si rovno k nemu pri objednavke prikupil chladic, kedze tam mali napisane bez chadica....
Rattata napísal:presne tak, teraz som kupoval tento http://www.alza.sk/vykonny-procesor-amd ... d90396.htm a dosiel so serioznym vykonnym chladicom... fajnove ze som si rovno k nemu pri objednavke prikupil chladic, kedze tam mali napisane bez chadica....
hh no dobre sak ja uz som napisal mail tak uvydim a sak niaky ten chladic na am2 doma mam tak keby tam nebol tak oprasim ten co mam
DAMON88 napísal:no tak je tam neco take ze sa da nastavovat nasobic
ani nevies sam o com basnis... kasli uz na to mozno mu das 3700Mhz.. ale nemusi to byt stabilne, moze sa ti prehrievat.... tak ci tak, stockova zostava ako taka bude vypeckovana dostatocne
Šu-Do napísal:ani nevies sam o com basnis... kasli uz na to mozno mu das 3700Mhz.. ale nemusi to byt stabilne, moze sa ti prehrievat.... tak ci tak, stockova zostava ako taka bude vypeckovana dostatocne
co si chcel akoze tym linkom povedat ?
tam pisu neco o tom otvorenom nasobici co maju black edition
ja viem co to znamena nasobic, co to znamena mat otvoreny nasobic.. mna ucit nemusis
nasobic ti akurat odtazi dosku, pretoze nemusis zvysovat bus.. lenze kazde CPU ma svoj strop ked mas dobru dosku, nie je problem taktovat aj cez FSB.. neber to ako velku vyhodu mat odomknuty nasobic
Šu-Do napísal:ja viem co to znamena nasobic, co to znamena mat otvoreny nasobic.. mna ucit nemusis
nasobic ti akurat odtazi dosku, pretoze nemusis zvysovat bus.. lenze kazde CPU ma svoj strop ked mas dobru dosku, nie je problem taktovat aj cez FSB.. neber to ako velku vyhodu mat odomknuty nasobic
sam nevie čo chce . raz chce dobry chladič lebo chce taktovat na 3.3GHz čo si myslim že je aj zbytočne .. potom chce neaky lacny lebo nechce hned taktovat potom zase nevie čo s doskou a s vga nakoniec si kupi motorku
Farlo napísal:sam nevie čo chce . raz chce dobry chladič lebo chce taktovat na 3.3GHz čo si myslim že je aj zbytočne .. potom chce neaky lacny lebo nechce hned taktovat potom zase nevie čo s doskou a s vga nakoniec si kupi motorku