Co robite pre svoj image?
-
Old Dirty Bastard
Guru
Ja som čudny
Lebo mam rad rock
ale pritom nenosim žiadne retiazky, naramky, naušnice, prsten, piercing a podobne... jedine, čo ma zatial poznačilo, su jazvy
No a blbosti stvaram len s vlasmi, lebo sa mi to proste pači
Žiadne katalogy a tak, proste ako pride, možno to niektori poznate
A nejako ma netrapi, čo si myslia cudzi(ak davaju na prvy dojem), mne stači, že kamoši a znami vedia, že som v pohode 
Oblečenie klasika... triko, nohavice.. max. "tvrda" obuv a to je asi tak všetko..
Ideálny priklad mna
//a tiež sa dobrovolne priznavam k tomu, že mam rad čiapky ala Ville Valo
vyzor je jedna vec, nevieš posudiť inteligenciu... ale ako ty pišeš... z druhej strany.. pochvala.. čim dalej, tym lepšie pišeš.. človek sa uči na vlastnych chybach 
Oblečenie klasika... triko, nohavice.. max. "tvrda" obuv a to je asi tak všetko..
Ideálny priklad mna
//a tiež sa dobrovolne priznavam k tomu, že mam rad čiapky ala Ville Valo
mne zase stači čitať tvoje prispevky a pomyslim si "debil, čo nikdy neukončil zakladku"(naražam na tu eňo ňuňo gramatiku, čo tu predvzadzaš, aby sme sa pochopili.. nejde o nazory..) no čo... opak môže byť pravdouZaxman napísal:ja skorej odsudzujem ludi podla vyzoru ale nie preto že je oblečeny ako kkt,,,,,,,,,ale preto že svojim oblečenim a vyzorom popripade účesom sa zaraduje do nejakej skupiny,štýlu ktorú fakt nemusim ........príklad.........nejaky chalan hola hlava v strede červeny 20cm kohút ........cely vybijaný .........8 naušnic na uchu bombera a te ich kanady či ako sa to vola.............je mi jasne že taky človek ma od inteligencie daleko ........ciže je premna kkt.....ešte ked ma te ich našivky .........proste ked niekto da piercing naušnicu alebo tetovanie to mi nevadí osobne mam naušnicu .........a pači sa mi aj piercing aj tetovanie .........ale ked to niekto preháňa tak neni očom
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
mr_margera
Medium Professional
-
maciatko99
Medium Star
Re: Co robite pre svoj image?
Ťažko povedať, ak nerátam úpravu vlasov, nechtov či všetko okolo kozmetiky, tak asi nič extra. Snažím sa jedine zladiť oblečenie, aby to všetko k sebe ladilo aspoň farebne, či je to kabelka, opasok, prívesok alebo aj čiapka v zime.
-
p4ra
Redeemer
Gel na vlasy v malej miere, v kazdom uchu po nausnici z bieleho zlata, hodinky a sem-tam na ruke naramok z ocele. Mal som aj retiazku, ale som ju bohuzial stratil.
Čo robím pre svoj image ? vždy čisté topánky! Nieje nič horšie ako sympatický človek a má špinavú obuv, ja som na toto veľmi háklivá. Nejako svoj image neriešim, ale vždy musím mať nejaké pekné malé náušničky ktoré sú buď veselé, alebo sa lesknú - trbliecu. Inak nenosím ani gélové nechty, to neznamená že si ich neupravujem, ale nepotrebujem to. Ja som skôr športový typ, takže vidieť ma v niečom elegantnom je možné len cez skúškové...