Putá vojny /The Brotherhood of War/ 2004

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Putá vojny /The Brotherhood of War/ 2004

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak kto ste videli tento kórejský film?
Nevidel som lepší vojnový film ako je tento. Ide o vojnu v Kórei.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

POUTA VÁLKY - strhující akční příběh z válečné Koreje. Korejská VÁLKA nebyla nikdy zfilmována tak velkolepě.

POUTA VÁLKY vypráví příběh dvou bratrů. Obuvník Jin-Tae tvrdě pracuje, aby z vydělaných peněz zaplatil studium svého mladšího bratra Jin-Seoka. Všechny jejich sny a naděje jsou ale zmařeny, když jsou proti své vůli odvedeni do armády. Daleko od rodiny a přes velké nebezpečí - a cenu - se Jin-Tae snaží ochránit Jin-Seoka. Spalující žár válečných bitev i zásahy osudu je stále nutí zkoušet sílu jejich odhodlání, lásky a důvěry. POUTA VÁLKY ukazují korejskou krizi v novém světle plném napětí a akce.

Film POUTA VÁLKY získal několik cen : 40th BEAKSANG AWARDS - Nejlepší film. 41st DEAJONG AWARDS - Nejlepší film, Nejlepší režie a Nejlepší zvukové efekty.

Trocha OT:
Popravde este som to nevidel ale ocakavam toto http://www.csfd.cz/film/221337-300-bitv ... text=45357, je to podla udalosti z minulosti, kde sa 300 spartanskych vojakov postavilo proti obrovskej presile nepriatela, kazdy z nich v boji padol, ale vdaka ich cinu poskytli viacej casu spriatelenym risam na zozbieranie sil a ubranenie sa agresii nepriatela
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tiež som toho nazoru, že je to jeden z naj vojnovych filmov, aj keď tam o samotnu vojnu ani tak nejde. Hlavnou dejovou linou je samotny vzťah 2 bratov, čo však nie je na škodu, prave naopak.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Momentalne som to dopozeral a musim vam povedať že tak dobre prepracovaný vojnový film som ešte nevidel . Efekty maju umna plný počet ,tým sa nedá nič vyčítat bol to neskutočne reálny pohlad . Po emotivnej stranke no čakal som viac ale ked nakonci starček vytiahol to pero ktore v 50. rokoch dostal od brata tak som ostal dosť labilný . Dejová línia bola klasická ale na jednotku. Takže film má umna 9,9/10 :wink:
mad dogg
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mad dogg »

oco to ma medzi DVDckami ale este som to nekukal :D ... tak kuknem...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Jooj k tomuto filmu len to najlepsie..Umna dominuje na vysokych prieckach kde nieje mozne dat nic ine ako 10/10. Perfektny putavy a smutny koniec, pri ktorom som veru v tych casoch vypustil aj daku tu slzu.
Umna predbehol Saving Private Ryan a podobne zname vojnove filmy.
Proste stoji za zhliadnutie a umna to bolo zhliadnute uz viac krat :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

filmu som dal 6/10
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hej hej, je to urcite kvalitny film, ktoremu tazko nieco vytknut (mozno tak zaber s havarujucim Corsairom). U mna takisto na prednych prieckach spolu so Saving Private Ryan, ktory je proste neodpustitelnou srdcovkou..
Napísať odpoveď