PROBLEMY S VYKONOM PEUGEOT 406
-
roberto35012
Novice
PROBLEMY S VYKONOM PEUGEOT 406
AHOJTE MAM TAKY PROBLE NA PEUGEOT 406 1,9 SRDT,ZE TO NETAHA AO MA CITI AKO KEBY BOLO AUTO 2X TAKE TAZKE.KED NATO DUPNEM NIC SA NESTANE OTACKY IDO HORE ALE AUTO SKORO VOBEC NETAHA TAK AKO MA.CIM TO OZE BYT?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
od spojky po hlavu to moze byt vela veci .. ako sa este auto prejavuje ? ? ? ... kolko ma najazdene, je pravidelne servisovane (naplne, rozvody ...), vydava cudne zvuky, nieje zaiahnuta rucna (ano blbost, to by si azdy vsimol
) ? .. skus to trosku obsirnejsie opisat, kedy to zacalo a tak ... lebo toto je nieco take, ze nejde mi auto a vy vestci mi povedzte preco ? ...
Azda by som skusil auto zodvihnut na zdvihak a vyskusal ci ti rucna neostala zaseknuta a nedrzi ti zabrzdene auto alebo skus prejst niekolko metrov a chyt disk ci nie je zohriaty, a potom by som siel do servisu, lebo my tu mozeme napisat 10 moznosti v com to moze byt ale nakoniec to bude mozno nejaka blbost, jednosnacne sa to takto cez internet neda popisat ani jednoznacne uhadnut aka to moze byt chyba. Ale ak by som mal typovat, ja by som to strelil na tu spojku.
-
RATZINGER666
Darca
hmm ved pise ze auto ide do otacok ale netaha... takze na 80% spojka... hod si tam piaty kvalt a pomalicky pustaj spojku a ak motor neskape ale pobezi bude to ta spojka alebo sa rozbehni v klude do patky a skus ho zdupnut... do dalsich 18% to moze byt vaha vzduchu popripade ina chyba v motore remen apod. ... kazdopadne napis kolko ma afto nalietane a kedy bola ta spojka menena a ci zrazu nejak rapidne nestupla spotreba... ak to nebude vyzerat ako spojka tak skus vyhodit tu vahu a vycistit ju alebo vymenit... zvysne 2% su urcene veciam ktore by ani za svet nikoho nenapadli... napr. ze cez hrdzave dvere kufra fuka cez cele auto do motoroveho priestoru vietor ktory vytvara turbulenciu a so zvysujucou sa rychlostou ti dviha predok auta cim kolesa stracaju grip 
-
RATZINGER666
Darca
No, môže hádzať rýchlosti... keď má almelu zodratú, tak šmýka a neprenáša výkon na hnacie ústrojenstvo resp prenáša ale pomaly...Suffel napísal:ja len tak okrajovo ked to je spojka moze hadzat rychlosti? lebo nam odisla tiez spojkova lamela a vobec nesla hodit 1 a ani 2 teda dalo sa ale strasne tazko tak preto sa pytam mozno to je blbost ale to len tak zo zaujimavosti..
-
roberto35012
Novice
TAKZE ODPPOVEDI DOSLO VIC NEZ DOST,VECSINOU HOVORITE ZE SPOJKA ALE MAM TAM CISTO NOVU CELY SET,LOZISKO ,MEKKANO,LAMELY.TAKZE TO SPOJKA ASI NEBUDE LEBO KED SOM MAL VYBEHANU TU SPOJKI TAK TO BOLO AKO KEBY SOM JAZDIL S AUTOMATOM,LEBO TO TAK MYKALO.RUCNA BOLA TIEZ NASTAVOVANA,LEBO MI NEFUNGOVALA AJ KED SOM ZATIAHOL NADORAZ. A ANI VTEDY NESLO AUTO.BUBON MAM NORMALY NEZOHRIEVA SA.A TO ZE TURBO,BOL SOM POD AUTOM,POZERAL SO TO TURBO A VIDEL SOM IBA SPODOK TURBA,LEBO TO AKO ISTO VIETE TO TURBO JE CELKOM HORE A ZO SPODKU HO AZ TAK DOBRE NEVIDIET,ALE BOLO CISTE ZIADNY OLEJ.VYSKUSAL SOM AJ TAKY TACH ,ZE SOM ODPOJIL VZDUCHOVU HADICU KTORA IDE DO INTERCOOLERA A CITIL SOM ZE TO TURBO NIECO TLACI,ALE NEVIEM CI TO JE DOSTATOK.DRUHA VEC CO MA NAPADLA,JE UNIK NAFTY-ZIADNY,MOTOR JE CISTY ZIADNY SAJRAJT OD NAFTY.TAKZE UZ VAZNE NEVIEM CO TOMU JE.MA TO NABEHANYCH VYSE 180TIS.ALE NA DIESEL TO JE NIC.OLEJ TAM DAVAN TEK NAJKVALITNEJSI,A ROZVODY TIEZ MENIM AKO TREBA.KED IDEM DO KOPCA TAK TO JE ESTE HORSIE NEZ NA ROVINE.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Omyl, časy keď boli dizle nezničiteľné, bezporuchové a bezúdržbové sú dávno preč... Je to dosť nabehaných, záleží hlavne od majiteľa akým spôsobom sa k autu choval, akým spôsobom sa choval k turbu... Zajdi na diagnostiku do autorizovaneho servisuroberto35012 napísal:MA TO NABEHANYCH VYSE 180TIS.ALE NA DIESEL TO JE NIC
-
RATZINGER666
Darca
nj pravdu mas stare zlate casy atmosferickych dieselov od mercedesu 
k teme: neviem co myslis tym ze by si jazdil ako s automatom ale kazdopadne ak je spojka nova tak by som sa ju ako prve pokusil dotiahnut mozno tam vznikla nejaka vola... inak ma uz nic nove nenapada co by uz nebolo spomenute vyssie
nordkapp_pb: tak to by som bol fakt zvedavy co si mu poradil
k teme: neviem co myslis tym ze by si jazdil ako s automatom ale kazdopadne ak je spojka nova tak by som sa ju ako prve pokusil dotiahnut mozno tam vznikla nejaka vola... inak ma uz nic nove nenapada co by uz nebolo spomenute vyssie
nordkapp_pb: tak to by som bol fakt zvedavy co si mu poradil
-
RATZINGER666
Darca
-
PAuLi3
Darca
sory za OT , ale nechapem preco taketo veci riesis prostrednictvom internetu !? Ja na tovojom mieste idem do servisu nech sa na to pozru kvalifikovani ludia a nech ti povedia co s tym, lebo akoze tu sa najde mozno nejaky odbornik, ratzinger nato vyzera
,, ale tak tato tema , prvy napisal ze to moze byt spojka a dalsi 5 napisali to iste