trojsky kôn
-
vix
Expert
- Kontaktovať používateľa:
trojsky kôn
Cawte, segra dostala cez ICQ trojského koňa. Potreboval by som ho nejako dostať preč. Ako ho mám dať preč? Stiahol som si anti-torjan no neviem ako sa používa.
pokial ani nevies ze tam toho trojana mas a iba segra ti povedala ze jej to nieco napisalo no odvtedy nic, venujes tomu prilisnu pozornost.
Stiahni si nejaky anti-spyware abo antivirus s novymi definicnymi subormi, prekontroluj pc a viac sa tym nezatazuj.
A nik ti nepovies kolko bude trvat kolko najde, zavisi od vykonu pc, velkosti hdd a miesta ulozenia toho trojana.
Stiahni si nejaky anti-spyware abo antivirus s novymi definicnymi subormi, prekontroluj pc a viac sa tym nezatazuj.
A nik ti nepovies kolko bude trvat kolko najde, zavisi od vykonu pc, velkosti hdd a miesta ulozenia toho trojana.
-
Supersonic
Light Professional
-
sisken
Light Expert
no len aby to bol len trojan...spyware doctor, eset smart security, trojan remover, popripade hijackthis a na forum o virusoch pastni log a dobra vecicka je este combofix, je freeware
ak si chytil nejaky vir a ten sa ti pekne mnozi a nedava o sebe moc vediet, tak po urcitej dobe spravi bum a budes muset mozno aj format...mna naposledy islo ebnut tak som to riesil linuxom
ale linux sa mi posral nejako
tak som naformatoval disky a uz snad ficim
URCITE SKUS COMBOFIX..niekde stiahni, nakopiruj na plochu a spusti...ono uz vie co ma robit...
ak si chytil nejaky vir a ten sa ti pekne mnozi a nedava o sebe moc vediet, tak po urcitej dobe spravi bum a budes muset mozno aj format...mna naposledy islo ebnut tak som to riesil linuxom
ale linux sa mi posral nejako
URCITE SKUS COMBOFIX..niekde stiahni, nakopiruj na plochu a spusti...ono uz vie co ma robit...
-
Don_Pipino
Darca
Tak pokial sa ti ten virus drzi v tom swhost.exe, tak ho vymaz, snad to nieje nejaky systemovy (ale tak je to v TEMPe, tak by nemal byt), neze sa ti podari ako mne raz vymazat systemovy subor a potom ako som to restartoval, tak som sa normalne prihlasil pod svojim ucotm do WIN, ale hned ma aj odhlasilo...... takze reinstal GO!!!!
tusim to bol nejaky winlogon nieco.... tiez som to mohol tusit