Call of Duty: Modern Warfare 2
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa tiez pacila zatial len cod4 5bola podla mna uplny prepadak napriek tomu ze spoluziaci o tom kecaju cely den
ale mne sa to niak nepacilo grafika sa mi zdala byt horsia ako v cod4 a malo to vacsie HW naroky
podla mna ked budu robit kazdy rok new COD tak to zacnu dosierat rovnako ako "naj" zavodna seria NFS 
cod5 vobec nemalo slabsiu grafiku od cod4, bezalo to na rovnakom engine a na svojom PC som rozbehal cod4 aj cod5 pri rovnakom FPS na rovnakych nastaveniach, tie hry sa podobaju ako vajce vajce, len ten "obal" ktory tvori hru je inyDAMON88 napísal:mne sa tiez pacila zatial len cod4 5bola podla mna uplny prepadak napriek tomu ze spoluziaci o tom kecaju cely denale mne sa to niak nepacilo grafika sa mi zdala byt horsia ako v cod4 a malo to vacsie HW naroky
podla mna ked budu robit kazdy rok new COD tak to zacnu dosierat rovnako ako "naj" zavodna seria NFS
Ved COD 1 a COD 2 boli tak skvele hry a uz tu prisla 6 cast z ktorej sa stava kktina podobne ako u 4 ako tu uz Šu-Do spominal, som si konecne myslel ze vyberu nejaky normalny pribeh, ja by som urcite volil nieco ine.Zhovadili to docista podobne ako v Medale.(mne sa takyto zaner vojny nepaci, imho.)Som zvedavy co ich napadne pri 7 casti omg....
COD 1,2 uplna klasika co sa tyka pribehu realnosti teda podla ozajnych udalosti ak sa nemylim tak vedeli vtiahnut hraca do deja 3jku som nehral(lebo to vyslo iba na konzoli) a modern warface teda 4ka bola tiez dobra ale kratka ale 5tka to zabila absolutne ma to nebavilo obmedzenie na kazdom rohu proste hnus....a ani graficky sa mi to postredie nepacilo i ked engine aj s grafikou je cely so 4ky
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Hulkm
Professional
presne tak kazdy rok skoroto iste, akurat trochu prikraslia grafiku, povedia ze tento rok je prelomova schema ovladania alebo nieco take, zmenia menu a suspisky. keby to spravili flexibilnejsie, ze by hra vychadzala kazdy druhy rok a mohli by sa obmienat supisky nejakom obdobi dlksom alebo uz kratsom.plasmon napísal:O FIFE a NHL sa uz neda ani hovorit, radsej by na tom mohli popracovat do hlbky aj niekolko rokov ako kazdy rok vydaju novu fifu alebo nhl s podtitulom prisluneho roku a zmenia tam holy kkt, kazdy rok v podstate to iste az na par veci+vyssie hw.Fakt bieda na dnesne pomery hier...
k teme: urcite som za modernu vojnu v CoD. hier z 2. SV je kopa a uz dochadza obsah ktorym by sa mohli taketo hry naplnat. prejst do modernej vojny bol dobry tah a tesim sa na pokracovanie
-
Sphinx
Addict
COD MW2 v novembri!!
Video+nejaky ten popis z videa sa neda nic urcit ale zaujimave
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2009, 12:45 )
CALL OF DUTY 7?? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32707&r=top
Video+nejaky ten popis z videa sa neda nic urcit ale zaujimave
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2009, 12:45 )
CALL OF DUTY 7?? http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32707&r=top
preklad prveho preview z gameinformeru aj s prvymi skanami obrazkov http://callofduty6.net/novinky/2009-maj ... cast-1.php