(Ne)najlepsie zazitky!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

(Ne)najlepsie zazitky!

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zdravim,bol uz niekto z vas svedkom nejakej tazkej dopravnej nehody alebo niecoho podobneho?????? :(
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak zatial som nebol svedkom ziadnej dopravnej nehody a dufam, ze ani nebudem, som asi vzdy vo spravnom case na spravnom mieste :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

06.11.2008 ma zrazilo auto, ak sa to da klasifikovať ako ťažká nehoda.. bola tma, ja som bol relatívne neviditeľný, šofér starší tak ma nemal šancu vidieť.. semafóry boli v ten deň nefunkčné a tak som schytal pekný hit.. Odniesla si to riadne noha, potom otras mozgu, celé odreté telo.. ale nesťažujem sa, som rád, že som stále medzi živými..
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Setton napísal:06.11.2008 ma zrazilo auto, ak sa to da klasifikovať ako ťažká nehoda.. bola tma, ja som bol relatívne neviditeľný, šofér starší tak ma nemal šancu vidieť.. semafóry boli v ten deň nefunkčné a tak som schytal pekný hit.. Odniesla si to riadne noha, potom otras mozgu, celé odreté telo.. ale nesťažujem sa, som rád, že som stále medzi živými..
tak to si mal fajné šťastie
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja som cca v auguste, cestou na cintorin (kde sme niesli urnu mojho milovaneho brata bohuzial...) videl pekny hit auto-Avia v celkom slusnej rychlosti. Dobra supa, nevedel som ze naraz je az tak tvrdy. Vodic toho auta bol dost na sracku, bolo mu zle, narazil si hrudny kos... ten v Avii vysiel von, dal si klejku a cakal na policajtov :D.
Zamknuté