baterka pomoc
-
veselavevericka
Amateur
baterka pomoc
prosim to co je ked zapojim notas do siete baterka je nabita len na 95 percent...a ono mi to pise baterka zapojena, nenabija sa...preco sa nenabija?nemalo by sa to stale dobit na 100 percent?...notas novy...baterka nema dovod byt uz slaba 
-
veselavevericka
Amateur
nooo
joj co sa smejes...ved ja viem ze som analfabet co sa PC tyka...takze nevadi ze je tam len tych 96 ci co s tym robit v taky cas?jimmy_xp napísal:uz o niecom podobnom sa tu hovorilo... vybi ho uplne az kym sa vypne, potom nechaj nabijat dokial zhasne kontrolka zapni win a wuala bude tam 100%
Re: nooo
ja sa nesmejem...joj neber to tak...jasne ze nevadi, v pohode s tym rob, mne to robi tak isto...veselavevericka napísal:joj co sa smejes...ved ja viem ze som analfabet co sa PC tyka...takze nevadi ze je tam len tych 96 ci co s tym robit v taky cas?
-
veselavevericka
Amateur
okiiii
dik za vysvetlenia...
ja kus stresujem uz som ho trikrat chcela ist dat reklamovat a nakoniec bola vzdy chyba "u mna"
teraz ma vystresovalo toto
ja kus stresujem uz som ho trikrat chcela ist dat reklamovat a nakoniec bola vzdy chyba "u mna"
teraz ma vystresovalo toto
-
veselavevericka
Amateur
nooo
ono sa mi nedobilo na 100%ani ked bol vypnuty
az teraz som ho zas zapla lebo som si spomenula ze este nieco chcem mrknut a zrazu mi ju dobilo na 100...tak neviem kde bol problem...rsp.kde je problem...
az teraz som ho zas zapla lebo som si spomenula ze este nieco chcem mrknut a zrazu mi ju dobilo na 100...tak neviem kde bol problem...rsp.kde je problem...
hmm, neviem ci je to spravne, ale ja ked som dostal notasek, tak som uplne spociatku tzv. "sformatoval bateriu" tj. vypol som setky nastavenia typu ze hibernacia pri 3% kapacity a podobne, vystavil som baterku az kym sa nevypol uplne, potom som ho nechal tak okolo 10h nabijat...neviem ci je tento postup uplne spravny pri notebookovych bateriach ale mam uz notas pol roka a musim poklopat bateria je okveselavevericka napísal:ono sa mi nedobilo na 100%ani ked bol vypnuty![]()
Bez urazky-problem nie je nikde.Max. tak v tvojej hlaveveselavevericka napísal:ono sa mi nedobilo na 100%ani ked bol vypnuty![]()
No ak tam mas bateriu Li-On,Li-Pol,tak vedz,ze tebou uvedeny postup moze baterii skratit zivotnost.Baterie tohoto typu sa neodporuca nechat vybijat uplne.Tebou uvedeny postup sa pouzival pri starsich bateriach typu NiCd,NiMh-jednalo sa o tzv.format baterie..jimmy xp napísal:hmm, neviem ci je to spravne, ale ja ked som dostal notasek, tak som uplne spociatku tzv. "sformatoval bateriu" tj. vypol som setky nastavenia typu ze hibernacia pri 3% kapacity a podobne, vystavil som baterku az kym sa nevypol uplne, potom som ho nechal tak okolo 10h nabijat...neviem ci je tento postup uplne spravny pri notebookovych bateriach ale mam uz notas pol roka a musim poklopat bateria je ok Wink
Toto sa uz niekolko rokov (od liion) neodporuca robit, ale vsetci to robia. Dokonca aj v obchodoch to odporucaju. Je to uplna hlupost. Ako pisal nadomnou, tym sa skracuje akurat tak zivotnostjimmy_xp napísal:hmm, neviem ci je to spravne, ale ja ked som dostal notasek, tak som uplne spociatku tzv. "sformatoval bateriu" tj. vypol som setky nastavenia typu ze hibernacia pri 3% kapacity a podobne, vystavil som baterku az kym sa nevypol uplne, potom som ho nechal tak okolo 10h nabijat...neviem ci je tento postup uplne spravny pri notebookovych bateriach ale mam uz notas pol roka a musim poklopat bateria je ok
ak sa dobija max do tych 95% tak by som to nevidel ako problem, ale ako funkciu. vacsina notebookov ponuka nejaky program na udrzbu a potom sa nastavuje na aku uroven sa ma bateria nabijat
vyrobcovia si tam pchaju nastavenia podla seba a ich uvazenia, osobne preferujem nabitie na 100% a nabijanie az ked kapacita klesne pod 95% a to pritom 5 dni v tyzdni idem len na elektrinu zo siete a cez vikend 2x na baterku lebo cestujem
vyrobcovia si tam pchaju nastavenia podla seba a ich uvazenia, osobne preferujem nabitie na 100% a nabijanie az ked kapacita klesne pod 95% a to pritom 5 dni v tyzdni idem len na elektrinu zo siete a cez vikend 2x na baterku lebo cestujem
neviem, aky mas book, len som to prebehol ocami, ale asi si nepisal ... ja mam lenovo r60 a v utilite battery management je policko ze do do akej urovne nema nabijat bateriu. teda ak iba odpojis book z elektriky prejdes do obyvacky a zapnes to tam a medzitym sa ti vybije na 98% tak ti ju nebude nabijat lebo v nastaveniach mas ze nabijat az ked je pod 95%. mozno je to tym.
ale ak ti to robit to, ze mas poloprazdnu baterku a nabija ju len na 95% tak potom neviem. len osobne si myslim ze win obcas zavadza
ale ak ti to robit to, ze mas poloprazdnu baterku a nabija ju len na 95% tak potom neviem. len osobne si myslim ze win obcas zavadza
-
veselavevericka
Amateur
dik...rackom napísal:neviem, aky mas book, len som to prebehol ocami, ale asi si nepisal ... ja mam lenovo r60 a v utilite battery management je policko ze do do akej urovne nema nabijat bateriu. teda ak iba odpojis book z elektriky prejdes do obyvacky a zapnes to tam a medzitym sa ti vybije na 98% tak ti ju nebude nabijat lebo v nastaveniach mas ze nabijat az ked je pod 95%. mozno je to tym.
nie...dobije ju na sto ak uz u dobijat zacne...
uz vidim da sa to aj mne pomenit v nastaveniach...ale tak mozem to nechat teda tak ze ju zacne dobijat az ked klesne pod 95?ci zmenit to nech ju dobija stale aj ke sa vybije napr. len z dvoch percent?