wiem že moja doska ma socket AM2 a Phenomy AM2+, lenže zvyčajne sú medzi sebou kompatibilne len podstatna zmena je Hyper Transport 3.0 som zmätený pomôžte pls díky
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 20:41 ) neviete či bude upgrade BIOSu na túto dosku aby podporovala táto prekliata doska Phenomy
Niekto hovorí že hej ale väčšina vraví nie,že ked to skúšali tak im PHENOM nerozoznalo a doteraz sa čaká na upgrade BIOSU. Stále na stránke ASUS pod touto doskou podpora PHENOMOV nie je. Na takmer všetkých ostatných doskách od ASUSU podpora Phenomov je teda podpora AM2+ CPUs. A ešte viac ma naštvalo toto
no teraz som to kukal a vacsina udava veru ze to ma len am2... a phenom idu len na am2+... takze by som radsej do tohoa si nesiel a neriskoval prachy... najlepsie pozicat a skusit ak mas taku moznost
hmm to bude ťažšie lebo nikto ti z vlastnej dosky nový PHENOM nepožičia. Wiem že kupovať Phenom do tejto dosky je risk . Uvidí sa možno sa ASUS spamätá a konečne vydá upgrade BIOS-u s podporou AM2+ procesorov. Iné riešenie newidím
zdenko.xxxx napísal:hmm to bude ťažšie lebo nikto ti z vlastnej dosky nový PHENOM nepožičia. Wiem že kupovať Phenom do tejto dosky je risk . Uvidí sa možno sa ASUS spamätá a konečne vydá upgrade BIOS-u s podporou AM2+ procesorov. Iné riešenie newidím
np veru asi to mas jedine riesenie... alebokupit novu dosku
AM2 a AM2+ sú kompatibilné, len sa to neuvádza. Sú tam síce menšie výkonnostné straty, ale ide to v pohode. Čo sa týka tohto konkrétneho prípadu, tak neviem
ja mam taky isti problem a na tvojom mieste by som to najprv vyskusal ked tam budu velke straty tak zohnal novu zakladnu dosku( aj ked niesu naj lacnejsie)
treba počkať ako sa to vyvinie som zvedavý lebo prichádza AM3 takže kupovať teraz novú dosku nie je riešenie som zvedavý aké budu ceny dosiek AM3 na konci roka