AVerTV GO 007 FM PLUS ???
AVerTV GO 007 FM PLUS ???
Mam problem s TV kartou do PC neviem nastavit tv programy.A ked dam automatycky vyhladat,tak mi najde 23 programov a stoho mi len na 4 ide zvuk.Vie mi niekto poradit ako nastavit zvuk na vsetky tv programy???
Ja som si vcera kupil tiez tuto kartu pripojil som to ale na káblovú televiziu nie na antenu.Naslo mi to asi 18 programov a z nich na ani jednom som nemal zvuk.
Musel som si prepnúť region na Czech republic Pal D/K a video standard som si musel prepnuť prvy krat pri každom programe na Pal B/G a potom mi už zvuk išiel.
Skus to a malo by to ist.
Inak Ja som tie programy našiel tak že som dal all frqency scan alebo take dačo a za cirka 50 min mi to naladilo tych 18 programov aj s stv 2 ale bola trocha horšia než ostatne.
Musel som si prepnúť region na Czech republic Pal D/K a video standard som si musel prepnuť prvy krat pri každom programe na Pal B/G a potom mi už zvuk išiel.
Skus to a malo by to ist.
Inak Ja som tie programy našiel tak že som dal all frqency scan alebo take dačo a za cirka 50 min mi to naladilo tych 18 programov aj s stv 2 ale bola trocha horšia než ostatne.
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako vy ale ja som s touto kartou velmi spokojny nebol. Sice toho vedela vela, ale je strasne pomala, este pozeratelne to bolo v linuxe v tvtime, ale inak hroza, nabieha to dlho, cez dialkove velka odozva kym sa uraci prepnut, zamrza... Divne je tam rieseny zvuk, proste v linuxe to bez jedneho nastroja nejde a kedze na to potrebujem dve app, je optiazne nahravanie. Niekto tu pisal ze stala 2000+ ?? Ak je to ta karta ako si napisal v popise, ja som ju v sharku kupil pred 3 rokmi za 1200sk
-
Pigesko
King
a ja ti poviem len tolko ze to s vykonom pc nema nic spolocne...spy01 napísal:nauč sa čítať nepísal som že aver 007 fm stála 2000.Prečítaj si to ešte raz.
A k tej pomalej odozve dialkoveho ti poviem len tolko že mas slaby pc.
- k pasikom : skus sa pohrat s nastaveniami monitora...refresh rate skus dat vyssie/nizsie popripade to skus pri roznych rozliseniach.
,,slusne" je siroky pojem...veta je napisana slusne ale ty sa chovas neslusne ked tu robis bordel (nerespektujes pravidla) to co si tu ty popisal by som ja vedel napisat do dvoh viet a hlavne do jedneho prispevku. tak potom necakaj ze ti tu aj niekto ,,slusne" odpovie na tvoje otazky.s3c napísal:Ja som chcel od niekoho radu a nie aby som HADAL naco co je!!!!!!!!!!!Slusne som sa len pytal ci niekto nevie ci funguje tato TV kerta aj na Vistu,lebo ne sa tam osobne neda nainstalovat....
- na vsetky tvoje otazky by som hladal odpoved najprv na krabici, v navode a na strankach vyrobcu. cize keby si bol ochotny vynalozit snahu tato tema nemusela vobec existovat
-
existpierre
Medium Star
-
existpierre
Medium Star
-
existpierre
Medium Star