Praha

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

V Prahe som bol pred rokom a velmi sa mi tam pacilo, je to mesto ktore nikdy nespi, vedel by som si predstavit byvanie v Prahe.. :wink: Inak vsade je tam strasne vela ludi, dost prepchate a na niektorych miestach boli nehorazne ceny ako to uz bolo spominane s kopcekmi zmrzliny po 25Kc tak ja som videl aj 90Kc, tak to bol asi rekord, za 3 kopceky dam 270Kc :roll: trosku vela...
Inak teraz v juni sa chystam na exkurziu Bratislava-Vieden, tak potom zhodnotim, ze kde som sa citil najlepsie. 8)

//No iba na frekventovynch miestach som videl take nehorazne ceny, ale v normalnych obchodoch, supermarketoch a obchodnych domoch boli ceny skvele oproti Slovensku.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mne sa praveze zdalo lacno,
restauracie a tak
zmrzlinu som moc neriesil
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nj, obed na staromaku ~1000Czk, obed pod internatmi ~100Czk, a este vacsi a lepsi 8)
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

GothaR napísal:Cool mesto :wink:
Karlovy lazne super na vikend, prechadzka po malej strane a karlovom moste namiesto metra pri ceste zo skoly zas potesi srdce cez tyzden :lol:
JJ naplno suhlasim.

K tomu Juznemu mestu snad len dodam : Jizak, Jizak, mesto snu ....

To: aswer -> Ja byvam na Volhe a je to tam oproti mnohym kolejim v okoli lepsie. Ceny su tam na vybavu, priestory a na Prahu v pohodicke.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Noo ten prispevok som pisal davno, prave zaciatkom roka 2007 sa z lazni stal v podstate hiphopersky klub, takze tak :)
Teraz nam ostala Mecca, Duplex a El Magico na Jizaku :D
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

v prahe som prezil toto leto asi moje naj prazdniny...aj ked som musel robit (Tesco Novy Smichov), ale bolo dost casu aj na zabavu...a v Prahe sa da maximalne zabavit...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Praha je moje oblubene velkomesto......chodim tam snad kazde leto uz za poslednych par rokov....a vzdy tam rad chodim opat......inac byvaju tam moje sesternice a krstny rodicia.
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Asi ta nepotesim Gothar, ale aj nase El Magico nam pomaly zhip-hopnieva, ale mne to nevadi, skor naopak. Ale stale sa tam da kvalitne zabavit.

JJ Lazne su uz zavodou :) . Ale mas tam (v Prahe) aspon vyhodu, ze tam najdes snad vsetko.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jasty musis si odsledovat kto hraje... Su tam este DJi ktori sa riadia heslom citujem "Dnes tady žádný černý sračky nebudou!" Akurat ma nasrali ze zrusili bezplatny vstup na kolejenky, hajzlici :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne ako vravis Fabo, my tam chodime iba ked ma byt niekto z Dance radia, aj ked minule tam tiez okolo druhej daval take rnb ci co, ale predtym hral celkom dobre.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja som zil v Prahe 2 roky a musim povedat,ze to bolo jedno z najlepsich miest.A to som uz v par mestach pobudol...A tiez je to jedno z mala miest,kde by som si vedel predstavit svoj zivot na dlhsiu dobu-teda usadit sa tam.

Mojho casu boli lazne spica a bola tam super zabava,ludia vseho druhu..To,ze to tam upada,je mozno zapricenene stereotypom a mozno aj priepastou medzi generaciami...
Napísať odpoveď