mohli by ste poradit aka je naj navigacia pre SE c702, (alebo ked je sem taka tema tak ma hoddte tam)ten typ telefonu nepodporuje symbian, potreboval my som GPS ako jawa aplikaciu diky
Wayfinder, alebo GoogleMaps... Ale navigacia...hmm, v tomto fone by som to tak nevolal. Data stahuje iba z netu, nie offline, a neviem ako je to s turn-by-turn navigaciou (+hlas)
trekbudy mam, ale existuju na trekbudy aj nejaka automapa ?
//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 20:12 )
D!eSel_78 napísal:Wayfinder, alebo GoogleMaps... Ale navigacia...hmm, v tomto fone by som to tak nevolal. Data stahuje iba z netu, nie offline, a neviem ako je to s turn-by-turn navigaciou (+hlas)
trekbuddy je len na turisticke navigovanie, mapy do neho sa daju stiahnut ale len turisticke mapy slovenska tie co vydava VKU Harmanec, takze na nejaku serioznu autonavigaciu "zadarmo" zabudni
maty mal si radsej kupit taky fon jak ja a ne s tym GPS netrafis ani na zachod este ze sa pozname Jozko turn - by -turn tam praveze ziadnu nedas lebo java to brzdi ...
turn-by-turn nieje názov aplikácie... Je to navigovanie v reálnom čase podľa ciest, kde ti hovorí dolava, doprava... toto nieje možné
Vykašlis a na to gps, je tam len preto aby sa mobil predával
Dunlop napísal:turn-by-turn nieje názov aplikácie... Je to navigovanie v reálnom čase podľa ciest, kde ti hovorí dolava, doprava... toto nieje možné
Vykašlis a na to gps, je tam len preto aby sa mobil predával